SMITH & SMITH – SMITH.COM.RO singura instituție de plată din România care plateste beneficiarilor direct in £ LIRE

SMITH & SMITH 🌐 transfer de bani este singura instituție de plată din România care plătește beneficiarilor direct in £ LIRE STERLINE, astfel incat plătitorul sa nu mai fie obligat, la depunerea banilor, să schimbe in lei sau euro la cursuri dezavantajoașe.

Beneficiarul din România primește astfel £ LIRE BRITANICE sau dacă dorește sa facă un schimb, are posibilitatea să schimbe in lei sau euro la cursuri foarte bune. Spre exemplu noi vindem Euro la cursul Bancii Nationale a României!

Serviciile noastre sînt active la orice agentie RIA Money Transfer precum și la LCC sau Small World din grupul UNO Money Transfer din 🇬🇧 Marea Britanie. Platim DIRECT în £ LIRE în toată țara la cele 71 de agenții proprii și în Lei sau Euro la peste 650 de agentii apartinînd agenților nostri. În 3100 de localitați putem duce banii direct acasa!

Mai mult decât atât, folosind serviciile SMITH & SMITH 🌐 transfer de bani, beneficiarul nu este obligat sa aiba cont bancar, el poate primi direct banii cash, fara alte comisioane.

pentru mai multe detalii click la WWW.SMITH.COM.RO

Lansarea Strategiei de Dezvoltare Locală a Grupului de Acțiune Locală Valea Ialomiței

Fondurile europene reprezintă cea mai mare șansă pe care o comunitate (mai mică sau mare mare, fie că e comună sau judet) o are pentru o dezvoltare durabilă. Cine nu înțelege asta și se plafonează în lucruri mărunte, nu va depăși niciodată un nivel sub-mediocru de dezvoltare.

Din fericire, unde suntem acum există oameni care știu să lucreze proiecte europene, care pricep ce înseamnă această șansă și care fac eforturi de a le explica și altora.

Asta e valoarea unui Grup de Acțiune Locală și îi felicit pe cei de la GAL Valea Ialomiței pentru accesarea foarte bună din ciclul anterior și pentru startul de acum.

Multumesc pentru invitatie domnului Gheorghe Ana – Managerul acestui GAL.

sursa :  Vladuca Oana Silvia

A venit primavara pe valea Râului Alb (foto: locuitorii din Barbuletu, Pietrari si Râu Alb)

surse foto :  Simona Neagu  si   Cristi Neagu

Pietrari din nou în atentia presei. Cum încearcă un bodyguard din Pietrari să îi redea onoarea mătuşii sale. Îl rupe în bătaie pe fostul soţ care s-a îndrăgostit de o altă femeie

Scene violente s-au petrecut seara trecută în Pietrari, Dâmboviţa. Un tânăr extrem de violent, bodyguard de meserie şi pus pe scandal, a intrat într-un magazin şi nu s-a lăsat până ce nu şi-a descărcat nervii pe un fost unchi, dar şi pe actuala soţie. Bărbatul a ajuns la spital cu ambele mâini rupte. Întrega scenă a fost filmată de camerele de supraveghere ale magazinului.

Andrei, bodyguard de meserie, este extrem de supărat pe proprietara magazinului, care, în opinia sa, ar fi destrămat căsnicia unei mătuşi de-a sa. Acum, femeia şi cel care i-a fost unchi până mai de curând, trăiesc în aceeaşi casă. Nu de puţine ori i-ar ameninţat tânărul cu moartea prin mesaje pe telefon.

„Au intrat peste noi trei indivizi, o femeie şi doi bărbaţi. Am crezut că sunt clienţi. Stăteam cu soţul şi cu nepoata mea de cinci ani. A vrut să-mi dea un picior dar m-am ferit, apoi m-a lovit în burtă. Pe soţul meu l-a bătut mai tare. L-a trântit cu capul de poartă şi i-a rupt ambele mâini. El este certat cu legea, a mai avut probleme, dar nu ne lasă. Dacă a avut tupeul să intre în magazin, mâine, poimâine ne omoară în casă. Deja ne trimite ameninţări că vine noaptea, ne păzeşte, ne dă foc la casă”, spune Elena Popescu, proprietara magazinului.

Bărbatul a ieşit cel mai şifonat. Chiar dacă a pus mâna pe o rangă să se apere, s-a ales cu ambele mâini rupte şi va avea nevoie de câteva săptămâni de recuperare.

„A venit pus pe scandal şi se vede. E un fost nepot de-al meu, din partea fostei soţii de care m-am despărţit în septembrie, anul trecut. Cu părinţii săi nu am ce discuta. La una din mâini am fractură cu rană deschisă şi la cealaltă tot fractură”, ne-a spus Rădoi Ion, 45 de ani.

Teologul clujean Vasile Manea îi roga pe locuitorii din Bărbuleţu sa îl ajute cu informatii despre preotul Nicolae Vasilescu

Buna ziua,

Ma numesc Vasile Manea si sunt autorul lucrarii Preoti ortodocsi in inchisorile comuniste.

Preotul Nicolae Vasilescu din Bărbuleţu a fost arestat si potrivit unor marturii a murit in inchisoare.
As fi interesat de informatii despre acest preot pentru a completa editia a cincea a cartii la care lucrez.

Cu multumiri,
Vasile Manea
Mobil : 0744 354 094
Email: vasile_s_manea@yahoo.com

 

Recomandam articolul „Boborul suveran dâmboviţean „, AUTOR: Radu PĂRPĂUȚĂ

Târgovişte. Oraşul unde nomenclaturiştii de rang al doilea au executat la 25 decembrie ’89, după o înscenare de proces tipic comunistă, pe şeful nomenclaturiştilor de rangul întâi – Ceauşescu. Şi de atunci, de peste un sfert de veac, aceşti nomenclaturişti, fii şi nepoţii lor, conduc în stil mafiotico-comunist ţara. Azi le zice PSD, dar titulatura e ca şi cum ar scrie „agealâc” la „bordel”. Desigur, a existat mincinoasa „alternanţă democratică” la guvernare, dar, de fapt, ei au condus mereu cu oameni infiltraţi în toate partidele. Iar partidele care puteau fi cu adevărat alternative (ţărăniştii mai întâi, acum liberalii) au fost implodate tot de ei cu metode kaghebistice, prin „cârtiţe”, modelul exemplar de cârtiţă fiind Tăriceanu – ca să vă faceţi o idee. S-au democratizat şi occidentalizat neo-nomenclaturiştii, dar doar ca să-i pupe-n bot pe occidentali şi să pape tot, orice fond european. Bruma lor de occidentalizare constă în faptul că-şi petrec vacanţele la Ibiza, că-şi trimit odraslele la studii în ţări occidentale sau că dăruiesc desuuri de milaneză amantelor, care nu-s altceva decât nişte boarfe, înainte numite grizete, iar mai înainte – podărese.

Şi iată că, la 27 de ani de la împuşcarea lui Ceaşcă, tot pe un 25, dar nu decembrie, ci februarie, are loc o mare adunare populară la Târgovişte. Merită să ne oprim un pic asupra acesteia, fiindcă avem aici tot tacâmul pesedistic, aşa cum în fiece fir de păr din capul organizatorului Adrian Ţuţuianu avem toată pădurea suverană PSD.

De fapt, despre un singur lucru vreau să vorbesc. Cei mai mulţi, care au văzut imagini de la adunare sau fotografii după aceea, au remarcat ceva: feţele triste, nedumerite, speriate, pe alocuri jalnice ale oamenilor. Oamenii aceştia nu ştiu ce li se întâmplă. Mila este cuvântul care descrie cel mai bine senzaţia dată de imagini. Sigur, erau acolo şi destui hoţi mai mari sau mai mici, toţi cu familiile lor, destui şmenari care gravitează în siajul celor de la putere, destui bugetari aduşi cu turma, fiindcă Marele Partid are grijă să-şi pună şefi în fiecare şcoală, în fiece spital sau birou cât de mic, prea destui asistaţi social care se mulţumesc cu atâta, care trăiesc în promiscuitate şi, sunt sigur, nu ştiau să citească pancartele, fiindcă mulţi n-au mers la şcoală şi nu-şi trimit copiii la şcoală (judeţul Dâmboviţa are o populaţie consistentă de „alte naţionalităţi”, ştiţi dumneavoastră care, aşa că mitingul a fost pentru această populaţie un fel de prestaţie comunitară).

%d blogeri au apreciat: