Primarul din Pietrari simte și trăiește românește!

Experienta inedita, in varf de munte, pentru un grup de prieteni ai primarului comunei Pietrari, Cornel Coman! more | mai mult »

Cornel Coman, candidatul ACL la șefia Consiliul Judetean Dambovita în 2016 ?!

Cornel Coman, vicepresedinte PNL Dambovita, ar putea reprezenta o solutie viabila in lupta pentru presedintia CJD, in 2016, impotriva actualului presedinte, Adrian Tutuianu. more | mai mult »

Acuzatii grave pe situl Dâmbovita News : PREȘEDINTELE PSD RÂU ALB ȘI FIICA SA, OFIȚER DE POLIȚIE, SPECIALIȘTI ÎN FRAUDĂ CU FONDURI EUROPENE!

au obținut în mod ilegal peste 20 000 de euro din fondurile europene, destinate instalării tinerilor fermieri din mediul rural. more | mai mult »

Elevii din Pietrari de Dâmboviţa învaţă în frig, într-o şcoală nouă, dar neîncălzită

Au o şcoală nouă, construită cu bani europeni, dar învaţă într-una veche. Este povestea unor elevi din judeţul Dâmboviţa, care au ghinionul de a nu fi pe lista de priorităţi a autorităţilor locale. more | mai mult »

SCANDAL AMOROS la Şcoala Râu Alb! “Directoarea se iubeşte cu primarul!”

Telenovela amoroasa la scoala generala din Rau Alb! Fostul director o acuza pe actuala directoare ca ar fi prea apropiata de primarul comunei si din cauza lor ar fi fost fortat sa-si dea demisia. more | mai mult »

Sustinere la TV pentru primarul Cornel Coman de la Pietrari. Se apropie alegerile

Aflat la cel de-al doilea mandat, primarul Cornel Coman, edilul comunei Pietrari, are până în prezent o serie de realizări care scot în evidenţă calităţile acestuia de manager. more | mai mult »

 
mere stricate

“The Apples Wars” continua la Dâmbovita. Prefectul Ioan Marinescu ameninta primarii “Trimitem garda si inspectoratul scolar !”

Articol de Obagila Ion:  DÂMBOVIŢA: Mărul în şcoli, o bătaie de joc! Copiii primesc fructe  numai bune de făcut ţuică! 

După cornul şi laptele a intrat în atenţia presei şi programul mărul în şcoli, care, din păcate, se desfăşoară deficitar în Dâmboviţa. Practic, în judeţul aflat în topul naţional în ceea ce priveşte pomicultura, copiii primesc fructe de o calitate îndoielnică.

mere stricate

Părinţii şi cadrele didactice atrag atenţia asupra acestei bătăi de joc, menţinută cu tupeu. Spun oamenii că merele care sunt distribuite şcolarilor ar fi numai bune de procesat în industria… alcoolului!
Semnalele de alarmă au ajuns în cele din urmă şi la urechile autorităţilor judeţene, care promit să treacă la măsuri drastice împotriva operatorilor şi societăţilor comerciale ce au câştigat licitaţiile pe acest program.

Noaptea de Înviere în comuna Pietrari

Bisericile din întreg județul au fost pline în Noaptea de Înviere! În comuna Pietrari localnicii au stat până în zori la biserică, apoi s-au mutat la ospățul din curtea bisericii. Nu s-au grăbit să se înfrupte din bucate înainte de împărtășanie.

mere

DUPA DECLARATIA LUI CORNEL COMAN, PREFECTUL ÎNCEARCĂ SĂ SCAPE BASMA CURATĂ DUPĂ CE ȘI-A DEMONSTRAT JOSNICIA

În urma articolului ”CORNEL COMAN: ”PREFECTUL FACE UN ATAC INCALIFICABIL LA PRODUCĂTORII AUTOHTONI DIN INTERESE POLITICE!” publicat pe site-ul nostru,  Instituția Prefectului a transmis un comunicat sec în care încearcă să îi spele imaginea prefectului Ioan Marinescu.

marinescu1

În comunicat se precizează că acesta nu ar fi făcut referire la furnizorii de mere, ci numai la fructe și la calitatea acestora, explicație copilărească. Normal că nu s-a referit direct la firma apropiată primarului liberal din Pietrari care distribuie merele în școli pentru că ar fi bătut la ochi. Oamenii care nu știau detaliile dezvăluite de noi în materialul publicat anterior și-ar fi dat seama care sunt interesele.

Cireașa de pe tort a comunicatului este la final. O instituție care cică se respectă trimite o fotografie cu trei mere și spune că aceasta demonstrează totul… Ce, cum și de unde numai Marinescu știe. Este o poză cu trei mere puse pe un birou…

????????????????????????????????????

CORNEL COMAN: ”PREFECTUL FACE UN ATAC INCALIFICABIL LA PRODUCĂTORII AUTOHTONI DIN INTERESE POLITICE!”

În urma apariției în presa locală a declarațiilor prefectului județului Dâmbovița, Ioan Marinescu, referitoare la faptul că merele distribuite în școli ar fi stricate și de o calitate proastă, redacția DâmbovițaNEWS a fost contactată de primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, care a vrut să lămurească situația.

Pentru cititorii noștri, menționăm că licitația pentru distribuirea merelor în școlile din județ a fost câștigată de firma Lido Gîrbea SRL, însă de colectarea și distribuția fructelor se ocupă o altă firmă apropiată primarului din comuna Pietrari.

????????????????????????????????????

Edilul a vrut ca populația să știe că toate merele care ajung pe băncile elevilor din județ sunt românești, luate de la producătorii de pe valea Dâmboviței. Evident, nu sunt atât de frumoase ca cele aduse de peste hotare, însă sunt naturale și gustoase. Pentru că nu sunt pline de substanțe chimice ca cele din import, unele fructe se mai strică până când ajung pe băncile copiilor, dar firma care le distribuie le înlocuiește pe cele care nu sunt conforme. Totodată, respectă și cantitățile prevăzute în contract, deci nu i se poate reproșa nimic din acest punct de vedere.

11169923_1591784577727644_5322794412292029690_n

Primavara la Barbuletu

11156391_1591784477727654_8421032290475256052_n 11169923_1591784577727644_5322794412292029690_n

sursa foto : Barbuletu/ Dambovita /Ro._ “Marian-Cercel” în Barbuletul, Dâmbovița, Romania