la-scoala-cu-duba-untitled-project-1-mpeg4-16x9-07429100_07429100

Si la TVR nationala. Elevii dintr-o comună dâmboviţeană merg la cursuri cu duba. Microbuzul este defect din aprilie

Elevii din comună dâmboviţeană Pietrari merg la cursuri cu duba. Microbuzul este defect din aprilie
https://www.youtube.com/watch?v=Cuzv2vLL80g&feature=youtu.be

Aproape o sută de elevi dintr-o comună dâmboviţeană merg la cursuri cu duba, cu căruţa sau chiar pe jos. De şase luni merg câte 7 kilometri în fiecare dimineaţă. Nu s-ar fi ajuns aici dacă primarul ar fi alocat bani pentru repararea microbuzului şcolar. Profesorii susţin că el a preferat să plătească telefoanele angajaţilor.

la-scoala-cu-duba-untitled-project-1-mpeg4-16x9-07429100_07429100

maxresdefault

BREAKING NEWS. Cornel Coman a învins. I-a convins pe consilierii de la Pietrari! Vicele Gheorghe Neacşu a fost schimbat!

ccoman

Şedinţă furtunoasă, astăzi, la Primăria din Pietrari! Cornel Coman – edilul localităţii a reuşit să-şi ducă planul la îndeplinire, adică, l-a schimbat din funcţie pe viceprimarul Gheorghe Neacşu. Noul vice este Sorin Ciucioiu, de profesie muzicant.

Expunerea de motive deosebit de comică, pe care am publicat-o şi noi zilele trecute, a contat în ochii consilierilor de la Pietrari a căror activitate nu prea se observă, ţinând cont de faptul că în comună multe lucruri nu sunt puse la punct.

subcarpatica

PROIECTUL PRIVIND SUBCARPATICA A FOST ÎMPĂRȚIT ÎN DOUĂ

Drumul Subcarpatica este un proiect mult așteptat de mulți ani și ar urma să facă legătura între județele Argeș, Dâmbovița și Prahova. Acesta a fost declarat eligibil de ADR Sud-Muntenia, dar nu a primit finanțare, motiv pentru care CJD speră ca proiectul să se materializeze în perioada 2014-2020.

subcarpatica

Subcarpatica va trece prin Boteşti – Argeş, Cândeşti, Voineşti, Pietrari, Gura Bărbuleţului, Râu Alb, Bezdead şi  – Prahova. În total, peste 50 de kilometri

urs-bezdead-9_600x450

Dâmboviţa: Un urs a rămas prins într-un gard, în apropierea unei şcoli. Elevii, ţinuţi în unitate

(sursa foto : gazetadambovitei.ro/)

Un urs a rămas prins, joi, în gardul unei livezi din comuna dâmboviţeană Bezdead, la aproximativ 200 de metri distanţă de şcoala din localitate, iar poliţiştii le-au cerut cadrelor didactice să nu le permită elevilor să iasă din unitatea de învăţământ până când animalul nu va fi tranchilizat.

4

Schimbarea viceprimarului din Pietrari, iminentă!

14973515313_c48dc3ea14_z

Schimbarea din functie a viceprimarului comunei Pietrari, Gheorghe Neacsu, care s-a “clarificat doctrinar” trecand la PSD, este iminenta, urmand sa se produca chiar in sedinta CL de joi, 23 octombrie, la ora 14:00, cu votul majoritatii alesilor locali.

De altfel, aceasta prima masura politica, adoptata la nivelul administratiilor locale, se doreste a reprezenta si un semnal catre alte comunitati locale, urmare a noilor reconfigurari politice rezultate in urma intrarii in vigoare a OG privind migratia politica.

10703637_365654550264634_9115604484138660138_n

Toamna la Pietrari

sursa :  Pietrari Dâmbovița

coman

VIDEO. Merg la şcoală cu o dubă de marfă , o căruţă sau chiar pe jos peste şapte kilometri, elevii din Pietrari

Deşi pare incredibil, aproape 100 de copii, din două sate ale comunei Pietrari trebuie să îndure acest chin pentru că spun profestorii , edilul localităţii a preferat să plătească telefoanele angajaţilor de la primărie, în loc să achite reparaţia mijlocului de transport.

Deşi au trecut şase luni de când microbuzul şcolar din localitatea dâmboviţeană Pietrari s-a defectat, autorităţile locale nu au făcut decât să se plângă , aşa cum susţine primarul localităţii , că nu are bani să plătească reparaţiile autovehicolului, în condiţiile în care, spun profesorii , edilul a preferat să achite facturile de telefonie ale angajaţilor . In aceste condiţii , elevii din satele Şipot şi Valea au fost nevoiţi să vină fie pe jos fie cu o dubă de marfă sau chiar şi cu o căruţă de la mai bine de şapte kilometri. In fiecare dimineaţă, micuţii se trezesc cu noaptea-n cap şi pleacă la şcoală înghesuiţi pe o banchetă unde nu ar putea încăpea decât patru persoane. Cu toate acestea, părinţii preferă acest mijloc de transport pus la dispoziţie de un consilier local decât să -şi lase copii să meargă pe jos prin frig .Odată cu rectificarea bugetară , edilul a transmis conducerii şcolii că va achita reparaţiile microbuzului şi in cel mai scurt timp transportul elevilor se va relua.

VIDEO. Merg la şcoală cu o dubă de marfă , o căruţă sau chiar pe jos peste şapte kilometri, elevii din Pietrari
15594502462_49b5fa66f0_z

Şase luni de calvar pentru elevii din Pietrari

61586369

Aproape o sută de copii din satele Şipot şi Valea sunt nevoiţi să parcurgă zilnic fie pe jos, fie cu o dubă de marfă sau chiar şi cu căruţa mai mult de şapte kilometri pentru a ajunge la şcoală ❚ Deşi maşina s-a defectat încă de anul şcolar trecut, primarul comunei a susţinut că nu are bani de reparaţii, iar între timp, microbuzul a înţepenit în service, pentru că administraţia nu avea bani să-l achite şi ridice ❚ Orice scuză a administraţiei se loveşte însă de acuzaţiile cadrelor didactice şi ale părinţilor, revoltaţi de chinul copiilor aflaţi mai mult pe drumuri decât la şcoală sau acasă

61586369

VIDEO! Elevii din Valea, Pietrari, sunt duși la școală cu… CĂRUȚA! “Mi se rupe inima de ei!”

61586369
E lung si greu drumul spre scoala pentru copiii dintr-un sat din Pietrari.
Cei mici se ingramadesc in caruta unui satean care, sufletist, s-a oferit sa-i duca la cursuri cale de 7 kilometri, altfel n-ar mai ajunge.

Microbuzul scolar e stricat de o jumatate de an, iar primarul sustine ca nu are bani sa il repare. Copiii ajung la scoala rebegiti de frig si multi dintre ei s-au imbolnavit.

14973515313_c48dc3ea14_z

FOTO VIDEO În Pietrari şcoala e pe ultimul loc. Cornel Coman, acuzat: “A transformat comuna în societatea lui comercială”

Microbuzul şcolar, care este destinat transportului elevilor din comuna Pietrari, este de aproape o jumătate de an în service, pentru reparaţii capitale. Părinţii spun că primarul comunei, Cornel Coman, nu a mişcat un deget pentru a remedia situaţia, iar acum, elevii sunt nevoiţi să caute alternative pentru a ajunge la şcoala care se află la 7 kilometri distanţă.

Merg la şcoală cu o dubă de marfă, o căruţă sau chiar pe jos, mai bine de şapte kilometri. Se întâmplă în comuna dâmboviăeană Pietrari pentru că microbuzul şcolar este stricat de mai bine şase luni. Deşi pare incredibil, aproape 100 de copii, din două sate ale commune Pietrari trebuie să îndure acest chin pentru că, spun profestorii, edilul localităţii a preferat să plătească telefoanele angajaţilor de la primărie, în loc să achite reparaţia mijlocului de transport.

Părinţi revoltaţi

“Se întâmplă de până să se termine şcoala. Avea maşina stricată şi n-a mai reparat-o nici în vacanţă, nici acum. Ne rugăm de un vecin al nostru să ne ducă copiii la şcoală. Mai mare ruşinea. Mai se supără şi el, na, să duci maşina pe drumu ăsta. Dar ne rugăm de el, ce să facem”, spune bunica unui elev de clasa a II-a.