Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

CONSILIUL LOCAL BĂRBULETU – DÂMBOVITA RESPINGE AMENAJAREA CABINETULUI MEDICAL

Traian Tudor: Suntem de această dată în comuna Bărbuleţu din judeţul Dâmboviţa unde am venit să începem o serie de materiale, legate de un caz special şi anume de un conflict care s-a cronicizat deja de doi ani de zile între medicul din această localitate, doamna doctor Oana Şonea şi câţiva dintre consilierii locali, pentru că aşa cum noi am cercetat nu este din câte se pare o atitudine în bloc şi nu este justificată de altceva decât de ambiţii personale pe care aceşti oameni le au şi dispute care nu au niciun fel de legătură cu legea sau cu activitatea profesională. O invit pe doamna doctor care se află alături de mine să ne facă o scurtă introducere în istoricul acestei probleme, a acestui scandal pe care şi oamenii din această localitate ni-l vor relata

Doamnă doctor, noi am venit ca începând de azi să pornim o serie de materiale, care să prezinte tuturor cetăţenilor din această ţară o situaţie în care profesia de medic într-o localitate rurală cu diverse probleme cu care se confruntă, cu sărăcia, lipsurile şi nu mă refer numai la starea oamenilor ci şi la starea bugetelor consiliilor locale, este îngreunată de atitudini cu totul ieşite în comun, cu atitudini despre care sunt sigur că oameni de rând şi oficialităţile care ne urmăresc vor avea cu siguranţă reacţie. Aş vrea să ne descrieţi succint istoricul acestei situaţii care înţeleg că parcurge deja vreo doi ani de zile de când sunt o serie întreagă de hărţuiri la care dumneavoastră aţi fost supusă şi doresc să le descrieţi în faţa oamenilor.

Oana Şonea: Încă din anul 2008 sunt victima unor hărţuiri constante ce constă în multiple reclamaţii şi chiar acţiuni de agresiune îndreptate asupra mea de către doi dintre consilierii locali ai comunei Bărbuleţu. Totul a început în luna septembrie 2008 când consilierul Marian Niţescu mi-a solicitat, în calitate de pacient, să-i completez pe un formular necesar pentru obţinerea permisului de port-armă afecţiunile de care dumnealui suferea şi cu care e luat în evidenţă la cabinetul meu.

Probabil nemulţumit de faptul că i-am consemnat în acea fişă antecedentele reale, bolile de care dumnealui suferea şi pentru care lua de ani de zile reţete compensate lună de lună a considerat necesară formularea unei plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte acuzându-mă  de fals intelectual susţinând că este perfect sănătos şi aceste boli sunt inventate de mine. După această plângere penală au urmat multiple citaţii la Procuratură, la secţia Cercetări Penale din Poliţie unde a trebuit să mă prezint cu un avocat şi să dovedesc că tot ce am consemnat eu este real. Nemulţumit de faptul că nu i se dă un răspuns foarte repede în legătură cu această sesizare a dumnealui din luna octombrie 2008, în fiecare şedinţă de Consiliu Local, atât dumnealui cât şi un prieten al acestuia, tot consilier local, Gheorghe Iacobescu, au crezut de cuviinţă că este necesar ca la punctul diverse al şedinţei de consiliu să continue acuzaţiile şi vorbele defăimătoare şi calomnioase la adresa mea.

….. http://www.rodulpamantului.ro

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: