Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

BARBULETU -vazut din deal

sursa Enache Oncescu

Comentarii

Comentarii

One Response to BARBULETU -vazut din deal

  1. ps spune:

    “BARBULETU -vazut din deal”,care deal?Sat Deal ?Dealul din…sat Vale , dealul din sat Deal, dealul din sat Sipot, dealul din Pietrari sau de pe un deal …oarecare?.
    Trebuia filmat macar cat tinea …melodia, incingeam si eu o sarba-n jurul …..calculatorului ,cu catelusul meu….pufi.

    Apropo de deal,cica se pune in discutie o noua strategie a administratiilor locale de a construi “dealuri speciale”,cat mai inalte,pentru a depista pe cei care produc tuica prin gospodarii.Este o noua metoda de a intra(cu binoclu) in curtile oamenilor fara a mai fi nevoie de noi angajati pe …functii de vanatori de…. cazanele.Cum actualul guvern a luat decizia ca de la 1 sep.sa fie accizati si acei cativa litrii de tuica produsi in gospodarie pentru consum propriu ,este necesar a se trece la construirea unui deal sau mai multe la nivelul fiecarei primarii.Numai asa,administratiile locale, pot depista pe cei care au alambricurile in…functiune.Mai mult de atat,aceste dealuri vor constitui un viitor instrument de depistare a gainilor care fac un numar mai mare de oua/zi,oua care ,in viitoarea decizie a guvernului ,vor fi…impozitate. De asemenea ,vor fi inregistrate eventualele locuri dintr-alea unde merge omul sa-si faca…treaba pentru a tine o evidenta stricta pentru un nou impozit pe…iesiri afara.Un alt obiectiv ar fi acela de a monitoriza cetatenii care vor mulge vacile,vacile care “regenereaza” lapte,de mai multe ori pe zi depasind…norma ,si acestia vor fi trecuti pe lista neagra pentru diferenta de litrii de lapte,litrii ce vor fi trecuti pe lista accizelor.Deci,dealul va fi un bun instrument in depistarea eventualilor” evazionisti”care produc tuica,lapte,oua,pui,puicute etc.Si ….uite asa bietul cetatean al poporului roman va fi pus sub o supraveghere permanenta de pe dealurile,damburile care se vor construi,supraveghere ce se va face cu scopul inregistrarii a tot ce are si ce se produce in fiecare gospodarie.

    ps:Guvernantii iubiti ai poporului roman,popor care , de peste doua decenii,este napastuit de …naluci politice,sunt in stare de orice,orice care sa stoarca tot de la cei care,de o viata intreaga, li s-au cam pus totul in carca ,tot ceea ce au furat altii a fost recuperat din si asa saracia lor,a cetatenilor zic, si,dupa cum observam,in continuare se incearca aceeasi metoda de ingenunchiere a bietului om care se gospodareste cu ce poate.Deci,parerea mea,mi se pare absurd ca gospodarul care se….”gospodareste” cu cantitatea de tuica necesara pentru consum propriu sa fie obligat la o noua taxa.Mi se pare o dubla impozitare atat timp cat se plateste un impozit pe venit.Dar asta este capcana alegerilor,ce se voteaza si cu ce se aleg …votantii.Iata “mierea si laptele” promise de actualii…. guvernanti…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: