Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Asa cum a zis primarul Cornel Coman de la Pietrari: nu se taie curentul daca nu platim gunoiu’

Primarul Cornel Coman de la Pietrari prezent la sedinta (in videoclip de la sec 24)  IJ Dambovita a avut dreptate.
Reamintim declaratia sa de acum citeva saptamini:

"Ar fi un abuz ca oamenii sa fie fortati plateasca gunoiul odata cu electricitatea " vezi aici declaratia sa.

Plata sau neplata taxei de habitat nu conditioneaza intreruperea furnizarii serviciului de alimentare cu energie electrica. Conform oficialitatilor, dambovitenii pot plati doar contravaloarea energiei electrice consumate, dar, in acest caz, taxa de habitat va deveni restanta careia i se vor aplica penalitati. Primariile vor primi la fiecare trei luni, listele cu persoanele care inregistreaza datorii la plata taxei de habitat. In cazul in care operatorii nu vor dori sa incaseze o parte din suma totala prezenta pe factura , abonatiii se pot adresa cu plangere Societatii Electrica. Contractul va intra in vigoare la 1 martie 2011, pana atunci primarii avand posibilitatea de a opera modificari in bazele de date ce vor fi puse la dispozitia societatii pentru emiterea facturilor. Listele transmise vor avea semnatura edililor pe propria raspundere. Dambovitenii care nu platesc taxa de habitat nu risca intreruperea furnizarii energiei electrice. Cel putin, acestea sunt asigurarile date de oficialitati.

Comentarii

Comentarii

One Response to Asa cum a zis primarul Cornel Coman de la Pietrari: nu se taie curentul daca nu platim gunoiu’

  1. petre spune:

    Cam tot aceslasi mod de strangere cu “usa” este.Deci nu taie curentul la cei care nu platesc gunoiul,dar taxa va deveni restanta ,si mai grav i se va percepe penalitatii.Aceste taxe si penalitatii catre cine raman restante,cumva cei de la primarie se incarca de acest lucru?.Daca da,atunci d-alor vor avea foarte multe metode de a recupera banii.In primul rand nu-ti elibereaza o adeverinta,un certificat de producator,sau un alt act necesar ,pana nu achiti restantele.Asa cum dealtfel se procedeaza si in cazul in care nu platesti impozitele sau diferite darii catre bugetul local.In cazul acesta cetatenul nu va fi el acela care va cere intreruperea curentului electric preferand lampa sau felinarul cu gaz?
    In concluzie, oricum am proceda ,tot ca ei va fi.

    NOAPTE BUNA!
    SI SPERAM CA VOM AVEA NOPTII LUMINATE,NU NOPTII IN BEZNA!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: