Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Jurnal de Dâmbovita: Până în toamna acestui an, alimentare cu apă completă la Pietrari

Patru dintre satele comunei beneficiază de proiectul de alimentare cu apă, realizat deja 80% ❚ Locuitorii satului Valea, care nu a fost prins în proiect, vor beneficia de o altă investiţie şi vor fi alimentaţi din reţeaua de apă a comunei vecine, Voineşti

ANA MARIA POPESCU


În acest an, gospodăriile din patru sate ale comunei Pietrari vor fi branşate la reţeaua de alimentare cu apă! Proiectul de alimentare cu apă este în plină desfăşurare în localitate, lucrările au fost realizate până acum în proporţie de 80%, iar potrivit edilului şef al comunei, şi constructorul şi-a încasat banii pentru ceea ce a muncit până în momentul de faţă. Proiectul de alimentare cu apă care se derulează în comuna Pietrari are o valoare totală de peste 58 de miliarde lei vechi, iar primarul localităţii, Cornel Coman, speră ca investiţia să fie finalizată până în toamna acestui an, iar locuitorii din satele Pietrari, Şipotul, Alunişu şi După Deal să beneficieze de apă de calitate şi de un sistem modern de alimentare, care să corespundă tuturor standardelor europene din domeniu.

art_160127_pietrari

„La sfârşitul anului 2015, proiectul de alimentare cu apă care se derulează în comună era realizat în proporţie de 80%, iar constructorul a şi încasat 80% din bani. Eu sper ca până în toamna acestui an, până în septembrie 2016, investiţia să fie finalizată, apa să fie adusă în comuna Pietrari în mod descentralizat pentru că vrem ca şi localitatea noastră, la fel ca şi celelalte comune din judeţ care dispun de acest sistem de alimentare, să beneficieze de acest serviciu, populaţia să aibă o apă de calitate şi o apă aşa cum prevăd cerinţele Comunităţii Europene. Valoarea totală a proiectului de alimentare cu apă este de 5,8 milioane lei plus TVA”, a explicat primarul Cornel Coman.

Potrivit edilului Coman, odată cu finalizarea acestei investiţii de anvergură, Pietrari va intra în sfârşit în rândul comunelor dezvoltate pe linia alimentării cu apă, iar cele peste 750 de gospodării din cele patru sate care beneficiază de proiect vor primi apă potabilă la robinete, lucru pe care îl aşteaptă de ceva vreme.

Şi pentru că satul Valea nu este inclus în acest proiect, autorităţile locale au luat deja măsuri pentru a rezolva problema apei şi pentru locuitorii din această zonă. În Consiliul Local s-a luat deja decizia ca acest sat să fie alimentat cu apă din reţeaua de la Voineşti, iar investiţia va fi realizată cât mai curând.

„Proiectul priveşte toate cele patru sate, în afară de Valea, care va fi prins pe proiect separat, satul Valea fiind limitrof cu Voineşti.Am decis în Consiliul Local ca acest sat să fie alimentat pe sistemul de la Voineşti, deci satul va fi alimentat ulterior”, ne-a mai declarat primarul comunei Pietrari, Cornel Coman.

sursa :  http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol–alimentare-cu-apa-completa-la-pietrari,35286.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: