Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Barbuletu – Grup infractional tolerat de autoritati

Către Trustul de Presă Artpress,

„Domnule Director

Subsemnatul Coman Adrian, domiciliat în comuna Bărbulețu, județul Dâmbovița, vă aduc la cunoștință spre a da publicității următoarele. În această localitate, Bărbulețu, există un grup infracțional compus din numiții Dumitru Vasile, Dumitru Silviu Valentin, Dumitru Alin, Buzescu Vasile, Dumitru Mihai, Predoiu Cornel, Mircea Florin și condus de consilierul Buzescu Vasile care se prezintă sub calități mincinoase și comit grave infracțiuni pe teritoriul acestei localități, aceștia fiind tolerați de autorități. Acest grup infracțional condus de consilierul Buzescu Vasile, toți cu domiciliul în comuna Bărbulețu, județul Dâmbovița, au săvârșit împotriva mea infracțiunile prevăzute și pedepsite de art. 217, 218, 220 și 209 Cod penal.

În lipsa mea de la domiciliu, au pătruns pe proprietatea mea prin tăierea gardului metalic și au dărâmat o clădire în suprafață de 70 mp, însușindu-și o parte din materiale, clădirea fiind proprietatea mea și a fratelui meu. Am chemat Poliția Voinești care i-a prins pe făptuitori în flagrant dărâmând clădirea, dar aceștia nu au luat nici o măsură, din contră, i-au încurajat pe aceștia, care au repetat infracțiunile la alte date. M-am adresat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu plângere penală care a fost repartizată spre cercetare tot la Poliția Voinești, dar aceștia refuză și tergiversează cercetarea.

Precizez că acest consilier Buzescu Vasile, în loc să vegheze la respectarea legii, o încalcă flagrant deoarece au demolat o clădire care nu este proprietatea lor fără autorizație de demolare, așa cum prevede legea. Acești interlopi sunt tolerați de autorități. Tot acest Buzescu Vasile este beneficiarul unui contract cu primăria de închiriere pe 49 ani, cu o chirie de 6 euro, pentru suprafața de 100 mp teren ce se află în centrul localității la km 0. Acesta a construit o popicărie, falimentară (închisă) deoarece a adus un imens prejudiciu statului în valoare de 400.000.000 lei și este în continuare tolerat. Vă rog să dați publicității aceasta într-unul din cotidianele dumneavoastră”.

Coman Adrian

sursa : http://jurnaldedambovita.artpress.ro/jdb_articol–_Barbuletu___8211__Grup_infractional_tolerat_de_autoritati_,7621.html

Comentarii

Comentarii

One Response to Barbuletu – Grup infractional tolerat de autoritati

  1. ps"-.-. -.-.-.-! spune:

    D.le Adrian ,grupuri de acest fel se gasesc la cam tot …..pasul si nu numai.Nu este o noutate ceea ce relatati despre acesti rau facatori ,acesti indivizi care sunt pusi in slujba cetateanului sa-l sprijine ca doar de aceea plateste taxe si impozite , nu sa-l subjuge.Cetatenii sunt de vina ca tolereaza si inghit magariile facute de acesti derbedei,iar referitor la politia Voinesti nu aveti incredere in acestia deoarece sunt mana-n mana cu hotii si sunt incurajati.Un exemplu este acela ca tot un grup de “demolatori” format si condus de numitul Manescu Marian, toti din comuna Pietrari au intrat pe proprietatea unor batrani unde au taiat pe ras mai multi arbori.Acestia au sesizat politia din Voinesti,dar spre surprinderea si durerea acestora agentul caruia i-a fost inmanata sesizarea a citit-o dupa care a incercat sa o rupa asta dupa ce a inteles ca era vorba de dl. infractor Manescu Marian.Ce anume putem intelege din acest comportament al unor politisti care procedeaza in acest fel,unde se pot adresa cetatenii cand au de/aface cu acest gen de probleme,ce incredere pot avea si in care dintre institutii daca de fiecare data asistam la o” cardasie” dintre cei care ar trebui sa aplice legea si grupuri de mafioti de toate genurile..Sunt cateva intrebari la care sunt sigur ca multi cetateni inca nu le-au gasit raspuns.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: