Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Breaking news. Corespondentul nostru de la Râul Alb transmite: Scoala si gradinita au fost inchise din cauza gerului

Scoala Rau Alb

foto:  Cristi Oncescu

Buna ziua,

Din cauza conditiilor meteo si a gerului azi 3 02 2012 scoala cu clasele 1_8 si gradinita din comuna Râul Alb , au fost inchise..se pare ca gerul si-a pus amprenta si aici….

Cu stima.,

Cristina

Peisaj de iarna: Scoala de la Râu Alb

Educaţie: Râu AlbNr. total de unităţi de învăţământ – 4 unităţi din care : ·
3 grădiniţe cu 3 săli de clasă,·
3 şcoli cu 8 săli de clasă din care :

-şcoala cu clase I-IV Râu Alb de Sus
– 1 sală de clasă,o şcoala cu clasele I-IV Râu Alb de Jos

– 1 sală de clasă,o şcoala cu clasele I-VIII Râu Alb Centru cu 6 săli de clasă.· licee – în localitate nu există licee.
Număr total de cadre didactice – 11 din care calificate – 11 ( 7profesori titulari şi 4 profesori suplinitori calificaţi) ,

Număr total de elevi din localitate – 111 elevi, din care :
– şcoala cu clasele I-IV Râu Alb de Sus – 13 elevi + 11 copii la grădiniţă,·
–şcoala cu clasele I-IV Râu Alb de Jos – 10 elevi + 18 copii la grădiniţă,·
–şcoala cu clasele I-VIII Râu Alb Centru – 87 elevi + 15 copii la grădiniţă.

cititi si 

Situația școlilor și grădinițelor inchise in ziua de 3 februarie

 

Iarna in gradina scolii

foto:  Cristi Oncescu

Comentarii

Comentarii

3 Responses to Breaking news. Corespondentul nostru de la Râul Alb transmite: Scoala si gradinita au fost inchise din cauza gerului

 1. ps spune:

  Sunt probleme cu gramada in Valea Raului Alb,chiar nu putem discuta si nu ne putem spune parerile despre ceea ce se intampla ,mai ales in acest anotimp ?despre ceea ce se intampla cu adevarat pe aceasta Vale?,eu unul sunt cam satul de poze.Nu va suparati ,dar va rog luati pulsul strazii,pulsul comunelor,articolele nu se fac din birou.

 2. ghe spune:

  Taticu….ai ramas in urma cu anul???
  Nu vezi ca ai pozele din 2009? Pentru cultura ta generala suntem in anul 2012.

  Cu stima.

 3. @ps
  Vom fi pe 24 feb la Barbuletu si Pietrari. Vom incerca sa luam cateva interviuri direct de la oameni. Trebuie sa recunoasteam ca localnicii sint de regula rezervati si nu doresc sa apara pe internet. Vom incerca totusi…

  @ghe
  Fotografiile au fost puse cu sursa asa ca stim data la care au fost facute. Sint doar un exemplu grafic.
  Daca aveti dvs. fotografii recente, mai ales cu nametii de acum am fi bucurosi sa le publicam…

  Cu stima ambilor nostri cititori ,

  redactia RaulAlb.net

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: