Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Cu cine credeti ca tine Cornel Coman, primarul de la Pietrari, la alegerile pentru şefia PNL Dâmboviţa ?


(foto: primarul Cornel Coman , al doilea de la dreapta, la sedinta PNL Dâmboviţa )

Alegerile pentru şefia PNL Dâmboviţa au început cu o… amânare. Mult trâmbiţata conferinţă judeţeană din 5 februarie s-a mutat pe 12 februarie.

S-au înscris în cursă deputatul Gabriel Plăiaşu şi actualul preşedinte interimar al Organizaţiei, Gabriel Grozavu.

Fiecare a venit cu un program de relansare a partidului, de înălţare pe culmile succesului şi încearcă să-şi folosească influenţa asupra filialelor comunale, astfel încât să tragă… numărul câştigător.

Dacă Gabriel Grozavu s-a exprimat cu mult timp în urmă că vizează şefia PNL Dâmboviţa, deputatul Gabriel Plăiaşu şi-a anunţat candidatura de câteva zile, spune, la cererea teritoriului.

“Am alături oameni cu expertiză în administraţie şi oameni care şi-au creat o imagine bună în mediul de afaceri. Nu va fi o încercare uşoară, însă, dacă la conferinţa judeţeană nu vor exista influenţe de la distanţă, eu nu am emoţii, fiindcă am lângă mine organizaţiile puternice”, spune Plăiaşu.

Deputatul şi-a propus să aşeze de aşa manieră lucrurile în PNL Dâmboviţa încât să decidă asupra destinului Organizaţiei doar oamenii din judeţ. Mărturiseşte că se va concentra pe stingerea orgoliilor care, este convins,  vor exista şi după 12 februarie 2011.

 

sursa si articol complet la :

http://incomod-media.ro/ziar/?p=2221

Comentarii

Comentarii

2 Responses to Cu cine credeti ca tine Cornel Coman, primarul de la Pietrari, la alegerile pentru şefia PNL Dâmboviţa ?

  1. petre spune:

    pai sa tina cu ala care-i faciliteaza afacerile pe” culmile cele mai inalte”, ca doar …na, acolo sus se impart ciolanele,dar sincer,nu cred ca oamenii sunt atat de interesati incat,….o sa vedem cati o sa intre sa-si spuna opinia.

  2. petre spune:

    stimata redactie,
    nu credeti ca ar fi mult mai bine sa va preocupati de traiul oamenilor de rand?,ca pe acesti bogati vedem cam pe ce” culmi inalte” s-au cocotat.

    multumesc!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: