Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

In 2010 Prefectura Dâmboviţa a atacat în contencios decizia primariei Pietrari de acordare a sporului de dificultate

N.R: De asta se mai aude ceva , Curtea de Conturi a gasit nereguli la Primaria din Pietrari. E dificil rau sa lucrezi la primarie in Pietrari. Si periculos pe deasupra !

Prefectura Dâmboviţa a atacat deciziile a 30 de primării de acordare a sporului de dificultate

Prefectura Dâmboviţa a atacat, în contencios administrativ, dispoziţiile a 30 de primari privind acordarea, pe o perioadă de un an, a sporului de dificultate în cuantum de 50% din salariul de încadrare, persoanelor care ocupă funcţii de demnitate alese şi numite din administraţia publică locală şi salariaţilor implicaţi în mod direct în soluţionarea legilor proprietăţii.
”Consilierii juridici ai prefecturii au apreciat că respectivele acte actele administrative sunt vădit nelegale şi au solicitat anularea lor, motivând faptul că acest spor a fost acordat de legiuitor în intervalul 6 iulie 2006 – 6 iulie 2007, odată cu intrarea în vigoare a Legii 263/2006, pentru salariaţi şi în anul 2007 pentru primari şi viceprimari (conform OUG nr. 136/22.12.2006), având în vederevolumul mare de activitate rezultat în urma aplicării prevederilor Legii 247/2005, situaţie care însă nu se mai justifică în prezent”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dâmboviţa, Andreea Ionescu.

Reprezentanţii prefecturii susţin de asemenea că potrivit Legii privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, acordarea unor astfel de sporuri excede cadrului legal. ”În ceea ce îi priveşte pe primari şi viceprimari, aceştia nu pot primi decât indemnizaţia stabilită de lege”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dâmboviţa, Andreea Ionescu. Dispoziţiile au fost emise de primarii următoarelor localităţi Găeşti, Aninoasa, Bezdead, Bilciureşti, Braniştea, Bucşani, Costeşti Vale, Crevedia, Cornăţelu, Dragomireşti, Finta, Gura Şuţii, Iedera, I.L. Caragiale, Malu cu Flori, Măneşti, Mătăsaru, Morteni, Moţăeni,

Pietrari,

Poiana, Pucheni, Tătărani, Râu Alb, Văcăreşti, Vârfuri, Văleni Dâmboviţa, Vişineşti, Voineşti şi Vulcana Pandele. Până la soluţionarea cauzelor de către instanţă actele atacate sunt suspendate de drept. AGERPRES

Data publicarii: Marti, 15 Iunie 2010

sursa :
http://www.administratie.ro/articol.php?id=31773&indentifica=pietrari

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: