Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Case si terenuri de vazare la Râu Alb


Va oferim casa batraneasca compusa din 2 camere si sala, cu soba, dusumea. Foisor mare in curte. Energie electrica, apa curenta la strada, bucatarie de vara si fanar. Diversi pomi fructiferi, aproape de padure, zona p… Vezi detalii. Deschide imobil intr-o fereastra noua
Va oferim casa batraneasca compusa din 2 camere si sala, cu soba, dusumea. Foisor mare in curte. Energie electrica, apa curenta la strada, bucatarie de vara si fanar. Diversi pomi fructiferi, aproape de padure, zona pitoreasca cu multi brazi. Se vand si materiale de constructie si piatra de rau din stoc. Teren 5000mp, o parte plat, restul in panta usoara. Pretul este de 6euro/mp.


Va oferim casa din paianta, invelita cu tabla, compusa din 5 camere. Exista energie electrica. Drumul de acces destul de greu, se ajunge la casa numai cu piciorul pe o distanta de cca 1000m. O diversitate de pomi fruc… Vezi detalii. Deschide imobil intr-o fereastra nouaVa oferim casa din paianta, invelita cu tabla, compusa din 5 camere. Exista energie electrica. Drumul de acces destul de greu, se ajunge la casa numai cu piciorul pe o distanta de cca 1000m. O diversitate de pomi fructiferi, teren 6600mp, in panta.

Va oferim suprafata 600 mp, construibil. Vezi detalii. Deschide imobil intr-o fereastra noua

Contacteaza Cora Imobiliare la 0762 104 878 pentru a aranja o vizionare.

37.000 € Calculeaza rata credit ipotecar

Va oferim vila consructie 2010 din BCA si caramida, suprafata utila 160mp,finisata interior, exterior izolata termic. Utilitatile, apa, fosa septica, curent, drum asfaltat, zona cu padure si pomi fructiferi. Pe langa … Vezi detalii. Deschide imobil intr-o fereastra noua

Contacteaza Cora Imobiliare la 0762 104 878 pentru a aranja o vizionare.

Rau Alb, Rau Alb

Da o nota imobilului

15 € Calculeaza rata credit ipotecar

Va oferim teren cu pomi fructiferi, central, 4000 mp, aproape de utilitati, curent, apa, se poate parcela, ideal constructii: case, complex turistic, camin batrani, fabrica conserve fructe. Vezi detalii. Deschide imobil intr-o fereastra noua

Contacteaza Cora Imobiliare la 0762 104 878 pentru a aranja o vizionare.

 

10.000 € Calculeaza rata credit ipotecar

Casa batraneasca demolabila, teren 800mp/20ml, curent, apa la strada, pomi fructiferi, zona in curs de dezvoltare, acces usor cu masina, drum asfaltat pana in centru, iar 1 km pe drum pietruit. Vezi detalii. Deschide imobil intr-o fereastra noua

Contacteaza Cora Imobiliare la 0762 104 878 pentru a aranja o vizionare.

30.000 € Calculeaza rata credit ipotecar

Vanzare teren extravilan, suprafata 30000mp, padure, ideal cabana. Vezi detalii. Deschide imobil intr-o fereastra noua

Contacteaza Cora Imobiliare la 0762 104 878 pentru a aranja o vizionare.

 

12.000 € Calculeaza rata credit ipotecar

Vanzare casa, negociabil, batraneasca, 2400mp teren, curent, d 30ml. Vezi detalii. Deschide imobil intr-o fereastra noua

Contacteaza Cora Imobiliare la 0762 104 878 pentru a aranja o vizionare.

 

sursa :

http://www.cora-imobiliare.ro/searches/22621#

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: