Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

Replica în favoarea primarului din Pietrari, Neacșu Gheorghe : CJ Dâmbovița “Primăria Pietrari are conturile blocate încă din luna mai 2016 și nu se poate angaja să întocmească proiecte europene”

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița încearcă să vină cât mai mult în sprijinul locuitorilor acestui județ, inclusiv printr-o colaborare strânsă cu aleșii locali. Tocmai de aceea, consider că este corect ca, atunci când More »

Marius Dumitrache de la Riposta pe Net : Minunați-vă! El este primarul din Dâmbovița care n-a fost în stare să întocmească măcar un singur proiect

Îl cheamă Gheorghe Neacșu, este primarul comunei Pietrari și n-a fost în stare să întocmească măcar un singur proiect pentru dezvoltarea comunității locale, pe care să-l depună pentru finanțare la sediul Ministerului More »

 

JurnaldeDambovita.ro : Marele meci de la Râu Alb

În pitoreasca aşezare de la poalele Leaotei, comuna cu cel mai frumos nume, Râu Alb, se aniversa, la 11 iulie 1993, împlinirea a 260 de ani de atestare documentară (1733). Doi împătimiţi ai fotbalului, Milea Mişu şi Coman Petre, împreună cu subsemnatul au hotărât să transforme pentru o zi localitatea lor în capitala fotbalului dâmboviţean.

Terenul „Haiducii” era impecabil (cel mai bun teren de fotbal din nordul judeţului nostru), la fel şi cadrul natural, cuprins „între brâie domoale de dealuri cu orizont solar de pridvoare româneşti” – cum frumos scria poetul George Coandă. După multe „parlamentări” am reuşit să aducem, pe plaiurile haiducului Radu Anghel, două echipe care cuprindeau aproape tot ce era mai reprezentativ la acel moment în judeţ Iată cum arătau loturile care au primit două denumiri simbolice pentru această aniversare:

„Arcaşii” Râu Alb vs. „Cerbul” Leaota

„Arcaşii” Râu Alb îi cuprindea pe Cristian Igescu, Mihai Antonese, Cristian Ţermure, Lucian Igescu, Marcel Ghioacă (Margelan, cel care a fost furat de Halagian de la C.S. Târgovişte şi dus la F.C. Argeş, unde l-a ţinut pe tuşă, multă vreme, pe Vlădoiu!), Nicu Gheoacă, Eugen Păuşan, Radu Toma, Remus Cernea, Toboşaru (în acel moment în lotul lui Dinamo!), Virgil Brezeanu, Florin Ion, Marian Milea.

De partea cealaltă „Cerbul” Leaota îi cuprindea pe Marian Porumboiu, Grigore Bucurică, Cristian rancea, Victoriu Mella, Sebastian Săvuică, Alin Zanca, Adi Bratu, Adrian Benescu, Marian Soare, Gh. Ştefan, Ctin. Militaru, Viorel Orbeci, Bogdan Badea, Ghiţă Paul; adică aproape toată echipa Petrolului Târgovişte, spre deosebire de prima echipă care era o „combinată” C.S. Târgovişte, Flacăra Moreni, Cimentul Fieni. Arbitrul întâlnirii a fost V. Ionescu şi A. Alexandrescu. A fost ceva de vis! Toată suflarea comunei se adunase în jurul terenului de fotbal.

foto : Marcel Ghioca (Magelan) a jucat la FC Argeş, dar şi la Râu Alb,

sursa:  www.jurnaldedambovita.ro

 

 

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: