Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Doua tinere din comuna Barbuletu au fost înşelate de doua ghicitoare într-un parc din Târgovişte

videoclip din arhiva , un caz similar:

În ziua de 11 iulie 2011, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin plângere de către T. Mădălina, de 19 ani şi M. Mihaela, de 17 ani, ambele din comuna Bărbuleţu, cu privire la faptul că au fost înşelate de două persoane necunoscute care, sub pretextul ghicitului, le-au deposedat de mai multe bijuterii şi sume de bani.

În urma activităţilor de verificare, poliţiştii au stabilit că în ziua de 11 iulie a.c., în jurul orelor 13:00, în timp ce se aflau într-un parc din municipiul Târgovişte, cele două fete au fost acostate de două persoane de sex feminin, care le-au propus să le ghicească viitorul, pentru aceasta cerându-le să pună în câte o batistă banii şi bijuteriile pe care le au asupra lor.

T. Mădălina a pus în batistă lănţişorul, perechea de cercei, inelul, toate din aur, şi suma de 20 de lire, iar M. Mihaela, suma de 1000 lei, la plecarea celor două persoane, constatând că în locul bijuteriilor si banilor, în cele două batiste se aflau pietre.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru înşelăciune, poliţiştii continuând cercetările în vederea identificării celor două persoane şi recuperării prejudiciului.

….2 tinere au fost înşelate de 2 persoane necunoscute într-un parc din Târgovişte

Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin plângere de către două tinere de 19 ani şi respectiv 17 ani , ambele din comuna Bărbuleţu, cu privire la faptul că au fost înşelate de două persoane necunoscute care, sub pretextul ghicitului, le-au deposedat de mai multe bijuterii şi sume de bani.
În urma activităţilor de verificare, poliţiştii au stabilit că în ziua de 11 iulie în timp ce se aflau într-un parc din municipiul Târgovişte, cele două fete au fost acostate de două persoane de sex feminin, care le-au propus să le ghicească viitorul, pentru aceasta cerându-le să pună în câte o batistă banii şi bijuteriile pe care le au asupra lor. Una dintre tinere a pus în batistă lănţişorul, perechea de cercei, inelul, toate din aur, şi suma de 20 de lire, iar cealaltă, suma de 1000 lei, la plecarea celor două persoane, constatând că în locul bijuteriilor si banilor, în cele două batiste se aflau pietre .În cauză s-a întocmit dosar penal pentru înşelăciune, poliţiştii continuând cercetările în vederea identificării celor două persoane şi recuperării prejudiciului.

Pentru prevenirea înșelăciunilor, poliţia vă recomandă:

– Manifestaţi prudenţă în raport cu orice necunoscut care pretinde bani sau bunuri în schimbul unor servicii, aparent tentante;
– Atenţie! În spatele acestor propuneri se ascund intenţii infracţionale!
– Dacă sunteţi abordaţi de astfel de persoane şi aveţi suspiciuni în legătură cu buna lor credinţă, solicitaţi sprijinul poliţiştilor apelând serviciul unic de urgenţă 112!
– Evitaţi pe cât posibil contactul cu astfel de persoane!
– Dacă semnalaţi un astfel de caz, nu ezitaţi să sunaţi la 112! Gestul dvs. poate conduce la rezolvarea acestuia!

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: