Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram „La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de „Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

„Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

Replica în favoarea primarului din Pietrari, Neacșu Gheorghe : CJ Dâmbovița „Primăria Pietrari are conturile blocate încă din luna mai 2016 și nu se poate angaja să întocmească proiecte europene”

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița încearcă să vină cât mai mult în sprijinul locuitorilor acestui județ, inclusiv printr-o colaborare strânsă cu aleșii locali. Tocmai de aceea, consider că este corect ca, atunci când More »

Marius Dumitrache de la Riposta pe Net : Minunați-vă! El este primarul din Dâmbovița care n-a fost în stare să întocmească măcar un singur proiect

Îl cheamă Gheorghe Neacșu, este primarul comunei Pietrari și n-a fost în stare să întocmească măcar un singur proiect pentru dezvoltarea comunității locale, pe care să-l depună pentru finanțare la sediul Ministerului More »

Jenant ! Răureni adusi la protest de catre PSD Rău Alb. Să sutina un guvern de borfași care îi va saraci și mai mult. Dacă asta ar mai fi posibil cumva

„PSD Rau Alb, Dambovita, sustine programul de guvernare, sustine dreptatea, sustine dreptul romanului! Sustinem VOTUL ROMANILOR.” sursa foto : Costinel Rizea a adăugat 24 de fotografii noi.     Similare More »

 

In cinci ani, Comuna Pietrari a crescut cat altele in 20 (arhiva 2010)


Desi s-au scurs mai putin de cinci ani de la infiintare, comuna Pietrari poate rivaliza, din punct de vedere edilitar, cu multe unitati administrativ-teritoriale cu “vechime” din judet. Este, in primul rand, meritul primarului Cornel Coman si al echipei pe care o conduce, dar si rezultatul unei activitati eficiente, pragmatice.
    Ca proiect principal aflat in curs de executie, primarul Cornel Coman a nominalizat amenajarea sediului primariei, o investitie de 12 miliarde de lei, deplin justificata, avand in vedere ca institutia functioneaza in conditii improprii, in caminul cultural.
    “Dorinta noastra – a precizat primarul Comunei Pietrari – este sa inauguram sediul pe data de 20 iulie, adica de Ziua Comunei. Vom depune toate eforturile pentru a ne muta cat mai repede in casa noua, intr-un spatiu in care care sa ne putem desfasura activitatea administrativa in conditii civilizate”.
    Tot la Pietrari este in constructie o gradinita, pentru finalizarea lucrarilor fiind nevoie de un miliard de lei si este necesara amenajarea unui sediu nou pentru postul de Politie. La fel, este nevoie de un dispensar modern.
    Atat primarul Cornel Coman, cat si cetatenii sunt constienti ca nu totul poate fi facut peste noapte, dar nici nu se lamenteaza ca “este criza economica“. Asa se explica numeroasele demersuri pentru a obtine finantari cat mai mari si din cat mai multe surse posibile. Spre exemplu, cu finantare prin Ordonanta 7, a fost construit un pod rutier, unul este in curs de executie si pentru un al treilea se asteapta aprobarea fondurilor.
    A fost promovat si aprobat un proiect de indiguire pe Raul Alb, 60% din finantare urmand sa fie asigurata prin Fondul de Mediu, 24% de la Consiliul Judetean Dambovita si 16% de la Consiliul Local.
    Marea provocare pentru primarul Cornel Coman ramane accesarea fondurilor structurale, prin promovarea unui proiect integrat, elaborat in asociere cu Primaria Vulcana Bai.
In cinci ani, Comuna Pietrari a crescut cat altele in 20

Comentarii

Comentarii

4 Responses to In cinci ani, Comuna Pietrari a crescut cat altele in 20 (arhiva 2010)

 1. alin spune:

  Ce stiri interesante gasim pe acet site… Crezi ca intereseaza pe cineva stiri din trecut??? hai ca esti tare…

 2. redactia RaulAlb.net spune:

  D-le Alin,

  Multumim pentru remarci.

  Va propunem sa ne trimiteti dvs. imagini actualizate de la Pietrari.
  Le vom publica cu placere.

  Apropo , Salutari lu’ dom’ Cornel !

  Cu stima,

  redactia

  http://www.RauALb.net

 3. petre spune:

  Hai ca esti tare d-le Alin, nu gasesti? .Chiar daca nu sunt de actualitate macar cei de la redactie ne fac sa intram pe acest seite pentru ca noi sa ne aducem aminte de unele persoane care totusi merita.Eu personal nu prea sunt deacord cu unele escapade ale d-lui Primar,dar de ce sa nu recunoastem ca asa este.Nu a reusit fostul primar sa gandeasca in timpul mandatului ce a facut acesta in doi ani,iar trecutul uneori ne invata ceea ce trebuie sa facem in prezent.
  O ZI BUNA!

 4. bebe spune:

  un sfat pentru locuitori. ar fi bine daca primarul acestei comune ar mai prinde cel putin doua mandate ca sa realizeze mult mai mult pentru aceasta comuna.daca vreti binele comunei sprijinitil pe acest primar care se vede ca realizeaza mult. bebe hirciu .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: