Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Interviu cu d-na Teodorescu de la Râu Alb despre pericolele inundatiilor in acest an si promisiunile autoritatilor locale

D-na Teodorescu de la Rau Alb ne-a acordat astazi un interviu.

Dansa a trimis o sesizare primarului de la Râu Alb, dl. Catalin Preda si spera ca acesta si firmele care se ocupa de regularizarea albiei raului Râu Alb se vor tine de promisiuni in asa fel incat gospodariile satenilor sa nu mai fie distruse ca in fiecare an de inundatii.

Familia Teodorescu are o casa de vacanta in satul Râu Alb din Dambovita. Albia raului trece prin apropierea casei sale si se observa o erodare a terenului propietatii sale de la Râu Alb; erodare care este din ce in ce mai accentuata de la an la an.

Dansa doreste ca albia raului sa fie schimbata in asa fel ca propietatile si gospodariile localnicilor sa nu mai fie afectate de inundatii. Asa cum sa procedat dealtfel putin mai jos in satul Pietrari.

D-na Teodorescu crede in buna credinta a primarului si a autoritatilor locale. Dansa stia ca reparatiile de la albia raului Râu Alb vor dura ceva timp pentru ca este vorba de o distanta de 300 de metri, unde autoritatile locale si firma care a primit aceasta lucrare vor trebui sa intervina cu uitilaje si aparate grele pentru  a rezolva aceasta problema.

Primarul de la Râu Alb , dl. Catalin Preda, promite in scrisoarea sa (vezi scrisoarea mai jos ) , ca vor incepe lucrarile la albia raului imediat ce vremea o va permite.

D-na Teodorescu este convinsa ca promisiunile primarului, a firmei de constructii din Vacaresti si a semnatarilor scrisorii de mai jos vor fi respectate

"Nu cred ca primarul se  joaca cu agoniseala unor oameni si cu promisiuni date unor oameni care stau acolo. Sint promisiunile date de oameni care stau in varful unei comunitati si care trebuie sa fie responsabili pentru ceea ce promit " ne-a daclarat dansa.

D-na Teodorescu este hotarita "Daca nu se vor respcta aceste promisiuni, vom merge mai departe si vom publica nerespectarea acestora, pentru ca toata lumea sa stie".

Aici este raspunsul primariei de la Râu Alb semnata si de primarul Catalin Preda
(click pentru a citi aceasta scrisoare)

aici despre inundatiile de la Râu Alb de anul trecut :

In acest videoclip de la secunda 1:36 : despre  localitatea Râu Alb din Dâmbovita, unde apele unui parau au rupt un sens de mers din Drumul Judetean 712, iar aproximativ 30 de gospodarii au ramas izolate dupa ce un pod a fost deasemenea rupt.

Aproape 30 de familii au ramas izolate, mai multe gospodarii au fost inundate si sectoare de drum afectate in nordul judetului Dambovita, iar alimentarea cu apa a fost intrerupta in trei localitati, ca urmare a ploilor torentiale din noaptea de vineri spre sambata.

Sa ne aducem aminte de inundatiile de anul trecut din august de la Pietrari si Râu Alb…

Comentarii

Comentarii

One Response to Interviu cu d-na Teodorescu de la Râu Alb despre pericolele inundatiilor in acest an si promisiunile autoritatilor locale

 1. mari82 spune:

  dna teodorescu are dreptate.
  neam saturat sa vie apa in fiecare an…
  sa faca primaru preda ca la pietrari, sa niveleze si sa puie diguri

  acolo de ce sa putut

  primaru preda e de la pdl, sa vb cu basescu

  inundatii anuale si ne mor vitele
  si bani pierduti

  mari un loclanic

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: