Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Cei de la Râu Alb, atentie mare !

O femeie a fost atacată de un urs, fiind rănită, accidentul având loc în comuna Buciumeni, satul Dealu Mare, din judeţul Dâmboviţa, aflată în vecinătatea localităţii Pietroşiţa, unde un localnic a fost ucis de un urs, sâmbătă dimineaţă. 

Femeia a fost muşcată de gât şi de mâini. 

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, femeia fiind găsită pe malul râului Ialomiţa, de către un cioban care a dus-o la o stână din apropiere şi a anunţat autorităţile. Femeia rănită se află într-o zonă accidentată, unde ambulanţa nu are acces.

Potrivit purtătorului de cuvant al Jandarmeriei Dâmboviţa, Ciprian Vătăşelu, un echipaj de jandarmi se află în zonă, urmând să o transporte pe femeie, pe o targă improvizată, până la drumul unde are acces ambulanţa.

Jandarmii se aflau în zonă întrucât cu puţin timp înainte de a fi găsită femeia mai mulţi localnici au sunat la 112, anunţând că un urs a intrat într-o livadă. Comuna Buciumeni este învecinată localităţii Pietroşiţa, unde sâmbătă dimineaţă un bătrân în vârstă de 71 de ani a fost ucis de un urs, în timp ce se afla într-o livadă de la marginea pădurii. O femeie aflată în zonă a văzut incidentul şi a ţipat, chemându-i în ajutor pe alţi doi localnici.

Conform martorilor, bărbatul avea 71 de ani, era din satul Dealu Frumos, localitatea Pietroşiţa, şi a fost găsit decedat pe stradă după ce a fost sfâşiat de un urs. Cadavrul a fost găsit de niște localnici, care au sunat imediat la 112. O ambulanță a fost chemată, dar medicii nu l-au mai putut salva pe bărbatul care avea multe răni în zona gâtului și a abdomenului.

Raluca Florescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, a declarat că atacul ursului s-a produs în această dimineață. Bărbatul se afla într-o livadă de la marginea unei păduri, împreună cu alte două persoane, când ursul s-a apropiat şi l-a atacat.

"După ce l-a atacat pe bărbat şi i-a provocat răni foarte grave, ursul a fugit în pădure. La faţa locului au ajuns Poliţia şi Ambulanţa, dar medicii nu au mai putut să îl salveze pe bărbat, declarând decesul acestuia", a spus Raluca Florescu.

Ursul poate fi prins doar cu autorizaţie de la Ministerul Mediului

Reprezentanţii asociaţiei care administrează fondul de vânătoare din zona localităţii Pietroşiţa (Dâmboviţa), unde un urs a ucis un localnic, sâmbătă, spun că vor cere Ministerului Mediului autorizaţie pentru a prinde şi a reloca animalul.
Fondul de vânătoare din zona Pietroşiţa este privat, fiind administrat de către "Asociaţia de vânătoare şi pescuit Dunărea 2007" din Bucureşti. Potrivit paznicilor asociaţiei care administrează acest fond de vânătoare, în zonă sunt mai mulţi urşi care au tendinţa să coboare spre livezile cu fructe. "Sunt mai multe exemplare pe acest fond. Noi nu putem împuşca aceste exemplare şi vom cere aprobarea Ministerului Mediului pentru a tranchiliza ursul care a atacat un localnic, dar şi pe ceilalţi care mai sunt în zonă, urmând că ministerul să dispună cine va face această operaţiune şi unde vor fi duse animalele. Noi vom rămâne în zonă pentru a păzi şi ne vor ajuta şi pădurarii Direcţiei Silvice Dâmboviţa. Avem arme, dar nu putem împuşca urşi fără autorizaţie", a declarat unul dintre paznici.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: