Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Ha, ha, ha :) Catavencii : Anticrizul la Pietrari (despre banii cheltuiti inutil pe un centru de informare turistica)

Comuna Pietrari este un important centru rural din judeţul Dâmboviţa, la doar 32 de kilometri de Târgovişte. Pietrari este satul reşedinţă al comunei, pentru că este singura localitate de rang IV, celelalte patru sate ale comunei având abia rangul V.

Totuşi, nu trebuie să râdem de biata comună Pietrari, căci, aşa cum frumos scrie pe site-ul său, o analiză SWOT făcută, probabil, de un fiu corporatist al comunei, scoate în evidenţă punctele tari ale Pietrarilor: linie telefonică digitală, acoperire de la trei operatori de telefonie mobilă, reţea de televiziune prin cablu, reţea de Internet, bibliotecă şcolară şi comunală, cămin cultural, două farmacii, magazine mixte şi de materiale de construcţii. Am înşiruit aici toate atracţiile majore ale comunei Pietrari nu pentru că aş avea de gând să o privatizez, vânzându-i-o lui Dan Diaconescu, ci pentru că încerc, alături de dumneavoastră, să înţeleg dacă există în comună sau în jurul său măcar un singur punct de interes turistic. Am mai căutat şi în pliantele tipărite pe vremuri de Udrea, am scotocit prin ofertele TUI şi Neckerman, dar n-am găsit nimic.

Şi, atunci, dacă în Pietrari nu există atracţii turistice, nu există pensiuni sau alte spaţii de cazare, o altă întrebare se naşte în mod natural, după ce vezi pe SEAP că se vor cheltui 522.531 de lei pentru construirea unui „centru de informare turistică în localitatea Pietrari pentru promovarea obiectivelor turistice din comunele Pietrari, Voineşti şi Vulcana Băi“: la ce foloseşte un centru de informare turistică?

Aparent nu foloseşte la nimic, fiindcă dacă nu sunt atracţii turistice şi nu sunt nici turişti, n-ai nici pe cine şi nici despre ce informa. Totuşi, există un sens al acestei cheltuieli de aproape 120.000 de euro: este făcută din bani europeni, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Iar dacă sunt bani europeni, aşa cum am mai scris de nenumărate ori, nu se face să nu-i spargem aiurea, pe construcţii inutile în comune de care până şi şoferii de TIR nu ştiu cum să scape mai repede. Nu mai înşirăm ce s-ar fi putut face cu 120.000 de euro în economia reală, dar dacă primarul din Pietrari ar mai fi găsit pe la prieteni 80.000 de euro, probabil că ar fi putut să pozeze azi în investitorul misterios din spatele lui Dan Diaconescu

http://www.catavencii.ro/Anticrizul_0_5708.html

Comentarii

Comentarii

One Response to Ha, ha, ha :) Catavencii : Anticrizul la Pietrari (despre banii cheltuiti inutil pe un centru de informare turistica)

  1. ps spune:

    “””Cred ca dl.edil al comunei Pietrari s-a gandit bine pentru a construi un astfel de centru.Spun acest lucru tinand cont de cateva” beneficii”in folosul celor care vor sa cunoasca aceasta zona.Banuiesc ca cei interesati vor afla de la acest miraculos punct de informare (centru in care se vor baga un” sac” de bani)informatii referitoare la cum se ajunge,de ex:,in satul Deal si-i vor invata tehnica de cum se folosesc cizmele de cauciuc,cum poti ocoli noroiul,cum poti iesi din acesta in cazul in care ramai cu cizmele(cizme oferite ,probabil,gratis de catre acest centru de informare)blocat pe un drum care de ani de zile cetatenii care locuiesc in acest sat sunt nevoiti sa inoate prin noroi.Un alt aspect ar fi acela de a informa pe turistii dornici de aventuri ca trebuie sa-si puna in traista apa ce o pot cumpara de la magazin, deoarece apa potabila este cam greu de gasit pe traseul care urmeaza a fi parcurs.Un alt” avantaj”al celor interesati de adrenalina este faptul ca pe timp de noapte pot fi cazati in aer liber pe malul garli in corturi bine amenajate si pazite de cainii fara stapan.Pe langa aceste “oferte”turistii vor primi cate o” cascavea” facuta din laptele “generat” de vacile domnului Primar Coman.In concluzie pot spune ca, intr-un final nefericit, acest punct de informare se va transforma in laborator de procesare a laptelui regenerat de vacutele harnice ale d-lui edil.Deci nu stiu daca am omis ceva,insa sunt convins ca cei interesati de turismul de pe plaiul Pietrariului vor invata anumite tehnici de supravietuire in urma lectiilor primite de viitori iscusiti in domeniul turismului, angajati care vor fi platiti din banul public pentru cauze necunoscute si necesare…..nimanui”””””!.Lasand gluma deoparte as vrea sa-i spun d-lui Primar ca cetatenii au nevoie de cu totul alte lucrari,nicidecum de acest centru care,asa cum am spus,nu-i folositor nimanui ,iar investitia este facuta fara ca Primaria sau chiar locuitorii sa aibe profit.Cu alte cuvinte ,bani aruncati pe poftele unor incapabili care nu stiu sa gestioneze banul…fie el venit si de la UE,ca de cel public stim prea bine cum este imprastiat ,iar o MARE parte se opreste in buzunarul unor ….baieti destepti.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: