Apelul disperat al unei profesoare: Conducerea Școlii Râu Alb “omoară” instituția și educația copiilor

profesor-rau-alb-600x400

Intr-o tara in care guvernul refuza sa respecte prevederile legale si sa acorde 6% din PIB educatiei, obiectivul factorilor decidenti din sistem este acela de a face economie cu orice chip NU CALITATE, NU PERFORMANTA.  Si pentru a fi indeplinit obiectivul machiavelic (economie cu orice chip), de aproape 10 ani, sunt numiti in functii de conducere in “interesul invatamantului” inspectori si directori pe criterii politice, executanti umili care, din dorinta de a nu supara seful, nu tin cont de elevi ci de ordinele primate.  In mediul urban elevii invata in clase supraaglomerate de 29-30 elevi. In mediul rural regasim aceleasi clase numeroase de 22-25 elevi, dar nu elevii aceleiasi clase, ci elevi din clase diferite, a V-a cu a VI-a, a VII-a cu a VIII-a sau alte cuplaje aberante greu de imaginat si imposibil de gestionat in procesul instructiv-educativ.

Toamna la Barbuletu

 

 

sursa :  Barbuletu/ Dambovita /Ro._ “Marian-Cercel”

10703661_1506677759571660_6962415134229546675_n

Barbuletu toamna

sursa :  Barbuletu/ Dambovita /Ro._ “Marian-Cercel”

Prima zi de scoala la Barbuletu

sursa :   Onea Elena-Claudia

Pe valea Râului Alb

sursa :   Grigore Romica

”RĂVĂȘITUL OILOR 2014 LA RUNCU” – A fost si Cornel Coman de la Pietrari

sursa foto :  dambovitanews.ro

La fel ca în fiecare an, sărbătoarea ”Răvășitul oilor” de la Runcu a fost un eveniment reușit și de această dată, iar totul se datorează primarului Gheorghe Brebeanu.

Mii de oameni au vizitat standurile comercianților de produse tradiționale și s-au bucurat de momente de relaxare în aer liber, într-o zonă diferită față de alți ani. Astfel, edilul a ales un platou întins, la punctul Brebu, o zonă situată la o altitudine de 750 de metri, cu un peisaj extraordinar care a încântat atât pe comercianți, cât și pe vizitatorii care au venit pentru a marca sfârșitul festiv al anului pastoral.

La eveniment au participat numeroși invitați din tabăra PSD, dar și din partea Alianței Creștin-Liberale.

Din partea A.C.L. au participat copreședinții Ludovic Orban și Iulian Vladu, primarul orașului Fieni, Adriean Budoiu, primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, președintele PDL Pucioasa, Ion Sorin. Aceștia au fost însoțiți de un staff numeros.

Prima zi de scoala – la Scoala Gimnaziala Gura Barbuletului.

sursa :   Onea Elena-Claudia

CAZ SINISTRU LA VOINEȘTI! VEZI CE A FĂCUT UN FIU CU TRUPUL MAMEI MOARTE!

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Voineşti, este principalul suspect într-un caz mai puţin obişnuit. Omul a recunoscut, în faţa anchetatorilor, că şi-a îngropat mama în spatele casei, în urmă cu trei ani. Nu se ştie deocamdată dacă femeia a murit de mâna fiului său sau de moarte naturală.

Stema comunei Râul Alb

10417780_486732778138171_8213009432449986934_n

gabriel-plaiasu-300x225

Exclusiv! Noul staff PNL Dâmbovița! a fost decis. Cornel Coman, primarul din Pietrari e vicepresedinte

maxresdefault

Soimul Dambovitean a intrat, exclusiv, in posesia listei cu noua conducere a PNL Dambovita, organizatie judeteana prezidata de catre prim-vicepresedintele PNL, deputatul Ludovic Orban!