dinescu

Deputatul Florin Popescu, petrecere de sfârșit de an cu primarii din Barbuletu (Marian Alexe), Pietrari (Cornel Coman) si Rau Alb (Catalin Preda)

La invitatia deputatului independent Florin Popescu, 20 de primari si alte cateva zeci de prieteni au fost prezenti la o mega petrecere organizata la Restaurantul Hanul din Meri, din comuna Buciumeni, bucatele traditionale si muzica lautareasca, Taraful Mioara si Ionel Barbu – Lautarii lui Dinescu, asigurand buna dispozitie, specifica sfarsitului de an, in preajma sarbatorilor de iarna.

dinescu

“Nu-mi este teama de eventualele represalii ale lui Tutuianu! Daca ma invita si el la o petrecere de sfarsit de an, evident ca ma duc si la el”, ne-a marturisit unul dintre primarii participanti.

10806271_579283655535330_6354628576330500928_n

Crearea ornamentelor de Craciun si auditia colindelor la Biblioteca din Pietrari

Crearea ornamentelor de Craciun si auditia colindelor i-au facut pe copii sa simta spiritul sarbatorilor ce se apropie .Activitatea a fost completata de jocurile de socializare cum ar fi : ,,Oglinda ” , ,,Scluptorul “, ,,Palmutele cu calitati”, ,,Scrisoare cu un singur cuvant “, iar pe finalul activitatii s-au ales voluntarii bibliotecii,s-au oferit diplome.

10385478_579279978869031_1870844629187887046_n 10806271_579283655535330_6354628576330500928_n

sursa :

Biblioteca Pietrari Biblioteca Comunala Pietrari -Activitate in cadrul proiectului ,,.
vasile-neagu-si-eminescu

“Râu Alb a rămas în urma localităţilor din jur, lumea îşi dorea o schimbare”

Bucurii… împărtăşite prin scrisori deschise. La poalele Leaotei, trecerea primarului Cătălin Preda la PSD este salutată de consăteni

vasile-neagu-si-eminescu

Într-o scrisoare anexată stemei comunei Râu Alb, un cetăţean cu spiritul dreptăţii şi al realităţii în suflet îşi exprimă bucuria că „primarul frumoasei comune de la poalele Leaotei, Râu Alb, Cătălin Preda”, a făcut un pas important spre stânga eşichierului politic, un pas dorit şi de către cetăţenii pe care-i reprezintă: „a trecut de la PDL la PSD”. Semnatarul scrisorii, Vasile Neagu, „jurnalist amator la Gazeta de Râu Alb”, cum se autodefineşte, comentează gestul edilului şi apreciază că „un primar simte dorinţa oamenilor, chiar dacă nimeni nu-i spune în faţă şi pentru că a fost ales să-i reprezinte, el trebuie să se conformeze.

ralb

Acuzatii grave pe situl Dâmbovita News : PREȘEDINTELE PSD RÂU ALB ȘI FIICA SA, OFIȚER DE POLIȚIE, SPECIALIȘTI ÎN FRAUDĂ CU FONDURI EUROPENE!

Președintele PSD Râu Alb, Petre Coman, și fiica sa, Coman Izabela Pamela, ofițer de poliție debutant în cadrul IPJ Teleorman, au obținut în mod ilegal peste 20 000 de euro din fondurile europene, destinate instalării tinerilor fermieri din mediul rural.

Astfel, în anul 2010, tânăra polițistă, îndrumată de tatăl său, consilier local în comuna Râu Alb și președinte al organizației locale a PSD, a înființat întreprinderea individuală I.I. Coman Izabela Pamela, aspect care i-a permis să acceseze, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, măsura europeană 112 privind instalarea tinerilor fermieri.

ralb

boriga

PRIMARUL LIBERAL AL COMUNEI PIETRARI: ”VOI VOTA CU GABI BORIGA PENTRU CĂ EL ESTE CEL MAI BUN!”

Viitoarele alegeri din municipiul Târgoviște reprezintă un subiect fierbinte al momentului. Liberalii sunt hotărâți să trimită în bătălia electorală un candidat propriu, iar zvonurile deja au început să apară.

Se pare că nu toți membrii organizației PNL Dâmbovița s-au ”despărțit” moral de Gabriel Boriga, fost membru al PDL, care a anunțat că va candida pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște din poziția de independent.

boriga

În cadrul unei emisiuni televizate, difuzate la Columna TV, primarul comunei Pietrari,Cornel Coman, vicepreședinte al PNL Dâmbovița și președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL Dâmbovița, a declarat că îl consideră pe Boriga ca fiind cea mai bună alegere pentru Târgoviște.

”La partid o să votez una, iar la cabina de vot, la alegeri, voi vota cu Gabi Boriga pentru că el este cel mai bun! E de dreapta și e cel mai bun!”, a declarat Coman.

Evident, edilul nu poate vota pentru că nu este cetățean al municipiului Târgoviște, însă este evidentă susținerea acestuia pentru fostul primar.

Rămâne de văzut cum vor ”digera” ceilalți liberali această declarație, având în vedere faptul că se pregătesc pentru a ”lansa” un nou candidat din partea formațiunii.

 

mai mult la :   PRIMARUL LIBERAL AL COMUNEI PIETRARI: ”VOI VOTA CU GABI BORIGA PENTRU CĂ EL ESTE CEL MAI BUN!”

raualb

GROAPĂ ADÂNCĂ DE 2 METRI, APĂRUTĂ PE DJ 712 A, ÎN COMUNA RÂU ALB

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă, respectiv ploile abundente, drumul judeţean 712 A a fost avariat pe o porţiune de 4 metri, la intrarea în localitatea Râu Alb, formându-se astfel o groapă cu adâncimea de 2 metri, pe sensul de mers Bărbuleţu – Râu Alb.

raualb

Poliţiştii monitorizează traficul rutier, precum şi starea carosabilului, circulaţia vehiculelor desfăşurându-se pe un singur sens de deplasare.

În condiţiile producerii unor fenomene ce pot afecta siguranţa circulaţiei rutiere (burniţă, lapoviţă, ninsoare sau ceaţă), poliţia dâmboviţeană recomandă conducătorilor de vehicule să manifeste maximă prudenţă şi să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie.

1488945_722212594525710_7052088304184463736_n

De Ignat la Râu Alb

sursa foto : Razvan Zar 

VIDEO. 15 elevi din satul dâmbovițean Iuda sunt duși la școală cu căruța

O căruţă trasă de doi cai ţine locul microbuzului şcolar pentru 15 copii dintr-un sat din Dâmboviţa. Din cauza zăpezii, pe drumul care trece prin localitate nu se mai poate circula cu maşina. Aşa că un localnic se trezeşte în fiecare zi dis-de-dimineaţă şi îi duce pe copii cu căruţa la şcoala aflată la patru kilometri distanţă.

Hopa aşa! Atenţie, se închid uşile!”, glumește localnicul, după ce toți copiii s-au urcat în căruță.

De trei zile, de când căzut prima zăpadă, 15 copii din satul Iuda merg la şcoală în comuna vecină, cu căruţa. Microbuzul şcolar nu a mai putut intra pe drumul care trece prin sat din cauza zăpezii.

Bărbatul care îi duce pe copii la şcoală cu căruţa face haz de necaz: „Doi cai putere, doar doi cai putere”. Cât despre locuri, acesta spune că sunt destule. „Mai multe ca microbuzul şcolar. Încăpătoare da. Dar nu am decât să scriu pe ea transport şcolar. Degeaba e drum judeţean, plătim taxe degeaba”, se plânge săteanul

Şase copii din satul Iuda, comuna dâmboviţeană Răul Alb merg la şcoală cu sania

Coşmarul alb e trăit, în fiecare zi, şi de şase copii dintr-un sat din Dâmboviţa.Toţi merg la şcoală, în fiecare dimineaţă, cu sania trasă de cai 

La capătul unui drum lung acoperit complet cu zăpadă şi gheaţă se întrezăreşte o căruţă trasă de cai. E microbuzul şcolar al copiilor din satul Iuda, comuna dâmboviţeană Răul Alb.

Doar aşa pot ajunge copiii la ore. Un localnic cu suflet mare, tatăl unui băieţel de clasa a treia, s-a oferit să-i ducă zilnic până în centrul comunei, acolo unde este şcoala. Copiii se trezesc dis-de-dimineaţă, se îmbracă bine şi pornesc la drum. Microbuzul şcolar de la primărie nu urcă la ei în sat. Pentru că zăpada e prea mare.

10846451_1533334006906035_3945269074320131840_n - Kopi

A venit iarna pe valea Râului Alb. Barbuletu, Pietrari si Râu Alb sub zapada

sursa foto :  Barbuletu/ Dambovita /Ro._ “Marian-Cercel”  si Parghel Gabriela