Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

Replica în favoarea primarului din Pietrari, Neacșu Gheorghe : CJ Dâmbovița “Primăria Pietrari are conturile blocate încă din luna mai 2016 și nu se poate angaja să întocmească proiecte europene”

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița încearcă să vină cât mai mult în sprijinul locuitorilor acestui județ, inclusiv printr-o colaborare strânsă cu aleșii locali. Tocmai de aceea, consider că este corect ca, atunci când More »

 

Jurnal de Dâimbovita , ziar cu simpatii PSD-iste, publica astazi: Abuzuri şi ameninţări în Primăria Pietrari

Pâraiele în anul 2013 au inundat zeci de locuinţe, respectiv cimitirul comunei Pietrari (Şipot), apa ajungând la peste 1 metru înălţime, ca dovadă vă rog să verificaţi că nici după un an de zile nu sau curăţat aceste pâraie şi oricând există pericolul unei noi inundaţii” ❚ „Unităţile sesizate au efectuat numai expertize financiar-contabile în biroul primarului, nu s-au efectuat expertize tehnice” ❚ „În ziua de 06.05.2015, la ora 10.00, m-am deplasat la primăria comunei cu scopul de a mă interesa când se va ţine şedinţa lunară de consiliu, dorind să particip şi eu, drept asigurat prin Constituţie. Răspunsul primarului a fost: «Nu ai ce căuta, te iau la picioare şi pumni»”, ne-a sesizat Porumboiu Aurică, din Pietrari

0

În 2013, cimitirul comunei a fost inundat

„Mă numesc Porumboiu Aurică, din comuna Pietrari, judeţul Dâmboviţa, şi vă informez că am studiat cu mare atenţie raportul din data de 08.05.2015, efectuat de Curtea de Conturi, care a controlat din punct de vedere economico-financiar Primăria comunei Pietrari, cu referire mai mult la activitatea casierului şi a contabilului Consiliului Comunal, scoţând în evidenţă mai mult generozitatea primarului comunei, Cornel Coman, de a amesteca banii publici cu banii personali, acoperind găurile făcute de subordonaţii săi. Rezultă o singură casierie, care este a primarului. Se pune întrebarea: În ce scop acoperă acest primar prejudiciul altor colegi? Oare aceştia nu cunosc de unde provin aceşti bani? Nu consideraţi că există o implicare mult mai gravă cu banii publici, care se folosesc în alte scopuri?

În anul 2013, luna martie, ziua 13, am fost în audienţă la primarul comunei Pietrari, Coman Cornel, sesizând unele probleme despre neglijenţa administrativă şi nepăsarea faţă de comuna pe care o reprezintă ca primar în prezent şi baron de Pietrari. Ca exemplu, decolmatarea pâraielor care, în anul 2013, au inundat zeci de locuinţe, respectiv cimitirul comunei Pietrari (Şipot), apa ajungând la peste 1 metru înălţime, ca dovadă vă rog să verificaţi că nici după un an de zile nu s-au curăţat aceste pâraie şi oricând există pericolul unei noi inundaţii. În acest sens au fost sesizate organele judeţene cu atribuţiuni în administrarea fondurilor financiare şi în respectarea legilor impuse de buna desfăşurare a activităţii în comuna respectivă. Vă informez că unităţile sesizate au efectuat numai expertize financiar- contabile în biroul primarului, nu s-au efectuat expertize tehnice.

Vă mai relatez un caz ieşit din comun care demonstrează aroganţa acestui primar. În ziua de 06.05.2015, la ora 10.00, m-am deplasat la primăria comunei cu scopul de a mă interesa când se va ţine şedinţa lunară de consiliu, dorind să particip şi eu la şedinţă, drept asigurat prin Constituţie. Răspunsul primarului a fost: «Nu ai ce căuta, te iau la picioare şi pumni», aducându-mi şi înjurături. În şedinţa din 21.05.2015, a recunoscut faptul consumat, dar cu multă aroganţă, fără a-şi cere scuze. Regret aşa ceva, nu cred că se mai întâmplă în România. Vă rog să reţineţi, am vârsta de 82 de ani şi poate şi din mica mea contribuţie, impozite şi taxe, îi asigur salariul acestui primar.

 

 În perioada mandatelor, domnul primar şi-a construit o vilă şi, să nu exagerez, un domeniu (se poate verifica). Rog să fie întrebat: Ce coincidenţă există între bunurile pe care le-a dobândit şi firmele care au executat lucrările la Primăria comunei Pietrari, Şcoala Generală, firma de termopane care a asigurat tâmplăria şi firma de construcţii metalice în relaţia cu conacul său? Oare nu există conexiuni şi bănuieli? Relaţia mea cu primarul nu este de a condamna, ci de îndreptare a lucrurilor în administraţia comunei Pietrari”.

articol complet la Jurnal de Dambovita : http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol–abuzuri-si-amenintari-in-primaria-pietrari,30358.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: