Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Dâmboviţa: Licenţe de transport retrase firmei Atyc din cauza neregulilor

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a hotărât retragerea licenţelor de transport pe unele trasee firmelor Grup Atyc şi Girueta Tour(ambele aparţinând familiei Grigore şi având aceeaşi adresă pe T. Vladimirescu,
Târgovişte) din cauza neregulilor în transportul de persoane.

Traseele sunt: Târgoviște-Răzvad-Moreni (Atyc), Moroeni-Doiceşti-Târgoviște (Atyc) și Găești –Vişina- Răscăieți (Girueta).

Cele mai grave probleme constatate sunt neefectuarea unor curse, folosirea altor maşini decât cele cu care firmele au câştigat licenţa de transport, starea tehnică necorespunzătoare a maşinilor, condiţiile
oferite călătorilor.

Atyc

Conform procedurii, consiliul judeţean va înainta propunerea de retragere a licenţelor Autorităţii Rutiere Române, care decide în acest domeniu.


”Le-am spus mereu să îşi rezolve problemele: trebuie să ai maşina cu care ai licitat, trebuie să aibă calitatea tehnică corespunzătoare, trebuie să ai oameni care îl respectă pe călător şi îl duce în condiţii
bune la locul de destinaţie. Asta este discuţia de fond. Ori îi apărăm noi şi ei continuă să îşi bată joc de cetăţeni sau apărăm pe cetăţeni şi retragem licenţele la cei care nu sunt serioşi. Eu am optat pentru
apărarea cetăţeanului. Sunt copiii noştri care nu ajung la şcoală sau care îngheaţă în autogări, care îngheaţă în câmp, cum i-a lăsat acum doi ani la Dragodana în câmp două ore. Nu mai putem să ne facem că nu vedemlucrurile astea!”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că va supune votului consilierilor judeţeni, luna viitoare, retragerea şi a altor licenţe de transport.

La şedinţa de vineri au votat pentru retragerea licenţei Atyc pe traseele enunţate mai sus consilierii PSD, precum şi vicepreşedintele consiliului Marin Antonescu şi au fost împotrivă sau s-au abţinut cei
din PNL.

Astfel, au votat împotriva retragerii licenţei Jean Popescu, Gabriel
Grozavu, Maria Cristea, Dragoș Paraschiv, Claudiu Vasile, Petre Marin,
Adrian Mocanu, Ovidiu Nițoi. S-au abţinut Neli Ion, Teodor Buta, Ion
Sorin și Nicolae Vlădescu.

 

http://www.stiridb.ro/dambovita-licente-de-transport-retrase-firmei-atyc-din-cauza-neregulilor/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: