Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Banii publici pentru infrastructura din Barbuletu, scursi catre baronii portocalii de Dambovita


Mai marii judetului Dam­bo­vita, in frunte cu pre­se­dintele Consiliului Judetean Florin Popescu (fost depu­tat), prefectul Iancu Cara­cota (fost cascador) si directorul APDRP Mihai Vadan (consilier judetean) au trans­format banii publici in sursa zero pentru afacerile de familie. Milioane de lei s-au scurs catre firmele detinute de liderii PD-L din Dambovita, de mai bine de patru ani, prin intermediul unor contracte de con­sultanta sau de lucrari incheiate chiar cu primarii din judet printre care si Barbuletu (184.212 lei), ……

Din postura de consilier judetean si din aceea de patron la firma de consultanta Mob Vad SRL, Mihai Vadan a adunat in numai doi ani (2007 si 2008) contracte pe banda rulanta in comunele din judet, care sperau ca proiectele lor  de peste 500 de mii de euro sa fie eligi­bile in cadrul OG 7/2006. Elocvente in acest sens sunt contractele de consul­tanta cu comunele dambovitene Bra­nesti (154.938 de lei), Barbuletu (184.212 lei), ……


Urmare solicitărilor noastre, primarul Alexe Marian din Bărbulețu ne-a transmis adresa nr. 3793/21.10.2009 din care am aflat că SC MOB-VAD SRL a încheiat cu Consiliul Local Bărbulețu la data de 30.10.2008, contract de consultanță în valoare de 184.212 RON inclusiv TVA adică de 1,84 miliarde lei vechi pentru un proiect a cărui valoare totală eligibilă este de 2.500.000 euro. Din adresa primarului Alexe Marian am mai aflat că proiectul a fost depus la C.R.P.D.R.P. (Centrul Regional de Plăți) aflat în subordinea A.P.D.R.P. (Centrul Regional 3 Sud Muntenia este condus de director Georgiana Pupezescu). Suntem foarte interesați să aflăm dacă dosarul de a cărui consultanță financiară s-a ocupat firma MOB-VAD (patronată și administrată la 30.10.2008 de Mihai Vădan) a primit finanțarea de la A.P.D.R.P., după ce a ajuns director general Mihai Vădan.

sursa : http://jurnaldedambovita.artpress.ro/

Programul de dezvolatre a infrastructurii din spaţiul rural

O.G.7/2006

Pod peste pârâul Bărbuleţu la Ghemeleu, punte peste pârâul Bărbuleţu la Goci, punte peste pârâul Bărbuleţu la Udroi

333.367,14

Consiliul Local Barbuletu

sursa : http://www.mobvad.ro/portofoliu

Celebrele firme sunt Procor SA, care a apartinut pana de curand familiei pre­sedintelui PD-L Florin Popescu, Mob Vad SRL care a fost detinuta pana anul tre­cut de Mihai Vadan, consilier jude­tean in Dambovita si director la Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pes­cuit (APDRP), si nu in ultimul rand firma Ianlux Consulting SRL, la care este actionar prefectul. Iancu Caracota, alias Yan Alexandre Cara­cota (dupa numele primit odata cu cetatenia franceza), Mihai Vadan si Florin Popescu au dezvoltat afacerile cu fonduri pentru infrastructura avand ca sursa fie Ordonanta de Guvern nr. 7 din 2006, fie fondurile din Programul Natio­nal pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).

Consilier si consultant

Din postura de consilier judetean si din aceea de patron la firma de consultanta Mob Vad SRL, Mihai Vadan a adunat in numai doi ani (2007 si 2008) contracte pe banda rulanta in comunele din judet, care sperau ca proiectele lor  de peste 500 de mii de euro sa fie eligi­bile in cadrul OG 7/2006. Elocvente in acest sens sunt contractele de consul­tanta cu comunele dambovitene Bra­nesti (154.938 de lei), Barbuletu (184.212 lei), Darmanesti (129.850 de lei), Ras­caieti (184.212 lei), Visinesti (154.521 de lei) si Varfuri (184.212 lei). In acelasi timp, firma consilierului judetean pre­ga­tea proiecte de consultanta pentru acce­sarea fondurilor pe masura 3.2.2 din cadrul PNDR catre aceleasi primarii dam­bovitene.

La inceputul lunii martie a anului 2009, Mihai Vadan este numit direc­tor la APDRP si astfel lucrarile intoc­mite de societatea sa ajung la aprobat sub propria semnatura din ambele calitati, odata din aceea de consultant si ulterior ca director.

Vrajeli de provincie

Mihai Vadan s-a retras din firma Mob Vad SRL la inceputul lunii fe­bruarie 2009, cand a cedat actiunile in favoarea Florinei Matei, care mai are si calitatea de membru in Consiliul de Admi­nistratie al Companiei Nationale de Apa Targoviste Dambovita si admi­nis­trator la afacerile familiei Vadan (Mob Vad si Vadan SRL).

Directorul Mihai Vadan a refuzat un dialog pe aceasta tema si s-a multumit sa raspunda evaziv prin intermediul Biro­ului de presa, uitand ca persoana careia i-a dat firma este chiar managerul firmei la care inca este actionar. „In confor­mitate cu pre­ve­derile art. 2 lit. b) din Legea nr. 544/2001, a fost publicata pe site-ul APDRP Declaratia de interese nr. 311/02.03.2009 formulata de dl Mihai Gavril Vadan in calitate de director general al Agentiei, din care rezulta ca este asociat majoritar al SC Vadan SRL.

De asemenea, avand in vedere compa­tibilitatile si incom­pa­tibilitatile ocuparii unei functii de con­ducere in cadrul unor institutii publice, mentionam ca la data numirii in functia de director general al APDRP, Mihai Gavril Vadan a formulat si o declaratie pe proprie raspundere in sensul nede­tinerii calitatii de asociat sau actionar in societati care sa desfasoare activitati de consultanta. Cu alte cuvinte, activitatea firmei dupa retragerea dom­nului Vadan nu are nicio legatura cu pozi­tia acestuia detinuta in acest mo­ment in cadrul APDRP. Va reamintim ca orice persoana juridica poate sa des­fa­soare activitati comerciale in mod liber, in limitele legii, iar alegerea firmelor de proiectare si consultanta este strict o decizie personala a beneficiarilor de finan­tare nerambursabila, Agentia nein­tervenind in aceasta relatie con­trac­tuala”, arata APDRP, in numele direc­torului Mihai Vadan.

http://www.financiarul.com/articol_44792/banii-publici-pentru-infrastructura-scursi-catre-baronii-portocalii-de-dambovita.html

Cerere de oferta servicii (detalii anunt atribuit)

Nr. anunt atribuit / Data atribuire: 50695 / 11-11-2008
Nr. anunt participare / Data publicare: 175206 / 2008-10-03 14:49:00
Denumire contract Cerere de oferta servicii
Cod CPV 71311000-1;
Autoritate contractanta Comuna Barbuletu
Judet Dambovita
Tip procedura Cerere de oferta
Tip contract Servicii
Valoare estimata 184,212.00 (RON)
Valoare totala contract 154,800.00 (RON)
Criteriu de atribuire pretul cel mai scazut
Nr. Ofertant Valoarea ofertei Valoare contract Nr. contract Data contract  
1 S.C. MOB VAD S.R.L. 154800.00 4741 2008-10-30 Castigator
» Ofertant castigator (nume, cui, adresa): S.C. MOB VAD S.R.L., 146562357, Str. Tudor Vladimirescu, bl. A2, sc. A, ap. 11, Targoviste, 130095, Dambovita
Anunt original
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
Comuna Barbuletu
Adresa: Romania, Judetul Dambovita, Comuna Barbuletu, Nr 104, Localitatea: Barbuletu, Cod postal: 137020, Dambovita, Romania, Email: Primaria_Barbuletu@Yahoo.com, Tel.: 0245240933, Fax: 0245240721
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA
II.1) Denumire contract Cerere de oferte servicii
II.2) Obiectul contractului Studii topo, geo, proiectare si inginerie( SF, PT, CS, DE, verificare tehnica ), asistenta tehnica pentru obiectivul "Modernizare drumuri de interes local, extindere iluminat public, reabilitare camin cultural si achizitionare utilaj multifunctional terasier in comuna Barbuletu, judetul Dambovita"
II.3) Tip contract Servicii
II.4) CPV 71322000-1 – Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice (Rev.2)
II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut
II.6) Invitatie de participare 175208/03.10.2008 14:54
Sectiunea III: ATRIBUIRE
III.1)Numar de oferte primite 1
Valoare estimata totala 340, 792 RON
III.2)Lista contracte
Contract
Valoare
4765 / 30.10.2008
286, 380RON
Castigator
CUI
Adresa
S.C. MOB VAD S.R.L.
RO 146562357
Str. Tudor Vladimirescu, bl. A2, sc. A, ap. 11., Targoviste, 130095, Dambovita
Total (fara TVA): 286, 380RON
Informatii legate de castigator
Ofertant castigator: S.C. MOB VAD S.R.L.
Valoare contract: 286380.00 RON

Comentarii

Comentarii

One Response to Banii publici pentru infrastructura din Barbuletu, scursi catre baronii portocalii de Dambovita

  1. un fara ....frica! spune:

    Oare noi cetatenii de rand ne vom trezi vreodata ca suntem pacaliti,jefuiti ,mintiti , pur si simplu calcati in picioare de acesti rechini?, de acesti oameni pe a caror maini ne lasam condusi?.Acest popor a fost ingenunchiat si umilit de regimul comunist atata amar de timp.Dupa acea perioada ne asteptam ca lucrurile sa se schimbe ,ca noi sa avem un trai mai bun si linistit.Este tocmai …invers,ba mai rau si din ce in ce mai dezastruos.Privim cu neputinta de a face ceva cum majoritatea celor care ne conduc fie parlamentari,ministri,primari care isi fac si-si duc la indeplinire ale lor interese,cum averile lor cresc pe zi ce trece,cum nimeni nu intervine pentru a stopa acest fenomen al h…..iei.Am ajuns sa ne plangem de mila ,am ajuns sa nu mai putem merge pe strada pentru ca multi dintre noi suntem subnutriti,iar iubitii nostrii conducatori se” lafaiesc in lapte si miere”.De unde oameni buni atatea gramezi de bani pentru ei,iar noi….lipiti pamantului?.O intrebare cu foarte multe ……..”raspunsuri”!!!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: