Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

8,210,864.00 RON va da Primaria Barbuletu pentru modernizarea drumurilor, caminului cultural si extinderea iluminatului

Daca va amintiti, scandalul de acum cateva luni. Aceasta licitatie a fost contestata de o firma din Giurgiu care se ocupa cu cresterea puilor , vezi mai jos articolele despre acest caz


Primaria Barbuletu relanseaza licitatia pentru modernizare drumurilor, caminului cultural si extinderea iluminatului.

Lucrari  /  Executie lucrari pentru obiectivul "Modernizare drumuri de interes local, extindere iluminat public, reabilitare camin cultural Gura Barbuletului si infiintare afterschool in comuna Barbuletu, judetul Dambovita" parte integranta a proiectului

"Modernizare drumuri de interes local si achizitionarea utilaj multifunctional terasier, extindere iluminat public, reabilitare camin cultural Gura Barbuletului si infiintare afterschool in comuna Barbuletu, judetul Dambovita"

Valoarea estimata a lucrarii :

8,210,864.00 RON

Aveti si documentle de atribuire mai jos.’

Autoritate contractanta
Comuna Barbuletu
Cod de identificare fiscala: 4449402
Adresa: România, Judetul Dâmbovita, Comuna Barbuletu, Nr 104, Barbuletu
Telefon: 0245240933
Fax: 0245240721
E-Mail: Primaria_Barbuletu@Yahoo.com

Detaliu invitatie

Denumire invitatie: Invitatia pentru cererea de oferta: Modernizare drumuri de interes local, extindere iluminat public, reabilitare camin cultural Gura Barbuletului si infiintare afterschool in comuna Barbuletu, judetul Dambovita
Modalitate de desfasurare: Procedura online
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
CPV: 45233140-2 – Lucrari de drumuri (Rev.2)
Tip contract: Lucrari
Obiectul contractului: Executie lucrari pentru obiectivul "Modernizare drumuri de interes local, extindere iluminat public, reabilitare camin cultural Gura Barbuletului si infiintare afterschool in comuna Barbuletu, judetul Dambovita" parte integranta a proiectului "Modernizare drumuri de interes local si achizitionarea utilaj multifunctional terasier, extindere iluminat public, reabilitare camin cultural Gura Barbuletului si infiintare afterschool in comuna Barbuletu, judetul Dambovita"
Stare procedura: In Desfasurare
Data publicarii: 29.06.2011 15:00
Data limita de depunere a ofertelor: 18.07.2011 15:00
Adresa la care se transmit ofertele: România, Judetul Dâmbovita, Comuna Barbuletu, Nr 104 Barbuletu Dambovita
Data si ora deschiderii ofertelor: –
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: –
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Da
Tip de finantare: Fonduri europene
Fond european: Programul National de Dezvoltare Rurala
Tip Autoritate: Sectorial: Nu
Tip Activitate: Servicii generale ale administratiilor publice
Valoare estimata: 8,210,864 RON
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON

Criterii de calificare:
Situatia personala a ofertantului, Capacitatea de exercitare a activitatii profesionale (înregistrare), Situatia economico-financiara – Cerinte obligatorii, Capacitatea tehnica si /sau profesionala – Cerinte obligatorii, Informatii privind capacitatea profesionala 1, Informatii privind capacitatea profesionala 2, Standarde de asigurare a calitatii – Cerinta obligatorie

Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
intreaga documentatie de atribuire inclusiv partea tehnica se poate descarca din SEAP Factori de evaluare

Denumire Punctaj maxim
Termenul de remediere a problemelor aparute in perioada de garantie 10 Descriere: "Termenul de remediere a problemelor aparute in perioada de garantie” a) pentru cel mai mic termen de remediere defecte se acorda punctajul maxim alocat factorului de evaluare respectiv; b) pentru alt termen decat cel prevazut la lit. a) se acorda punctajul astfel: Pn = (durata minima/duratan ) x punctajul maxim alocat. Ofertantii trebuie sa prezinte informatii detaliate privind metodologia propusa, care sa confirme capacitatea operatorului economic de a remedia problemele aparute in perioada de garantie. Perioada de garantie a lucrarilor executate 10 Descriere: Punctajul (10 puncte) pentru factorul de evaluare “Perioada de garantie a lucrarilor executate” se acorda astfel: Acest factor de evaluare va fi defalcat si punctat astfel: I. Perioada de garantie a lucrarilor executate, ofertata pentru “Modernizare drumuri de interes local” – va fi punctata cu maxim 6 puncte. II. Perioada de garantie a lucrarilor executate, ofertata pentru “ Reabilitare camin cultural Gura Barbuletului – va fi punctata cu maxim 2 puncte. III. Perioada de garantie a lucrarilor executate, ofertata "Infiintare after school in comuna Barbuletu" – va fi punctata cu maxim 2 puncte. Pretul ofertei 80 Descriere: Componenta financiara
Daca doriti sa fiti notificat cu privire la evenimentele acestui anunt apasati aici.

sursa : http://www.e-achizitii.com/view_anunt.php?id_anunt=387465

Cititi si :

Răbdarea autorităţilor administraţiei publice locale din Bărbuleţu a ajuns la limită. Şi asta din pricina întârzierii, cu cel puţin o lună şi jumătate, a licitaţiilor pentru execuţia proiectului integrat, care cuprinde asfaltarea a şapte kilometri de drumuri, modernizarea Căminului Cultural Gura Bărbuleţu, înfiinţarea unui centru after-school şi achiziţionarea unui buldoexcavator.

Întârzierea s-a datorat contestaţiei depuse de o firmă din Giurgiu, aflată de doi ani în insolvenţă şi al cărei obiect principal de activitate este creşterea puilor de găină. Primarul Marian Alexe ne-a precizat că a fost respinsă contestaţia dar timpul pierdut va fi dificil de recuperat. În opinia sa, se impune modificarea legislaţiei în domeniu. 

….Bărbuleţu: proiect de infrastructură, contestat de o firmă specializată in…creşterea puilor de găină

Contract Barbuletu.doc
pt Barbuletu.part01.rar
pt Barbuletu.part02.rar
pt Barbuletu.part03.rar
pt Barbuletu.part04.rar
pt Barbuletu.part05.rar
pt Barbuletu.part06.rar
pt Barbuletu.part07.rar
pt Barbuletu.part08.rar
pt Barbuletu.part09.rar
pt Barbuletu.part10.rar
pt Barbuletu.part11.rar
pt Barbuletu.part12.rar
pt Barbuletu.part13.rar
pt Barbuletu.part14.rar
pt Barbuletu.part15.rar
pt Barbuletu.part16.rar
pt Barbuletu.part17.rar
pt Barbuletu.part18.rar
pt Barbuletu.part19.rar
pt Barbuletu.part20.rar
pt Barbuletu.part21.rar
pt Barbuletu.part22.rar
d.a _28.06.2011.doc
pt Barbuletu.part23.rar
pt Barbuletu.part24.rar
pt Barbuletu.part25.rar
pt Barbuletu.part26.rar
pt Barbuletu.part27.rar
pt Barbuletu.part28.rar
pt Barbuletu.part29.rar
pt Barbuletu.part30.rar
pt Barbuletu.part31.rar
pt Barbuletu.part32.rar
pt Barbuletu.part33.rar
pt Barbuletu.part34.rar
pt Barbuletu.part35.rar
pt Barbuletu.part36.rar
pt Barbuletu.part37.rar
pt Barbuletu.part38.rar
pt Barbuletu.part39.rar
pt Barbuletu.part40.rar
pt Barbuletu.part41.rar
pt Barbuletu.part42.rar
pt Barbuletu.part43.rar
pt Barbuletu.part44.rar
pt Barbuletu.part45.rar

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: