Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Dar de “Sarbatoarea casului afumat” , ziua comunei Pietrari , 20 Iulie de Sfântul Ilie, se va organiza ceva? Hai, bre dom’ Coman, yes you can !

(arhiva 20 Iulie 2009) Sarbatoarea casului afumat, zi inchinata Sf Ilie, ocrotitorul comunei Pietrari

“Sarbatoarea casului afumat” a reunit sute dintre locuitorii comunei Pietrari, oaspeti de prim rang,
de la Targoviste, ansambluri si rapsozi de talie nationala.

Vrednicii locuitori ai comunei Pietrari au petrecut, ieri, la prima editie a zilei comunei reinfiintate prin votul lor, cu sase ani in urma.
Serbarea s-a desfasurat sub titulatura “Sarbatoarea casului afumat”, primarul Cornel Coman incercand sa impuste doi iepuri dintr-un foc: sa promoveze un produs traditional, posibil viitor brend care sa faca faima comunei, dar si sa ofere localnicilor o zi de care sa isi aminteasca peste timp cu placere, la ziua Sf. Prooroc Ilie.
 La invitatia primarului Coman au raspuns cu placere prefectul Iancu Caracota, senatorul Adrina Tutuianu si deputatul Dumitru George.
  utin dupa ora 10.00, o procesiune a pornit din fata Caminului Cultural spre intrarea in comuna, unde a fost sfintita o frumoasa troita, intre ctitori fiind la loc de cinste ing. Mircea Iordache, directorul S.C. MONDOTRANS.
Dupa slujba s-au adresat multimii primarul si prefectul judetului, dl. Iancu Caracota declarandu-se incantat de frumusetea locurilor si angajandu-se sa ajute comunitatea ori de cate ori va fi nevoie.
    La ora 14.00 a inceput un frumos spectacol oferit de ansambluri din judet pentru ca seara sa fie rezervata unor seniori ai folclorului romanesc: Ionut Dolanescu, Ilie Rosu, Elisabeta Turcu, Camelia Conovici ori Gheorghe Ciucioiu
20 Iulie 2009 Prima ediţie a Zilelor Comunei Pietrari se constituie într-o suită de premiere pentru aceste locuri.

Toţi cei prezenţi au primit câte un bulz de caş afumat învelit în mămăligă aburindă. Apoi, Ionuţ Dolănescu, Ilie Roşu, Elisabeta Turcu, Camelia Conovici, Mitică Tavă, Nicoleta Vasile, Gheorghe Ciucioiu şi mulţi alţi interpreţi de frunte ai folclorului românesc au susţinut un spectacol de zile mari. Cele mai bune ansambluri folclorice dâmboviţene sint prezente la Sărbătoarea Pietrarilor. Va fi târnosită o troiţă închinată Sfântului Ilie. Pentru prima oară pe cerul din Pietrari vor fi văzute focuri de artificii.

Prefaţând complexul de manifestări de pe 20 iulie, joi, 16 iulie, primarul de Pietrari ,Cornel Coman, însoţit de un sol şi de componenţii ansamblului folcloric al localităţii, a purces către Primăria Vulcana Băi, pentru a-i invita pe vecini la sărbătoare. Vice-primarul comunei Vulcana Băi, Filofteia Şerban, a recepţionat solia şi a asistat, alături de colegi din primărie şi din Consiliul local, la micro-spectacolul oferit de oaspeţi. Primarul de Pietrari a sosit călare pe un modern ATV chiar pe drumul ce leagă peste un deal Pietrari de Vulcana Băi, drum ce urmeză să fie reabilitat în cadrul unui proiect comun al celor două localităţi.

sursa : http://www.ziardambovita.ro/index.php?categoryid=8&p2_articleid=21314

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: