VIDEO. Natura s-a dezlănţuit la Voineşti.Zeci de gospodării şi DN 72 A au fost inundate.În zonă, pompieri voluntari şi cei militari intervin pentru evacuarea apei

A plouat torenţial în comuna Voineşti.Potrivit edilulului Gabriel Sandu ,cantitatea de precipitaţii căzută a fost de peste 60 de litre pe metrul pătrat .

O statistică arată că zeci de gospodării şi DN 72 A au fost inundate! Totodată apa venită de pe dealuri a afectat şi zeci de kilometri de drumuri comunale pietruite . Oamenii spun că niciodată nu au văzut asemenea prăpăd în doar câteva ore. Curţile şi beciurile s-au umplut cu apă care a curs de pe dealuri . În zonă au intervenit pompierii şi voluntarii de la SVSU Voineşti cu motopompe pentru a evacua apa din gospodării.

Din 25 iulie, se deschide Piscina Stejarul de la Tatarani. Vino şi tu să te distrezi!

piscina-stejarul-k-685x320

Piscina are dimensiuni omologate (25 m lungime şi 12 m lăţime), sistem de filtrare a apei şi o plajă cu nisip amenajată. De asemenea, terasă în aer liber, cu vedere spre plajă.

Taxa piscină: 10 lei/ persoană.

Cum se ajunge la Stejarul ?
Pe DN 72 A Târgovişte – Câmpulung, din comuna Tătărani, lateral dreapta, drum forestier 3 km.

Bărbulețu pe lista primelor comune care vor primi un microbuz scolar pîna la începerea scolii

SANYO DIGITAL CAMERA

Mîine 23 iulie, la Palatul Victoria, va avea loc o festivitate dedicată predării primelor 100 de microbuze școlare achiziționate de MDRAP către unitățile administrativ-teritoriale din România.

Vor fi Victor Copy/Paste Ponta,  Liviu Dragnea și mai multi șefi de Consilii Județene din țară.

Va participa și alde  Țuțuianu.

Salutam initiativa Primariei si a Consiliului local Pietrari de a onora si in acest an octogenarii comunei

(foto : Biblioteca Pietrari )

Salutam initiativa Primariei si a Consiliului local de a onora si in acest an octogenarii comunei, cuplurile care au implinit 50 de ani de la casatorie, precum si tinerii care in acest an implinesc 18 ani.

Multa sanatate tuturor!

Pui de urs, prins într-un gard la Malu cu Flori (video)

Un pui de urs s-a prins, luni, într-un gard în comuna dâmboviţeană Malu cu Flori, o persoană a sunat la 112, iar la faţa locului au venit jandarmi, reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru
Siguranţa Alimentelor şi ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi care au ajutat la eliberarea animalului.

Gabriel Plăiașu, cetățean de onoare al comunei Pietrari!

Sedinta de Consiliu Local, cu decernarea premiilor persoanelor in varsta de 80 de ani, cuplurilor cu 50 de ani de casatorie si tinerilor care au implinit 18 ani, slujba de vecernie in ajun de Sf. Ilie, cu participarea unui sobor de preoti in numar de 11 (si un cor care a cantat dumnezeieste) si conferirea titlurilor de cetatean de onoare unui numar de 3 personalitati, Maria Vlad, Anghel (post-mortem) si Gabriel Plaiasu (ex-deputat si presedinte PNL Dambovita, care a contribuit semnificativ la dezvoltarea comunitatii). Acesta a fost programul desfasurarii “Zilelor Comunei Pietrari” (Festivalul Casului Afumat), prima zi fiind dedicata reuniunilor festive.

SF. ILIE, 20 Iulie, ZIUA COMUNEI PIETRARI – SĂRBĂTOAREA CAŞULUI AFUMAT

ZIUA COMUNEI PIETRARI – SĂRBĂTOAREA CAŞULUI AFUMAT

Spectacolul susține recitaluri îndrăgite artiști valoroși de muzică populară precum Maria Ghinea, Camelia Conovici, Mitică Tavă, Florentina Miinea, Dan Ilinca, Bianca Cristea, Liliana Mocănescu, Alina Conovici, Roxana Clopotaru și Ella.

10456005_500293206782128_8530294785137489046_n 10464345_500292396782209_3060633935066009901_n

Groapa lui Tutuianu de la Râu Alb

LA INTRAREA ÎN COMUNA RÂU ALB, PE D.J.712A, DE CIRCA 3 LUNI SUNTEM ÎNTÂMPINAŢI DE O GROAPĂ, “DE TOATĂ FRUMUSEŢEA”

sursa : Enache Oncescu

Poliţiştii au oprit pentru control, pe raza localităţii Râu Alb, un moped condus de numitul T.G., de 26 de ani, fara permis de conducere

Poliţiştii târgovişteni efectuează cercetări în cazul unei infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Poliţiştii au oprit pentru control, pe raza localităţii Râu Alb, un moped condus de numitul T.G., de 26 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De Sfântul Ilie, primăria Pietrari vă invită la ”Sărbătoarea Cașului Afumat”

pietrari-600x264

Consiliul Local si Primăria comunei Pietari, în frunte cu primarul Cornel Coman, vă invită duminică, 20 iulie 2014, de ziua Sfântului Ilie, patronul spiritual al pietrarenilor, la un spectacol extraordinar desfășurat sub sigla “Festivalul Cașului Afumat”.

Afis-Pietrari