Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

2013, anul producţiilor record în sectorul vegetal. Vezi aici ce spune vicepreşedintele Agrostar despre acest subiect:

Anul 2013 este unul dintre cei mai buni de până acum din punct de vedere al producţiei în sectorul vegetal. Despre acest subiect, am ales să stăm de vorbă cu Florin Istrate, vicepreşedintele Federaţiei Sindicatelor din Agricultură – Agrostar şi director al Centrului Regional de Formare Târgovişte.

  1. Se vorbeşte despre anul agricol 2013 fiind cel mai bun an agricol din ultimii 20 de ani.  Este adevărat?

 

-Pentru sectorul vegetal, în general, în anul 2013, au fost înregistrate producţii record,  mai puţin productiv fiind sectorul pomicol, unde producţiile sunt mici .Sectorul pomicol a fost afectat şi de căderi de grindină, în unele regiuni productia de mere fiind compromisă în proporţie de 80-90%

2013, anul producţiilor record în sectorul vegetal. Vezi aici ce spune vicepreşedintele Agrostar despre acest subiect:

Comentarii

Comentarii

One Response to 2013, anul producţiilor record în sectorul vegetal. Vezi aici ce spune vicepreşedintele Agrostar despre acest subiect:

  1. ps spune:

    V-ati dat si raspunsul,d-le Director al CFRT, legat de aceasta productie record?Daca da,as fi curios sa aflu daca se datoreste cumva ajutorului vreunei federatii sau vreunui centru.Bani,dupa cum am inteles,au fost alocati prin anumite agentii,controlate si astea de…… baietii destepti, ,insa o buna parte din suna alocata s-a cam pierdut in drumul lor catre …destinatie.De iesit cu declaratii de…imagine suntem primii,dar cand vine vorba de ajutor stam cam….prost,mai mult laude decat fapte.In urma calamitatii,a acelei gaderi de grindina,dl.presedinte judetean se cam dadea cu capul de….merele cazute pe jos si arata cat de onorabil va vi ajutorul acordat pomicultorilor ale caror plantatii de meri au fost afectate.Zis si….nefacut atat din partea conducerii judetului cat si cea a ministerului agriculturii.Oare,cetatenii sunt vinovati si atunci cand natura se ….spupara pe bietii meri si nu numai?Oare statul ,prin intermediul consiliilor judetene si cele administrativ….comunale,nu pot acorda ajutor celor afectati sau acest stat,de sus inspre-n jos catre administratiile locale,,”ajuta” cetatenii numai…..la golirea bietului si asa sarac …..buget familial prin incasarea de impozit pe venit,taxe si alte….jumuleli.Oare,oare….cata nepasare din partea celor care stiu numai sa ceara,iar de ajutat te ajuta cu un…..nimic , si ala ….declarativ.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: