Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Din 25 iulie, se deschide Piscina Stejarul de la Tatarani. Vino şi tu să te distrezi!

piscina-stejarul-k-685x320

Piscina are dimensiuni omologate (25 m lungime şi 12 m lăţime), sistem de filtrare a apei şi o plajă cu nisip amenajată. De asemenea, terasă în aer liber, cu vedere spre plajă.

Taxa piscină: 10 lei/ persoană.

Cum se ajunge la Stejarul ?
Pe DN 72 A Târgovişte – Câmpulung, din comuna Tătărani, lateral dreapta, drum forestier 3 km.

Contact:
Telefon: 0766.825.208 sau 0735.506.111
E-mail: office@carpatmontana-serv.ro
Web: www.carpatmontana-serv.ro

Întoarcerea la natura, la lucrurile simple e o încântare pentru toţi, mari şi mici. Cadrul ideal pentru a învăţa lucruri noi.După un an petrecut “între betoanele oraşului”, probabil că sunteţi tentaţi să plecaţi în vacanţă în alte ţări pentru că apreciaţi serviciile de calitate, confortul şi peisajele.

Totuşi, dacă tot sunteţi  deschişi către noi experienţe, alegeţi Centrul de Agrement Stejarul situat în comuna dâmboviţeană Tătărani, bazinul pomicol Voineşti, în pădurea de stejar de la Mărgineanca ce vă oferă cadrul ideal de vă petrece un weekend sau o vacanţă de neuitat. La Stejarul se ajunge foarte uşor pe DN 72 A Târgovişte – Câmpulung, din comuna Tătărani, lateral dreapta, drum forestier 3 km.Piscina , plaja amenajată, discoteca, terasa în aer liber, cu vedere spre plajă, locul pentru foc de tabără ,spectacole în aer liber, viluţele şi multe altele sunt puncte de atracţie pe care cu siguranţă vă va face plăcere să le descoperiţi.

Tinerii pe care i-am găsit la Centrul de Agrement Stejarul  ne-au spus că o zi petrecută în mijlocul pădurii de stejar le  oferă linişte deplină şi posibilităţi inedite de agrement:

Este foarte plăcut la piscină.Linişte, aer curat şi departe de agitaţia cotidiană.Ori de câte ori stăm bine cu monetarul venim la piscina de la Mărgineanca.În primul rând avem parte deaer curat în mijlocul naturii,condiţiile sunt excelente, apa foarte curată şi vedem că a fost reamenajată piscina .Totul e OK ”, a afirmat un tânăr.”Venim ori de câte ori avem posibilitatea.Drumuleste cam lung şi puţin cam dificil dar se merităsă venim aici.Scăpăm de agitaţiadin Târgovişte.

Alegem piscina de la Mărgineanca pentru că cele din oraş sunt foarte aglomerate.Condiţiile sunt foarte bune .Pe zi ce trece totul devine mai de calitate.Preţurile sunt foarte bune ”, a declarat un alt tânăr.”Linişte,natură,apa curată, totul este OK.Venim foarte des la Tabăra Stejarul.Este foarte plăcut.Nu este nicio diferenţă între condiţiile de la Târgovişte şi cele de aici.Aici sunt departe de agitaţie,relaxare totală ”,a afirmat Alina.

Punctul de atracţie  al Centrului de Agrement Stejarul este piscina, în ţară existând doar două tabere din zona de deal dotate cu piscină. Taxa de piscină, de exemplu, este de 10 lei pentru fiecare persoană venită din afara grupurilor organizate .Piscina a fost renovată anul acesta cu sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi putem spune că atinge standarde europene.

Tabăra Stejarul  este extrem de solicitată de către elevi şi sportivi pentru cantonamente. În cursul săptămânii cele 60 de locuri de cazare sunt, deja, rezervate până pe data de7 septembrie:”Centru de Agrement Stejarul este un punct de atracţie mai ales pentru tinerii de pe Valea Dâmboviţei care aleg să-şi petreacă weekend – ul la piscină.Din punct de vedere al grupurilor organizate până în luna septembrie tabăra este ocupată.Anul acesta la Tabăra Stejarul s-au făcut multe îmbunătăţiri.Piscina a fost renovată.La acest moment cred că suntem singurii care atingem standarde europene ”, a afirmat Valentin Florea,administrator Centrul de Agrement Stejarul .

Cererea este  foarte mare .Deja directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret,Sport şi Turism din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa,Andrei Albu ne afirma cu ceva timp în urmă că are în vedere mărirea capacităţii tuturor celor patru tabere: Stejarul ,Vânătorul,Căprioara şi Cerbu prin montarea de  paturi suprapuse.

sursa :  http://www.tvpartener.ro/2013/07/19/video-farmecul-padurii-in-oaza-de-confort-stejarul/
 

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: