Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Au început lucrările pe DJ 712 A Izvoare – Pietrari – Gura Bărbuleţu – Râu Alb;


Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în săptămâna 19 – 23 martie  vor fi efectuate lucrări de reparaţii, întreţinere şi reabilitare a drumurilor judeţene, prin societăţile de profil.

DJ 712 A Izvoare – Pietrari – Gura Bărbuleţu – Râu Alb;

Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări urmare a precipitaţiilor abundente sub formă de zăpadă şi condiţiilor meteorologice severe din perioada ianuarie – februarie 2012:

…. 

Au început lucrările pe Drumurile Judeţene

Sunt vizate următoarele lucrări:

-Revizia suprafeţelor degradate şi a indicatoarelor rutiere pe sectoarele de drumuri judeţene;

-Reprofilare cu aport de material pietros pe DJ 701 B Tărtăşeşti – Ciocăneşti;

-Reparaţii asfaltice pe DJ 711 Ulmi – Lazuri – Comişani – Cojasca;

-Execuţie lucrări la infrastructură (coloane Benoto) la obiectivul „Punte pietonală peste Ialomiţa la Băleni”.

-DJ 711 Ulmi – Comişani – Băleni – Dobra – Cojasca – Bujoreanca; DJ 702 B Gemenea – Cândeşti – Tătărani – Măneşti – Dragomireşti – Lucieni – Râncaciov – DN 72; DJ 712 A Fieni – Runcu;  DJ 712 Teiş – Şotânga; DJ 711A, DN 7 – Serdanu – Pitaru – Potlogi; DJ 712 A Izvoare – Pietrari – Gura Bărbuleţu – Râu Alb; DJ 702 F Dragomireşti – Cobia – Gura Foii – Găeşti;  DJ 701 B Tărtăşeşti – Ciocăneşti – Crevedia; DJ 702A Valea Mare – Hulubeşti – Ludeşti; DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera (atenţie la zonele cu drum îngustat şi la sectoarele unde  există riscul căderii de stânci).

Direcţia Tehnică şi Managementul Serviciilor publice recomandă participanţilor la trafic ca până la finalizarea lucrărilor de reparaţii să se circule cu atenţie, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.

De asemenea, în zonele cu lucrări de reparaţii în derulare se vor respecta semnificaţiile  indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.

Comentarii

Comentarii

One Response to Au început lucrările pe DJ 712 A Izvoare – Pietrari – Gura Bărbuleţu – Râu Alb;

  1. ps spune:

    daca lucrarile ar fi efectuate bine si cu responsabilitate, cred ca nu ar fi nevoie ca in fiecare primavara sa se intervina pentru a se repara ceea ce s-a facut in timpul anterior,dar cum la noi se practica lucrarile de”mantuiala”sunt sigur ca in toamna se intervine din nou pentru reparatii..Din pacate totul se face din bani publici si din buzunarul tot al cetatenului.Daca s-ar pune in aplicare o lege a responsabilitati,aceste firme” capusa “ar mai face lucrari de …..doi lei?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: