SMITH & SMITH – SMITH.COM.RO singura instituție de plată din România care plateste beneficiarilor direct in £ LIRE

SMITH & SMITH 🌐 transfer de bani este singura instituție de plată din România care plătește beneficiarilor direct in £ LIRE STERLINE, astfel incat plătitorul sa nu mai fie obligat, la depunerea banilor, să schimbe in lei sau euro la cursuri dezavantajoașe.

Beneficiarul din România primește astfel £ LIRE BRITANICE sau dacă dorește sa facă un schimb, are posibilitatea să schimbe in lei sau euro la cursuri foarte bune. Spre exemplu noi vindem Euro la cursul Bancii Nationale a României!

Serviciile noastre sînt active la orice agentie RIA Money Transfer precum și la LCC sau Small World din grupul UNO Money Transfer din 🇬🇧 Marea Britanie. Platim DIRECT în £ LIRE în toată țara la cele 71 de agenții proprii și în Lei sau Euro la peste 650 de agentii apartinînd agenților nostri. În 3100 de localitați putem duce banii direct acasa!

Mai mult decât atât, folosind serviciile SMITH & SMITH 🌐 transfer de bani, beneficiarul nu este obligat sa aiba cont bancar, el poate primi direct banii cash, fara alte comisioane.

pentru mai multe detalii click la WWW.SMITH.COM.RO

Laurentiu Ciocazanu : De ce ies PSD-iștii în stradă doar în județe sărăcite de Ciuma Roșie și măcinate de corupție? De ce nu se strâng hoarde pro-corupție și anti-DNA prin Cluj, Arad, Timișoara, Oradea sau Alba Iulia?

Pentru că PSD e tare acolo unde-i slabă România. Dâmbovița, unde s-au adunat ieri pesediștii, e un județ măcinat de mafia politică. Mii și mii de oameni au rămas pe drumuri, urmare a corupției care a distrus județul patronat de baroni precum Țuțuianu sau Plumb. Mulți au fost nevoiți să-și caute traiul prin Europa, din cauza Mafiei Roșii.

Iar acum, după ce șmecherii tritrandafirii au scăpat de dâmbovițenii evadați în Diaspora, organizează mitinguri inspirate din adunările ceaușiște, unde aduc oameni incapabili să se informeze corect, pretabili masiv la spălare pe creier după ani de comunism mincinos. Probabil că mulți dintre cei ieșiți în stradă în aceste zone bolnave ale României sunt fie oameni care au profitat de pe urma corupției pesediste, fie bătrâni care nu se uită decât la televiziunile PSD și gândesc așa cum le îndeasă în creiere partidul.

Niciun om normal la cap, care vrea viitor pentru județul și țara sa, nu-și mută trupul la o adunătură de partid care urmărește să scoată România din Europa unită și s-o ducă în URSS-ul de tip nou putinist. Dar oamenii ăștia nu fac o dramă din Planul Roșu. Sunt obișnuiți și cu minciuna, și cu ura ”antiimperialistă”, și cu nomenclatura politică privilegiată (care nu poate conviețui cu justiția independentă), și chiar cu foamea. Ei pot înghiți orice. Sunt irecuperabili, în această viață. Să le dorim totuși însănătoșire grabnică!

Laurentiu Ciocazanu

Presa italiana scrie despre Ciuma Roșie de la Târgoviște, „roccaforte socialdemocratica”

Romania: in migliaia a sostegno governo.  Manifestazione in citta’ roccaforte socialdemocratica

BUCAREST, 25 FEB – Una manifestazione a sostegno del governo romeno e’ stata organizzata oggi a Targoviste, nel sud del Paese. Alcune migliaia di persone, riferiscono i media locali, hanno scandito slogan a favore del premier socialdemocratico Sorin Grindeanu, bersaglio delle imponenti proteste popolari contro la corruzione protrattesi nelle scorse settimane a Bucarest e nel resto del Paese.

Targoviste e’ ritenuta una roccaforte del Partito socialdemocratico, forza di maggioranza nel governo di centrosinistra. Un sondaggio pubblicato nei giorni scorsi, durante le massicce proteste popolari, ha mostrato una evidente perdita di consensi dei socialdemocratici passati da oltre il 45% ottenuto alle elezioni di dicembre a poco più di 31%.

ABSOULT JENANT ! Si la Beirut presa francofona din Liban scrie : Quelques milliers de Roumains ont manifesté samedi à Targoviste. Les zones rurales défavorisées sont majoritairement acquises au PSD, qui a promis des hausses des prestations sociales

Quelques milliers de Roumains ont manifesté samedi à Targoviste, à 80 km au nord-ouest de Bucarest, pour exprimer leur soutien au gouvernement de gauche, fragilisé par une fronde inédite depuis une tentative fin janvier d’assouplir les lois anticorruption.

Organisée par le parti social-démocrate (PSD) au pouvoir, la manifestation a rassemblé quelque 6.000 personnes, selon les médias, venues réaffirmer la légitimité du gouvernement deux mois et demi après sa large victoire aux législatives.

„On ne transige pas avec la démocratie et avec le vote du 11 décembre qui a vu notre parti réaliser un score sans appel”, a déclaré le président du conseil général de cette ville de 80.000 habitants, Adrian Tutuianu, membre du PSD au pouvoir à Bucarest.

Début février, un mouvement de protestation sans précédent depuis la chute du communisme avait contraint le gouvernement de Sorin Grindeanu à abroger un décret dépénalisant certains faits de corruption, qu’il venait d’adopter.
Cette mobilisation, qui a notamment vu un demi-million de personnes manifester à travers le pays le 5 février, a principalement touché les villes. Les zones rurales défavorisées sont majoritairement acquises au PSD, qui a promis des hausses des prestations sociales.

PSD şi operaţiunea de umilire a propriului electorat. O Românie ţinută în sărăcie şi subdezvoltare

E greu de găsit o explicaţie logică a acestor mitinguri pe care liderii PSD le consideră nişte demonstraţii de forţă, dar care seamănă mai mult cu un proces laborios de sinucidere politică. Ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână la Piteşti şi ce s-a întâmplat sâmbătă aceasta la Târgovişte nu reprezintă altceva decât o etalare a acelei Românii rămase în urmă, ţinută în sărăcie şi subdezvoltare de către o clasa politică pe care Partidul Social Democrat o reprezintă mai mult ca oricine.

Nimeni nu are nimic de câştigat din astfel de adunări tragi-comice în care mii de oameni sunt adunaţi la un loc şi puşi să aplaude un Guvern căruia nici măcar nu-i cunosc componenţa. Oamenii au ţinut în mâini pancarte frumos colorate, pe care scria “Susţinem Guvernul Grindeanu”, dar nu erau capabili să enunţe un singur nume de ministru.

“Ne-au dat bani”, “Ne-au mărit”, “Un milion trei sute am câştigat la pensie”. Cu astfel de enunţuri şi-au justificat manifestanţii ieşirea în stradă. Păreau conştienţi că pentru fiecare leu în plus la pensie sau la ajutorul social trebuie să plătească un preţ. Au stat cuminţi în ploaie şi au asculta discursurile lui Adrian Ţuţuianu şi ale Rovanei Plumb (“PSD-ul e cu ţara!”). Au mărşăluit pe bulevarde fluturând steaguri roşii. Nu departe de itinerarul lor – zidul Ceauşeştilor. “Păcat”, şuiera din minut în minut câte cineva. Şi-apoi venea firesc gândul că e bine şi cu Grindeanu, dar tot mai bine era cu nea Nicu.

Când s-a făcut ora prânzului, iar şefii PSD s-au îndreptat spre limuzine pentru a se bucura de restul de sâmbătă, votanţii PSD au eşuat prin autogările de la periferie, de unde au fost îmbarcaţi în autobuze şi trimişi înapoi în satele lor.

Priviţi cu atenţie aceste imagini pe care Partidul Social Democrat le-a făcut posibile şi ni le pune la dispoziţie. Fiecare pixel atârnă ca o piatră de moară, agăţată de gâtul acestor politicieni care se străduiesc să-şi transforme slăbiciunile într-o demonstraţie de forţă. “PSD-ul e cu ţara!”

JENANT ȘI LA NIVEL INTERNATIONAL. Protestul ” orcilor știrbe” de la Târgoviste în Daily Mail din UK si Miami Herald, USA

Ambele publicatii noteaza scaderea masiva a popularitatii PSD-ului de la 46% la 31%.

BUCHAREST, Romania (AP) – Thousands of people turned out for a pro-government rally Saturday in southern Romania, hoping to boost the popularity of the center-left government following massive anti-corruption protests. An ISSPOL survey published on Feb. 14 showed support for the Social Democrats had dropped to 31 percent, down from 46 percent in the election.

Braving the pouring rain, supporters of the ruling Social Democratic Party gathered in the town of Targoviste, a party stronghold, and sang patriotic songs to voice their support for Premier Sorin Grindeanu’s two-month-old government.

Supporters waved Romanian flags and banners reading „My vote counts” and „We dare to believe in Romania.”

Thousands attend a pro-government rally in Targoviste, Romania, Saturday, Feb. 25, 2017. Supporters of the ruling Social Democratic Party, holding banners reading „We support the Grindeanu government” and „My vote counts” have joined a pro-government rally, braving pouring rain, in southern Romania, hoping to boost the popularity of the center-left government following massive anti-corruption protests that rocked the country.

%d blogeri au apreciat: