Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Adrian Ţuţuianu: Cornel Coman de la Pietrari habar n’are de lege


În ultima perioadă, tot mai mulţi primari fac comentarii neavenite.Un exemplu concret este primarul de la Pietrari, care vorbeşte peste tot că nu-l sprijin financiar să asigure centrala termică şi reţeau electrică la şcoala nouă din Pietrari.CJ nu dă bani pentru şcoli.

Dumnealui îşi permite ca unul care a intrat ieri în primărie să vorbească pe lângă lege şi buget.Unii dintre ei nu au habar de lege şi ştiu doar să vorbească…”, a afirmat Adrian Ţuţuianu. “Buna rânduială” a bugetului se pare că este  o mare  dilemă pentru unii primari dâmboviţeni .


http://tvpartener.ro/2013/10/02/video-buna-randuiala-a-bugetului-o-dilema-pentru-unii-primari-damboviteni/

Primăriile din judeţ au ajuns la fundul sacului atunci când vine vorba despre buget. Mai toate autorităţile locale îşi pun speranţe într-un sprijin financiar  de la CJ Dâmboviţa  care să mai salveze cumva un an dificil. Până vin bani de la CJ Dâmboviţa, care nici aici nu sunt, fiecare edil ar trebui să se descurce aşa cum ştie mai bine, gestionându-şi austeritatea iar nevoile comunităţii pe care o conduc să nu fie ignorate. scoala pietrariÎnsă la noi în judeţ totul se întâmplă pe dos investiţiile finanţate din fonduri europene sau de la bugetul local nu îşi văd de drum, Autorităţile locale aruncând pisica moartă la CJ Dâmboviţa care nu are nicio treabă în unele situaţii .Un exemplu concret este edilul comunei Pietrari, Cornel Coman care  s-a  împăcat cu ideea că nu sunt bani  iar CJ Dâmboviţa nu-l susţine și nu  i-a rămas altceva de făcut decât să dea vina pe CJ Dâmboviţa care nu are nicio implicare şi  să-și ignore alegătorii cărora le-a făcut promisiuni pe care acum nu le poate îndeplini. Aproape 250  de elevi din localitatea Pietrari se uită lung  la şcoala cea nouă, dar fără utilităţi , în timp ce ei se înghesuie în şcoala veche şi prea mică.Primăria nu a mai găsit, însă, bani pentru centrala termică şi reţeau electrică .

Adrian Ţuţuianu

Peste 250 de elevi din Pietrari  învăţă şi în anul şcolar 2013 – 2014 tot în două schimburi, în mica şcoală veche), deşi au la dispoziţie o clădire nouă şi încăpătoare, finalizată  cu doar câteva săptămâni înaintea începerii noului an şcolar .Primăria nu a găsit, însă, nici în acest an , 290.000 de lei pentru racordarea şcolii la electricitate şi pentru a cumpăra centrală termică. Imobilul nou a fost ridicat cu bani europeni, valoarea proiectului fiind de 2,3 milioane de lei. Partea de cofinanţare este tocmai suma pe care, acum, edilii nu o pot găsi.Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a ţinut să facă câteva precizări strict legate de afirmaţia halucinantă a edilului din Pietrari:”În ultima perioadă, tot mai mulţi primari fac comentarii neavenite.Un exemplu concret este primarul de la Pietrari, care vorbeşte peste tot că nu-l sprijin financiar să asigure centrala termică şi reţeau electrică la şcoala nouă din Pietrari.CJ nu dă bani pentru şcoli.Dumnealui îşi permite ca unul care a intrat ieri în primărie să vorbească pe lângă lege şi buget.Unii dintre ei nu au habar de lege şi ştiu doar să vorbească…”, a afirmat Adrian Ţuţuianu. “Buna rânduială” a bugetului se pare că este  o mare  dilemă pentru unii primari dâmboviţeni .

sursa : http://tvpartener.ro/2013/10/02/video-buna-randuiala-a-bugetului-o-dilema-pentru-unii-primari-damboviteni/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: