Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Adrian Țuțuianu îl acuză pe Cornel Coman că nu se ocupă de nevoile școlii! Vezi aici replica primarului din Pietrari

În cadrul conferinței de presă de ieri, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, s-a arătat indignat de faptul că primarul de la Pietrari, Cornel Coman, refuză să se preocupe de dotarea
școlilor cu aparate frigorifice, în cadrul programului laptele și cornul. Aceasta în condițiile în care s-au alocat foarte mulți bani comunei și, conform legii, primăriile, și nu Consiliul Județean, sunt obligate să asigure spațiile de depozitare corespunzătoare.

a5
„Am alocat foarte mulți bani la Pietrari. Am introdus școala pe ordonanța 28, s-a finalizat, dar nu are instalații și o serie de dotări. De când sunt în administrația publică județeană, n-am întâlnit atâta
nesimțire în raporturile cu ce înseamnă școala. Îi atrag atenția domnului primar Coman că riscă enorm în plan personal, continuând să-și bată joc de școală.

Am crezut că, fiind inginer, va înțelege nevoile școlii. În programul lapte și corn, legea obligă unitățile
administrativ-teritoriale să asigure spațiile de depozitare corespunzătoare, în special aparate frigorifice. Anul acesta, comuna Pietrari a primit din TVA și impozitul pe venit pe formula prevăzută de
art. 8 din legea bugetului de stat 1 milion 200 de mii de lei. Deci, a primit bani serioși cum n-a avut niciodată comuna Pietrari. Ce-mi comunică domnul primar?

Că nu poate sprijini financiar unitățile de învățământ de pe raza comunei cu achiziționarea de aparate frigorifice. Un frigider costă circa 1300 de lei. Este inacceptabil să nu vrei să iei trei frigidere și să-ți bați joc și de copii. De când sunt în administrația publică nu am întâlnit așa ceva. Toată lumea a înțeles, toată lumea s-a dotat, avem doar o singură reclamație în ultima lună referitoare la lapte și corn. În rest, toată lumea a intrat în normalitate.(…) Vom face tot ceea ce depinde de noi ca, în 2016, Cornel Coman să se întoarcă la înghețată și mici.”, a declarat președintele CJD, Adrian Țuțuianu. Contactat telefonic, primarul Cornel Coman a spus ca este interesat de tot ceea ce înseamnă școală și elevi, de vreme ce la Pietrari s-a înființat recent un after-school, unde se oferă o masa caldă copiilor, dar că atitudinea președintelui Țuțuianu are mai degrabă un fond politic: ,, Adrian Țuțuianu trebuie să ofere lapte de calitate, nu ca acum. E execrabil. Nu se gândește la sănătatea copiilor? De asemenea, produsul trebuie și ambalat corespunzător. Altfel, există un risc de toxiinfecție alimentară. Dar să va spun eu de ce este el supărat. Sunt singurul primar din județ, care are majoritate PNL în consiliul local. Și, ca o coincidență, tocmai ieri, când a făcut aceste afirmații, în ședința locală, am dat afară doi consilieri PNL, care au trecut la PSD, conform OUG 45. S-a răzbunat politic. E o grandomănie ce face, se crede
pe moșia lui.”, a declarat Cornel Coman pentru Vocea Dâmboviței.

sursa :

http://voceadambovitei.ro/2015/03/adrian-tutuianu-il-acuza-pe-cornel-coman-ca-nu-se-ocupa-de-nevoile-scolii-vezi-aici-replica-primarului-din-pietrari/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: