Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Declaratiile de avere ale alesilor nostri, Pietrari, Barbuletu si Râu Alb

La Raul Alb:

sursa : CJD.ro


 


Nr.crt.

Nume

Funcţie

Declaraţii:

apartenenţã politicã

1

Preda Catalin

primar

avere

interese

PDL

2

Tudor Constantin

viceprimar

avere

interese

PDL

La Barbuletu:

sursa : CJD.ro

 

Nr.crt.

Nume

Funcţie

Declaraţii:

apartenenţã politicã

1

Alexe Marian

primar

avere

interese

 

2

Popescu Benone

viceprimar

avere

interese

PD-L

3

Bucur Anamaria

secretar

avere

interese

 

La Pietrari:

In cazul Pietrari edilii-şefi nu se grăbesc să îşi declare averile desi legea ii obliga. Oare de ce ??

Alesii si functionarii publici din Pietrari isi tin declaratiile de avere si de interese la secret. Oare de ce ??

Cetăţenii din Pietrari nu au posibilitatea să consulte declaraţiile de avere şi de interese ale aleşilor locali şi judeţeni şi nici pe cele ale funcţionarilor publici….

Cititi acest articol desi explicatiile sint subtiri rau de tot…

Şi la Consiliul Judeţean declaraţiile sunt neactualizate, începând cu cele ale preşedintelui Florin Popescu şi terminând cu funcţionarii simpli. Başca cei 33 de consilieri judeţeni.

„Declaraţiile s-au depus. Sunt toate stocate la Serviciul Informatic. Am întârziat urcarea pe site fiindcă nu am avut un scanner foarte performant. Să vedem în ce măsură ne vor fi comunicate şi cele de la primăriile din judeţ, fiindcă se postează tot pe site-ul nostru. Dacă nu se depun, ANI intervine şi face cercetarea din oficiu. Termenul este depăşit. Sperăm că toată lumea va intra în legalitate până la urmă”, ne-a declarat Ivan Ivanoff, secretarul judeţului.

În noile declaraţii de avere, conform legii 176/ 2010, trebuie menţionate iniţiala tatălui şi codul numeric personal ale declarantului. Consemnate vor fi şi drepturile şi obligatiile din ţară şi din străinătate ale declarantului şi ale familiei sale. Prin familie se înţelege soţul, soţia şi copiii aflaţi în întreţinere. Declaraţiile de avere şi de interese vor cuprinde adresele complete ale imobilelor (terenuri sau clădiri), dar vor fi publice doar localităţile în care acestea se află….. articol complet

Comentarii

Comentarii

2 Responses to Declaratiile de avere ale alesilor nostri, Pietrari, Barbuletu si Râu Alb

  1. petre spune:

    poi nu declara … pentru ca are nevoie de mai mult timp pentru a mai” juli” cate ceva …..asa ca sa le poata prinde in declaratia de avere!
    ehe,heeee ,cate” chichibusuri “mai are si sistemul asta!

  2. petre spune:

    ce spuneti ca nu aveti domnilor?,un” scaun-er”,cum sa nu aveti dl.COMAN,poi cand organizati chefuri si dantuieli mai mult pe mese si” scaune-ere”,poi puteati amina aceste destrabalaturi si …asa aveati banet pentru a cumpara si mai multe scannere!
    ai ce ziceti avui dreptate sau nu!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: