Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Achiziţionat în cadrul unui proiect pe GAL “Valea Ialomiţei” . Buldoexcavator de 73.000 euro la Pietrari

Până acum, utilajul şi-a dovedit din plin utilitatea la problemele cauzate de zăpadă, de inundaţii, dar şi ca ajutor la refacerea infrastructurii rutiere

autor articol : A. M. POPESCU


După ce ani întregi a beneficiat de sprijinul vecinilor de la Bărbuleţu pentru rezolvarea problemelor de infrastructură, dar şi pentru deszăpezirea drumurilor, edilul şef de la Pietrari a întocmit un proiect pe fonduri europene pentru achiziţionarea unui utilaj care să ajute administraţia locală la necazuri. În cadrul unui proiect pe Grupul de Acţiune Locală „Valea Ialomiţei”, pe Măsura 3.2.2, s-a reuşit achiziţionarea unui buldoexcavator dotat atât cu freză pentru zăpadă, cât şi cu pompă de mâl.

( video arhiva din iunie 2014 )

Utilajul, care a intrat în patrimoniul public al localităţii încă de anul trecut, a costat în jur de 73.000 euro şi până acum şi-a dovedit din plin utilitatea. Potrivit primarului comunei Pietrari, Cornel Coman, buldoexcavatorul a fost folosit din plin la deszăpezire, la inundaţii, fiind de un real folos şi pentru refacerea drumurilor de interes local. Comuna Pietrari se numără printre primele localităţi care a depus proiecte pe Grupul de Acţiune Locală şi care a scăpat cu ajutorul fondurilor nerambursabile externe de bătăile de cap cauzate de zăpezi şi inundaţii.

„Am achiziţionat un buldoexcavator, se lucrează intens cu el. Era extrem de necesar pentru autoritatea locală, era un lucru vital. Am lucrat deja foarte mult cu el şi continuăm să-l folosim. Am reuşit să refacem drumurile, infrastructura, torenţii. Buldoexcavatorul a costat în jur de 60.000 euro, dar la final costurile au ajuns la 73.000 euro, pentru că am luat şi lamă de deszăpezire, am luat şi o pompă de nămol, am mai luat nişte anexe. Eu, împreună cu Constantin Stroe, cu Constantin Maricescu şi cu Sandu Gabriel (n.n. primarii comunelor Şotânga, Aninoasa şi Voineşti), am pus bazele acestui GAL. Am muncit mult pentru el, am reuşit să convingem şi sectorul privat să atragă fonduri de acolo, am reuşit să facem ceva cu banii”, ne-a declarat primarul localităţii Pietrari, Cornel Coman.

sursa :

http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol–buldoexcavator-de-73-000-euro-la-pietrari,32145.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: