Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Am gasit si contestatia firmei din Giurgiu (aia specializata in cresterea puilor) impotriva primariei BĂRBULEŢU

CONSILIUL NAŢIONAL DE SOLUŢIONARE A CONTESTAŢIILOR C. N. S. C. Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucureşti, România, CIF 20329980, CP 030084 Tel. +4 021 3104641 Fax. +4 021 3104642, +4 021 8900745, www.cnsc.ro

În conformitate cu prevederile art. 266 alin.2 din OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul adoptă următoarea:

DECIZIE Nr. 1789/C1/1671 Data: 06.05.2011 Prin contestaţia nr. 48/08.04.2011, înregistrată la CNSC cu nr. 10410/08.04.2011, formulată de

SC UNION PROD COMPANY SRL, cu sediul în Giurgiu, Str. Vaporului, Bl. T8, Sc. B, Ap. 26, Judeţul Giurgiu, înregistrată la ORC cu nr. J52/215/2007, având CUI 21436046, reprezentată legal prin Radu Paul – Administrator, împotriva documentaţiei de atribuire, elaborată de către autoritatea contractantă

PRIMĂRIA COMUNEI BĂRBULEŢU, cu sediul în Loc. Bărbuleţu, Nr. 104, Judeţul Dâmboviţa, Cod poştal 137020,

în cadrul procedurii de atribuire prin ,,cerere de oferte’’ a contractului de achiziţie publică de lucrări, având drept obiect: „Execuţie de lucrări pentru obiectivul

«Modernizare drumuri de interes local, extindere iluminat public, reabilitare cămin cultural Gura Bărbuleţului şi înfiinţare afterschool în Comuna Bărbuleţu, Judeţul Dâmboviţa»", cod CPV 45233120-6, 45210000-2, 45453000-7, 45316100-6, s-a solicitat anularea procedurii de atribuire, ca urmare a numeroaselor încălcări ale legislaţiei specifice în vigoare.

În baza documentelor depuse de părţi, CONSILIUL NAŢIONAL DE SOLUŢIONARE A CONTESTAŢIILOR DECIDE: 2 Respinge, contestaţia formulată de SC UNION PROD COMPANY SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă PRIMĂRIA COMUNEI BĂRBULEŢU, astfel: – ca nefondată cu privire la eliminarea cerinţei

,,Dovada prin mijloace agreate de banca operatorului economic prin care se confirmă că acesta are acces la o linie de credit (sau alte forme de finanţare) neconsumată de cel puţin 4.000.000 lei, din care suma de cel puţin 2.000.000, pentru o perioadă de min. 6 luni de la data depunerii ofertelor, va fi destinată îndeplinirii viitorului contract, independent de alte angajamente contractuale ale operatorului economic"; – ca rămasă fără obiect, cu privire la celelalte solicitări.

Dispune continuarea procedurii de atribuire în cauză. Prezenta decizie este obligatorie pentru părţi, în conformitate cu prevederile art. 280 alin. (3) din OUG nr. 34/2006 aprobată prin Legea nr. 337/2006 cu modificările şi completările ulterioare. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.

 

sursa :

Comentarii

Comentarii

9 Responses to Am gasit si contestatia firmei din Giurgiu (aia specializata in cresterea puilor) impotriva primariei BĂRBULEŢU

 1. petre spune:

  stimata redactie,
  cu respect va rog lamuriti-ma si dati.-mi un detaliu cu privire la acest”cnsc”.Sincer si fara gluma nu am auzit de acest consiliu .Ce reprezinta ?,cumva o alta capusa a actualului guvern?
  ,ori sunt eu batut in cap ,ori guvernul “naste” fel de fel de consili de mancat “bani si nervi!

 2. alin spune:

  referitor la lamurire…..prima varianta aleasa de tine este corecta. Cu stima…

 3. petre spune:

  referitor la tine….mai alin,
  in primul rand nu ai fost intrebat ,iar daca faci parte din redactie ,pacat ca este patata cu un asemenea specimen care a fost crescut si alimentat in “tarc sau ceair”.

  Tot cu aceeasi ..stima…!!
  ps.
  daca te mai intereseaza de mine ,tot cu aceeasi stima te pot trimite la….dr….cu!

 4. Buna ziua,

  Dl. Alin nu este membru al redactiei.

  Rugam pe ambii vizitatori ai sitului, dl. Petre si dl. Alin sa mentina un ton al discutiilor civilizat, decent si prietenos.

  Multumim frumos.

  redactia

 5. petre spune:

  Nu cred ca am deranjat in vreun fel,iar daca dv-tra considerati acest lucru imi cer scuze si totodata rog pe acest” domn”sa ma lase in pace.Nu inteleg ce anume il deranjeaza.De fiecare data are ceva de comentat la adresa mea.Consider ca acest site este pentru a ne da posibilitatea de a tine un minicontact cu ceea ce se intampla pe Valea Raului Alb ,iar daca acestui “domn” nu-i convine il rog sa-si vada de inteligenta dumnealui!

  cu respect!

 6. alin spune:

  Domnul Petre, cel mai crud adevar e atunci cand il descoperi singur…..ha! ha! ha!

 7. petre spune:

  dl ALIN ,vroiam sa spun ca sunt “batut in cap “de minciunile celor care ne conduc ,nicidecum ceea ce dv-stra ati inteles .Multumesc ca sunteti vigilent si totodata va rog fiti cu ochii pe cei care nu-si prea fac treaba,nu pe mine care sunt un om de rand.

  sanatate si
  toate cele bune
  ……..fara ha,ha,ha!

 8. Va rugam frumos sa fiti prietenosi si amabili.
  Acesta este un site in crestere si este loc pentru toata lumea…

  D-le Alin, atentie !

  Cu stima
  redactia

 9. petre spune:

  Nu am nimic cu dl.ALIN ,ba chiar ii respect opiniile si observatiile,iar daca a inteles ca nu sunt o persoana” ranchinoasa”,e bine.Cred ca am dat dovada de maxim respect si de bun simt fata de persoanele care merita acest lucru si nu am criticat pe nimeni in mod dusmanos.Am respect deosebit pt. oamenii inzestrati cu talent, respect si buna crestere.

  sanatate si sa auzim de bine!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: