Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Ionuţ Dima, cotidianul Adevarul : Telefoane de ultimă generaţie, televizoare şi mobilă, dispărute din primăria Pietrari după „schimbarea puterii“

Bunuri în valoare de aproximativ 45.000 de lei au dispărut din Primăria Pietrari, judeţul Dâmboviţa, la câteva zile după „schimbarea puterii“. Actualul primar, dar şi contabila şefă, arată cu degetul înspre fosta conducere a primăriei care, spun ei, nu a ştiut să piardă.

Cum a fost instalat primar, Gheorghe Neacşu a cerut inventarierea tuturor bunurilor din primărie şi nu mică i-a fost mirarea când angajaţii i-au spus că lipsesc bunuri de aproape 45.000 de lei. Este vorba de obiecte de mobilier, electronice şi electrocasnice, dar şi pompe, un ARO şi motocoase.
După ce s-a făcut vâlvă în toată comuna, fostul viceprimar, Sorin Ciucioiu, a apărut la primărie cu o parte dintre bunuri, mai exact ARO, o canapea, un televizor, o cafetieră şi o masă.

“Cetăţenii mă sunau şi îmi spuneau că se ridică seara bunuri din primărie cu maşinile. Oamenii din Pietrari trebuie să ştie cum s-a cheltuit banul public. Sunt alte probleme mai mari care s-ar fi putut rezolva cu banii daţi pe telefoane şi alte bunuri. Ultimele luni s-a plătit câte 4.000 de lei la telefoane. S-au găsit în primărie 60 de cartele de telefonie de care nu ştiam, deşi noi suntem 25 de angajaţi. Am găsit şi abonamente de 25 de euro pe lună. Noi nu avem bani de salarii. În martie când s-a făcut bugetul nu s-au putut aloca bani pentru salariile din lunile de iarnă”, mai spune edilul.

Pe lista obiectelor care lipsesc se mai regăsesc şi telefoane de ultimul răgnet, în valoare de 4.500 lei bucata sau televizoare. Toate acestea, spune contabila şefă, sunt demonstrate cu acte şi facturi.
“S-au constat lipsuri mari, iar lista am adus-o şi la cunoştinţa fostului primar Cornel Coman. A recunoscut aceste obiecte. Unele chiar au şi fost aduse. Obiectele sunt achiziţionate pe bază de factură şi au fost înregistrate în contabilitate. Cele care nu au fost aduse, a spus fostul primar, nu le mai aduce pentru că vrea să le plătească. A recunoscut că sunt la dumnealui”, ne-a spus contabila şefă, Neguţ Camelia.
Obiectele restituite reprezintă cam 25% din valoarea bunurilor dispărute. La Primăria Pietrari va avea loc un audit care ar putea stabili cu exactitate cine sunt responsabilii pentru situaţia creată şi de unde va fi recuperată paguba.
Fostul edil, Coman Petre, crede că administraţia este o pălărie prea mare pentru cel cu care a lucrat ani de zile şi care acum i-a luat locul, însă, în acelaşi timp recunoaşte că e posibil ca atunci când şi-a strâns lucrurile să fi luat şi alte obiecte care nu i-au aparţinut.
“Toate lucrurile astea sunt născociri scoase de aceşti oameni care îşi dovedesc incapacitatea de a gestiona treburile comunei. Niciodată nici eu şi nici fostul viceprimar nu am fost chemaţi la discuţii pentru a lămuri toate aspectele. În momentul în care am plecat din biroul meu, în care am avut foarte multe lucruri de suflet şi care era bine dotat, am luat o parte dintre ele şi poate am luat, din greşeală, anumite lucruri care erau cumpărate din banii primăriei. Când s-a dovedit cu factură aceste aspecte, am returnat bunurile. Dacă se dovedeşte că mai există un obiect pe care l-am luat din greşeală, o să îl returnez pentru că nu am ştiut, efectiv”, a declarat Coman Petre, fostul primar al comunei Pietrari.
Actualul primar este hotărât ca în urma rezultatului auditului să ceară anchetarea cazului şi de către autorităţile competente.

mai mult la :  m.adevarul.ro/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: