Primarul din Pietrari simte și trăiește românește!

Experienta inedita, in varf de munte, pentru un grup de prieteni ai primarului comunei Pietrari, Cornel Coman! more | mai mult »

Cornel Coman, candidatul ACL la șefia Consiliul Judetean Dambovita în 2016 ?!

Cornel Coman, vicepresedinte PNL Dambovita, ar putea reprezenta o solutie viabila in lupta pentru presedintia CJD, in 2016, impotriva actualului presedinte, Adrian Tutuianu. more | mai mult »

Acuzatii grave pe situl Dâmbovita News : PREȘEDINTELE PSD RÂU ALB ȘI FIICA SA, OFIȚER DE POLIȚIE, SPECIALIȘTI ÎN FRAUDĂ CU FONDURI EUROPENE!

au obținut în mod ilegal peste 20 000 de euro din fondurile europene, destinate instalării tinerilor fermieri din mediul rural. more | mai mult »

Elevii din Pietrari de Dâmboviţa învaţă în frig, într-o şcoală nouă, dar neîncălzită

Au o şcoală nouă, construită cu bani europeni, dar învaţă într-una veche. Este povestea unor elevi din judeţul Dâmboviţa, care au ghinionul de a nu fi pe lista de priorităţi a autorităţilor locale. more | mai mult »

SCANDAL AMOROS la Şcoala Râu Alb! “Directoarea se iubeşte cu primarul!”

Telenovela amoroasa la scoala generala din Rau Alb! Fostul director o acuza pe actuala directoare ca ar fi prea apropiata de primarul comunei si din cauza lor ar fi fost fortat sa-si dea demisia. more | mai mult »

 
peka

Dâmbovita News, atac la Petre Coman de la Râu Alb : UNPR A ”ACHIZIȚIONAT” UN SPECIALIST ÎN FRAUDAREA FONDURILOR EUROPENE

În ultima perioadă, UNPR Dâmbovița a început o amplă acțiune de îmbogățire a ”portofoliului” de membri cu persoane din PSD. După ce toată organizația social-democrată de la Crevedia s-a mutat la UNPR, zvonuri apărute în presă dau ca fiind adevărată și mutarea organizației de la Râu Alb.

Președintele organizației, Petre Coman, a declarat pentru o publicație locală că nemulțumirea sa și a celor 200 de membri este aceea că PSD l-a acceptat în partid pe Cătălin Preda, primarul comunei.

ralb

Contactat de către Dâmbovița NEWS, primarul comunei Râu Alb, Cătălin Preda, a declarat că nici măcar unul dintre consilierii locali nu vrea să treacă la UNPR.

pietrari

Concurs de îngrijitor la Primăria Pietrari

Primăria comunei Pietrari organizează, în perioada 16.04.2015 – 17.04.2015, concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a postului de îngrijitor în cadrul Centrului de Ingrijire Copii Aflati in Situatii de Risc din Comuna Pietrari, judetul Dambovita, sat Sipot.

pietrari

Documentele solicitate candidaţilor pentru întocmirea dosarului de concurs sunt:
a) cerere de înscriere la concurs adresată conducătorului instituţiei publice;
b) copia actului de identitate;
c) copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializari (cursuri de formare sau specializare);
d) copia carnetului de muncã, însoţită de original, sau, dupã caz, o adeverinţã care sã ateste vechimea în muncã, în meserie şi/sau în specialitatea studiilor;
…mai mult la :  http://soimuldambovitean.ro/concurs-de-ingrijitor-la-primaria-pietrari/

a5

Primarul de la Pietrari către Adrian Ţuţuianu – “Unde se întoarce după ce nu va mai fi preşedintele CJ?”

“Eu ma intorc cu mandrie la cea ce am realizat in viata.

Da vreau sa l intrebati pe el unde se intoarce dupa ce nu va mai fi presedintele CJ?”, a venit replica primarului comunei Pietrari, Cornel Coman, dupa ce Adrian Tutuianu a declarat ca va face tot ce e posibil pentru ca edilul sa plece de la primarie si sa se intoarca la mici si inghetata…

a5

IMG_6093

Pe de alta parte apar si articole pro Cornel Coman: Exclusiv! La Pietrari, un after-school salvează 20 de suflete neprihănite

In prezenta inspectorului scolar adjunct, prof. dr. Ovidiu Basceanu, chiar de Ziua Bunei Vestiri, a fost inaugurat, in comuna Pietrari, Centrul de Ingrijire de Zi pentru Copii aflati in Situatii de Risc, un after-school ultra modern in care vor studia 20 de copii proveniti din familii sarace, fara posibilitati materiale, indrumati de catre un colectiv format de 17 cadre didactice, pe baza de voluntariat.

Un sobor de preoti format din Constantin Tanase, Constantin Croitoru si Valentin Popescu a oficiat slujba de sfintire a noului edificiu, evenimentul fiind onorat de prezenta unui grup de consilieri locali, cadre didactice sau simpli locuitori ai satului Sipot.

In prezenta inspectorului scolar adjunct, prof. dr. Ovidiu Basceanu, chiar de Ziua Bunei Vestiri, a fost inaugurat, in comuna Pietrari, Centrul de Ingrijire de Zi pentru Copii aflati in Situatii de Risc, un after-school ultra modern in care vor studia 20 de copii proveniti din familii sarace, fara posibilitati materiale, indrumati de catre un colectiv format de 17 cadre didactice, pe baza de voluntariat.

art_150327_primar

Preşedintele CJD, foc şi pară pe primarul de la Pietrari. Fiindcă edilul nu se învredniceşte să achiziţioneze 3 frigidere pentru programul “Lapte şi corn la şcoală”

Paradoxal, edilul de la Pietrari, Cornel Coman, este cunoscut pentru afacerile cu… îngheţată ❚ Supărat, preşedintele Ţuţuianu şi-a propus ca la următoarele alegeri locale să-l trimită pe primarul Coman înapoi la afacerea de familie ❚ Mai mult, Primăria Pietrari a primit uriaşa sumă de 12 miliarde lei vechi la ultima alocare din TVA şi impozit pe venit

art_150327_primar

VIOLETA STANCIU

Primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, a intrat în colimatorul preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Chiar dacă a alocat foarte mulţi bani acestei localităţi, preşedintele CJD recunoaşte că nu are relaţii prea bune cu edilul de la Pietrari.

Motivul acestei supărări a fost generat de refuzul primarului Coman de a dota unităţile de învăţământ din comună cu aparate frigorifice necesare derulării în bune condiţii a Programului Naţional „Lapte şi corn în şcoli”, invocând drept scuză lipsa resurselor financiare.