Weekend de poveste la Pietrari. Pensiunea Antonio va invita sa petreceti vacantele în natura si atmosfera rustica a unui sat Dâmbovitean

🏡 Pensiunea Antonio pune la dispozitia dumneavoastra 6 camere duble, fiecare dintre acestea fiind dotate cu baie proprie ce dispune de toate dotarile necesare unei igiene perfecte. De asemenea fiecare camera este dotata cu televizor LCD modern.

Fie ca doriti sa petreceti un sejur alaturi de prieteni, fie o perioada de team building impreuna cu colegii, acestea ar fi detaliile care v-ar interesa. Sau in cazul in care organizati o petrece, ori o aniversare, aveti optiunea de a inchiria intreaga vila! Pentru asta ne puteti contacta la unul din numerele de telefon pe care vi le punem la dispozitie:

🏡 Vacanta visurilor tale!

O atmosfera rustica, un aer curat de munte si livada proprie din spatele pensiunii, toate garanteaza o vacanta linistita si de neuitat.

Dosar de politician: Politica de la Dambovita, o saga cu dosare penale. Adrian Ţuţuianu si primarul Cristian Stan (cînd ?)

angry-apple

 

Boriga (condamnat), Ion Stan (condamnat), Florin Popescu (condamnat)…

Adrian Ţuţuianu si primarul Cristian Stan (cînd ? )

 

 

Dezvăluire EXPLOZIVĂ: Scheleții din dulapul sefului Comisiei de control a SRI, Baronul PSD Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu

Baronul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, este omul ales de Liviu Dragnea să monitorizeze la sânge activitatea SRI în următorii patru ani. Doar că noul şef al comisiei este urmărit de câteva episoade controversate din trecutul apropiat. Ţuţuianu a fost cercetat de DNA pentru trafic de influenţă în legătură cu campania electorală pentru alegerile locale din 2012, un dosar disjuns din cel al fostului senator PSD Ion Stan, după un denunţ făcut de omul de afaceri Nicuşor Sorin Dima.

Fostul şef al CJ Dâmboviţa susţine însă că DNA a închis acest dosar încă din 2013, primind o soluţie de neîncepere a urmăririi penale. „În urmă cu un an, DNA a dispus NUP, dosarul este soluţionat”, s-a apărat baronul PSD în anul 2014. De altfel, Ţuţuianu a recunoscut luni seara că telefonul său a fost interceptat de ofiţerii de informaţii în acest caz. “Cu ocazia asta, sigur că au fost interceptate telefoanele mai multor lideri politici de atunci.

Legea securităţii naţionale spune că atunci când s-a încetat o urmărire şi nu au existat indicii, există obligaţia, de regulă a Parchetului, să-ţi comunice acest lucru, menţionând perioada, numărul de telefon, mijloacele care au fost folosite. Nu vreau să intru în detalii”, a precizat noul şef al comisiei SRI. Într-un alt dosar, Ţuţuianu este urmărit penal pentru abuz în serviciu în cazul demiterii fostului director medical al Spitalului de Urgenţă Târgovişte. Mai mult, Ţuţuianu s-a aflat şi în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate pentru că s-ar fi aflat în conflict de interese.

În decembrie 2014, pe vremea când era şef al CJ Dâmboviţa, şeful comisiei SRI a explicat că până în 2012 a avut o firmă de avocatură, însă odată cu alegerea în fruntea judeţului şi-ar fi cesionat părţile sociale partenerilor. Ţuţuianu susţinea în urmă cu trei ani că firma sa de avocatură nu a avut contracte cu Consiliul Judeţean, însă a recunoscut că “este foarte posibil” să fi avut contracte cu mai multe primării din judeţ.

Costinel Rizea : Ninge la Rau Alb; Dambovita; Romania!

DÂMBOVIŢA: Câine şi stăpân, agresaţi de un vecin în comuna Râul Alb!

Asociaţia „Sufleţel” din Târgovişte a formulat astăzi plângere penală împotriva unui cetăţean din comuna Râul Alb, pentru cruzime faţă de animale, faptă prevăzută de Legea 205/2004, care introduce în categoria infracţiuni „maltratarea şi schingiuirea animalelor – art. 6, alin. 2, lit. h şi provocarea de suferinţe fizice şi psihice prin orice mijloace – art. 6, alin. 2, lit. j”.

Practic, Asociaţia a fost solicitată să intervină de către un   gospodar din Râul Alb – Chiţu Mircea, care a precizat că vecinul  său, N.I., i-a lovit câinele cu un corp dur, provocându-i răni
sângerânde, pentru că i-a pătruns pe proprietate. Mai mult, şi-a  dezlegat şi câinele din lanţ, pe care l-a asmuţit asupra bietului  animal încolţit. Când proprietarul patrupedului maltratat a  intervenit, vecinul l-a croit peste faţă cu biciul!

Reprezentantele Asociaţiei „Sufleţel” din Târgovişte s-au deplasat la Râul Alb împreună cu un medic veterinar, care i-a aplicat căţelului bătut tratament specific, dar şi cu poliţistul din comună, care a
demarat o anchetă în acest caz.

Zilele acestea a făcut înconjurul ţării un caz de cruzime faţă de animale petrecut în judeţul Arad. Un tânăr de 23 de ani obişnuia să-şi înrăiască câinele din rasa Pit Bull, asmuţindu-l să omoare ale
animale. Actele reprobabile ale individului au fost filmate şi postate pe reţelele de socializare, cu precizarea că poliţiştii din comună nu au luat nicio măsură. Ulterior, bărbatului i s-a întocmit
dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de cruzime împotriva animalelor.

Costinel Rizea : Boboteaza, botezul cailor la Râu Alb 2017

sursa : Costinel Rizea

 

GAZETA DE RÂU ALB, publicație aniversară cu ocazia Crăciunului

GAZETA DE RÂU ALB, publicație aniversară cu ocazia Crăciunului

Enache Oncescu

%d blogeri au apreciat: