Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Acuzatii grave pe situl Dâmbovita News : PREȘEDINTELE PSD RÂU ALB ȘI FIICA SA, OFIȚER DE POLIȚIE, SPECIALIȘTI ÎN FRAUDĂ CU FONDURI EUROPENE!

Președintele PSD Râu Alb, Petre Coman, și fiica sa, Coman Izabela Pamela, ofițer de poliție debutant în cadrul IPJ Teleorman, au obținut în mod ilegal peste 20 000 de euro din fondurile europene, destinate instalării tinerilor fermieri din mediul rural.

Astfel, în anul 2010, tânăra polițistă, îndrumată de tatăl său, consilier local în comuna Râu Alb și președinte al organizației locale a PSD, a înființat întreprinderea individuală I.I. Coman Izabela Pamela, aspect care i-a permis să acceseze, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, măsura europeană 112 privind instalarea tinerilor fermieri.

ralb

orc1

orc2

articol complet la : PREȘEDINTELE PSD RÂU ALB ȘI FIICA SA, OFIȚER DE POLIȚIE, SPECIALIȘTI ÎN FRAUDĂ CU FONDURI EUROPENE!

comentarii de pe situl respectiv :

#3 ion 14-12-2014 22:02

Tanara ofiter de politie isi desfasoara activitatea la IPJ Teleorman,urman d a se muta in scurt timp la IPJ Dambovita-Servi ciul de Investigare a Criminalitatii Economice.In statutul politistului se specifica la articolul 45 alin 1 lit G faptul ca politistului ii este interzis sa efectueze,direc t sau prin persoane interpuse,activ itati de comert ori sa participe la administrarea sau conducerea unor societati comerciale,cu exceptia calitatii de actionar. Acum este important calitatea pe care o are,este interesant ce completeaza pe fiecare an in declaratia de avere care este un act puplic, de ce nu s-a sesizat nicio autoritate a statului pana acum?

Citat

-2 #2 Ana 14-12-2014 15:50

frauda cu fonduri europene înseamnă sa nu respecți proiectul prezentat, sa nu faci nimic cu banii subvenționati. Despre teren nu ai prezentat niciun act si daca nu au primit niciun ban e vina babutelor ca nu ai facut plângere. funcționarii publici au voie sa fie acționari in cadrul firmelor. este de precizat faptul ca probabil era studenta in anul 2010( presupun) nu știu ce vârsta are.

Citat

-3 #1 Maria 14-12-2014 10:30

Tanara a prezentat un lroiect pentru masura 112.De fapt, frauda este r eprezentata de faptul ca aceasta tanara, ofiter de politie, nu avea voie sa infiinteze o firma. Fondurile europene au fost obtinute corect, pe madura 112,cel care a intocmit proiectul, ca si cei care l-au aprobat nu au incalcat legea. Cred ca frauda este prea mult spus. Intreprinderea individuala a fost corect infiintata,numa i ca, ofiterul de politie nu avea voie sa infiinteze o firma. Atar, nimic mai mult. Nu stim daca tanara mai lucreaza sau nu ca ofiter, poate se ocupa de agricultura.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: