Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Hai ca sîntem faimosi! Scoala din Pietrari a ajuns la Realitatea TV

Toamna prinde pe picior greşit mii de şcoli din sudul ţării. Nepăsarea autorităţilor păstrează neschimbată înfăţişarea unităţilor de învăţământ, iar elevii merg la cursuri în săli de clasă neigienizate, cu WC-uri insalubre. În condiţii de lucru greu de imaginat şi fără motivaţie financiară, mulţi profesori se feresc să predea în şcolile din satele care nu ştiu ce e apa curentă sau canalizarea. Iar la catedră se aşează dascăli necalificaţi profesional, care n-au citit o carte.

Au o şcoala nouă, dar vor învăţa tot în două schimburi, în vechea clădire! 250 elevi din localitatea dâmboviţeană Pietrari revin la cursuri în clădirea ponosită pentru că primăria s-a înecat ca ţiganul la mal. Nu sunt bani pentru centrala termică şi pentru amenajarea curţii interioare a noii şcoli, chiar dacă întreaga construcţie s-a făcut cu fonduri europene.

"Vom învăţa în două schimburi şi este problemă pentru al doilea schimb, pentru gimnaziu când orele se termină la 6. pe vreme de iarnă. Deşi avem maşină transport şcolar, asta nu asigură decât transportul elevilor care vin de la unităţile comasate.", spune ELENA TĂNASE – dir. Scoala Generala Pietrari.

Constructorul spune că şi-a încheiat treaba. De restul, să se ocupe autorităţile locale, care au de achitat trei miliarde de lei dintre cele 23 de miliarde, cât a costat întreaga școală.

VREAU O ŞCOALĂ CA AFARĂ: Şcoli cu probleme din sudul ţării

Comentarii

Comentarii

One Response to Hai ca sîntem faimosi! Scoala din Pietrari a ajuns la Realitatea TV

  1. ps spune:

    Nu inteleg cum si de unde s-au gasit bani pentru ditamai hardughia de primarie,cladire care a costat cat…doua sau chiar trei scoli, si nu se gasesc bani necesari pentru terminarea lucrarilor de constructie macar a uneia,a unei scoli zic.Trebuia sa se tina cont, in primul rand ,de faptul ca elevii nu au scoala,nu au unde sa invete si dupa aceea administratia locala sa treaca la constructia unui sediu al primariei,unul mult mai mic,fara etaj,fara spatii de sedinte,conferinte si alte activitati printre care si …revelioane,iar in interior cativa angajati ,nu ca acum o gramda de functionari care-si frec fundurile pe scaune(ce mai scaune) si se invart in jurul hartiilor.La o comuna atat de mica cu o populatie cu putin peste doua mii cetateni mi se pare un numar foarte mare de trebadusi prin primarie.Mai mult de atat ,nu este corect ca suma de bani rezultata din impozite ,taxe si alte dari catre administratie sa fie dirijata in directia salarii .Cu respectiva suma de bani se putea acoperi valoarea unei centrale termice pentru scoala.Mi-aduc aminte ca era o singura primarie pe V.R.Alb,sediul fiind la Gura Barbuletului,sediul mic dealtfel, si avea putini functionari,daca erau 10-12.Acum valea raului are trei administratii locale ,fiecare primarie are angajati cat…cuprinde,iar din acest motiv as fi de parere sa se revina la vechea schema ,adica o primarie pentru cele trei comune ,cu sediul acolo unde a fost,adica la Gura Barbuletului.Sediul actual al primariei Pietrari poate fi folosit ca gradinita,scoala etc…. In felul acesta s-ar economisi o suma foarte mare de bani din :salarii, intretinere etc,bani care se pot folosi in alte scopuri pentru interesul cetatenilor cum ar fi:drumul catre Deal,asfalt pe Stramba,retea de apa potabila etc,este adevarat ca nu se pot face toate aceste lucrari cu suma respectiva ,dar ar fi totusi un mic capital cu care s-ar face ceva.O alta problema ar fi cea legata de autofinantare si sa nu se(mai) tina gura cascata numai dupa …fonduri europene.Apropo,daca nu veneau acele fonduri europene , se mai construia ceva in …Pietrari si prin alte …..comune?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: