Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

Replica în favoarea primarului din Pietrari, Neacșu Gheorghe : CJ Dâmbovița “Primăria Pietrari are conturile blocate încă din luna mai 2016 și nu se poate angaja să întocmească proiecte europene”

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița încearcă să vină cât mai mult în sprijinul locuitorilor acestui județ, inclusiv printr-o colaborare strânsă cu aleșii locali. Tocmai de aceea, consider că este corect ca, atunci când More »

 

Consiliul Judetean Dambovita comunicat : 14 Sep, ziua Sf. Cruci, locuitorii din Bărbuleţu au sărbătorit şi Ziua Comunei

Locuitorii din Bărbuleţu au sărbătorit şi Ziua Comunei, ocazie cu care

s-au bucurat de atracţiile din târg şi şi-au făcut proviziile pentru iarnă. Primarul Marian Alexe a menţionat, cu această ocazie, proiectele derulate în această perioadă, dintre care cele mai importante sunt investiţia pe Măsura 322 ce presupune, asfaltarea a 8 km de drumuri comunale, înfiinţarea unui after-school, reabilitarea căminului cultural, extinderea iluminatului public şi achiziţia unui buldoexcavator şi lucrarea de introducere a reţelei de alimentare cu apă – investiţie benefică şi pentru comunele învecinate, Râu Alb şi Pietrari.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD) l-a felicitat pe primar pentru activitatea sa în slujba comunităţii şi a urat locuitorilor din zonă multă sănătate, fericire şi La mulţi ani! Totodată, la Bărbuleţu, Florin Popescu a precizat: „La Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), s-a încheiat săptămâna aceasta licitaţia pentru execuţia drumului judeţean denumit generic Subcarpatica, traseu ce străbate localităţile Cândeşti, Voineşti, Pietrari, Bărbuleţu, Râu Alb, Runcu, Fieni, Buciumeni, Bezdead şi limita cu Prahova. Dacă licitaţia nu va fi contestată, lucrările vor demara chiar în acest an, iar la anul, pe vremea aceasta, starea drumurilor din această parte a judeţului va fi mult mai bună”.

 

sursa :

https://www.cjd.ro/comunicate_de_presa/sarbatoarea_sfintei_cruci%202011

Comentarii

Comentarii

One Response to Consiliul Judetean Dambovita comunicat : 14 Sep, ziua Sf. Cruci, locuitorii din Bărbuleţu au sărbătorit şi Ziua Comunei

  1. ps"-.-. -.-.-.-! spune:

    Felicitari d-lui FLORIN POPESCU pentru faptul ca nu tine cont si nu discrimineaza niciun primar in ceea ce priveste investitiile .Am observat ca sprijinul a fost si este in continuare dat in mod egal fie comunelor cu primari pnl(cazul primariei Pietrari),fie a celor cu edili ai pdl-lui.Sper ca si la urmatoarele alegeri cetatenii vor gandi si vor pune in balanta inainte de vot modul un care dl.Presedinte s-a achitat in mod onorabil de problemele judetului si -l vor alege pentru un nou mandat in ciuda celor din opozitie care,pentru ai pata imaginea,folosesc metode nu chiar ortodoxe de al incrimina in afaceri ilegale.La acest capitol justitia trebuie sa-si spuna cuvantul ,nicidecum cei care fac acuzatii fara acoperire.

    MULT SUCCES !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: