Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Directorul şcolii din Râu Alb nu opreşte cursurile, chiar dacă elevii au răcit

Şcoala din Râu Alb a fost închisă doar vineri

Mai mulţi părinţi din comuna dâmboviţeană Râu Alb vor ca şcoala din localitate să fie închisă, după ce copiii lor s-au îmbolnăvit din cauza frigului din clase. Conducerea unităţii şcolare refuză să facă acest lucru, deşi i s-a sugerat acest lucru din partea Inspectoratului Şcolar.

“Copiii se îmbolnăvesc pe capete. E frig în şcoală, vă daţi seama. Pe lângă asta, copilul meu merge aproape 3 kilometri pe jos până la şcoală şi ajunge transpirat la clasă. Dacă nici acolo nu e cald, imediat răceşte”, ne-a spus Iuliana Ion.

“Foarte rău la şcoală. Abia face căldură centrala. Am răcit rău. Nici nu îmi mai place la şcoală”, ne-a spus o fetiţă de clasa a treia.

Conducerea unităţii şcolare, vizibil deranjată de interesul presei pentru acest caz, a spus că elevii învaţă în condiţii decente. Chiar şi aşa, elevii sunt nevoiţi să poarte fes sau glugă în cap. “Doar vineri am avut închisă şcoala. Am comunicat Inspectoratului că avem condiţii sunt bune pentru desfăşurarea  sistemului de învăţământ”, ne-a spus Adrian georgescu, directorul şcolii.

În urma sesizărilor părinţilor, chiar inspectorul general şcolar va merge la Râu Alb pentru a vedea cu ochii săi cum stau lucrurile.

“Dânsul m-a asigurat că temperatura în sălile de clasă este suficient de ridicată. Oricum, decizia de închidere a şcolii o aşteptăm de la comunitatea locală şi de la unitatea şcolară”, a declarat prof. Ion Sorin, inspectorul general al ISJ Dâmboviţa.

În acest moment, potrivit Inspectoratului Şcolar, sunt 20 de şcoli închise în tot judeţul din cauza gerului şi a nămeţilor.

…  

Directorul şcolii din Râu Alb nu opreşte cursurile, chiar dacă elevii

Comentarii

Comentarii

One Response to Directorul şcolii din Râu Alb nu opreşte cursurile, chiar dacă elevii au răcit

  1. georgescu spune:

    Are dreptate domnul director când spune că este cald în şcoală, fiindcă nu a plesnit nici un calorifer din cauza frigului. Sau poate nu a avut timp să observe că este frig pentru că nu prea dă pe la şcoală. Dacă direcorul lipseşte celalţi profesori ce sânt mai proşti? Lipsesc şi ei prin rotaţie. Din septembrie de când a început anul şcolar nu s-a făcut decât o singură oră de latină !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: