Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram „La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de „Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

„Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

Replica în favoarea primarului din Pietrari, Neacșu Gheorghe : CJ Dâmbovița „Primăria Pietrari are conturile blocate încă din luna mai 2016 și nu se poate angaja să întocmească proiecte europene”

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița încearcă să vină cât mai mult în sprijinul locuitorilor acestui județ, inclusiv printr-o colaborare strânsă cu aleșii locali. Tocmai de aceea, consider că este corect ca, atunci când More »

Marius Dumitrache de la Riposta pe Net : Minunați-vă! El este primarul din Dâmbovița care n-a fost în stare să întocmească măcar un singur proiect

Îl cheamă Gheorghe Neacșu, este primarul comunei Pietrari și n-a fost în stare să întocmească măcar un singur proiect pentru dezvoltarea comunității locale, pe care să-l depună pentru finanțare la sediul Ministerului More »

Jenant ! Răureni adusi la protest de catre PSD Rău Alb. Să sutina un guvern de borfași care îi va saraci și mai mult. Dacă asta ar mai fi posibil cumva

„PSD Rau Alb, Dambovita, sustine programul de guvernare, sustine dreptatea, sustine dreptul romanului! Sustinem VOTUL ROMANILOR.” sursa foto : Costinel Rizea a adăugat 24 de fotografii noi.     Similare More »

 

La Pietrari un nou si impunator sediu administrativ pentru primarie

Infiintata in anul 2004, comuna Pietrari a marcat ieri, pentru al doilea an consecutiv, “Ziua comunei”, un frumos eveniment organizat la initiativa primarului comunei, Cornel Coman. Manifestarea a reunit mai multe momente speciale si am putea vorbi aici despre Targul anual de Sf. Ilie, dar si despre inaugurarea impunatorului si elegantului sediu al Primariei comunei Pietrari. Oaspeti de seama au onorat cu prezenta acest eveniment si am putea enumera aici pe: George Dumitrica – cel mai tanar deputat P.N.L., reprezentantul fostului prim-ministru Calin Popescu Tariceanu; senatorul P.S.D. Adrian Tutuianu; deputatul P.N.L. Gabriel Plaiasu. Toti acestia, alaturi de edilul comunei Pietrari, Cornel Coman, au taiat panglica inaugurala a noului sediu administrativ al localitatii. Un moment special l-a constituit si acordarea titlului de cetatean de onoare unor personalitati locale si, nu numai, care, de-a lungul timpului, au facut cin ste localitatii si si-au adus contributia la dezvoltarea acesteia: primului-ministru al Romaniei, in perioada 2004-2008, Calin Popescu Tariceanu; directorului Administratiei Nationale de Meteorologie – Ion Sandu; Nicolae Dinca – consilier in domeniul comertului exterior pentru Romania timp de 33 de ani (1972-2005). De asemenea, oficialitatile comunei Pietrari au multumit pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului: prof. univ. dr. Ion Stancu de la Academia de Studii Economice Bucuresti; presedintelui Consiliului Judetean Dambovita – Florin Popescu, prefectului Iancu Caracota, deputatului P.S.D. Ion Stan, deputatului P.N.L. Gabriel Plaiasu, fostului prefect Mirel Lazar, arhiepiscopului si mitropolitului Targovistei – dr. Nifon Mihaita, constructorului noului sediu – Mihai Popescu. Lucrarile pentru noua cladire a primariei au durat aproximativ un an si jumatate. “Tin sa multumesc foarte mult celor care au fost alaturi de mine. Efortul conjugat al tuturor a facut ca azi, in comuna Pietrari, sa avem un sediu de primarie european, occidental. Sa fie un sediu lucrativ, unde intr-adevar oamenii sa poata desfasura in bune conditii activitatea administrativa si cetatenii sa fie serviti pe masura. Cred ca ar trebui rezolvat, la nivel national – un sistem de optimizare, de creare de conditii de lucru. In foarte multe primarii, nu se poate lucra; se sta in camere mici, inghesuite. Eu cred ca la Pietrari s-a rezolvat o problema, poate pentru o suta de ani, si, evident, ma refer la noul sediu administrativ”, a declarat Cornel Coman, primarul comunei Pietrari.

A fost inaugurat un nou si impunator sediu administrativ

Comentarii

Comentarii

One Response to La Pietrari un nou si impunator sediu administrativ pentru primarie

  1. bebe spune:

    faptul ca m am nascut in aceasta comuna ma simt ca si locuitor al acestei comune de si eu locuiesc la fieni, dar cand vezi cat de mult sa schimbat aceasta comuna cat de frumos arata ma simt mandru ca m am nascut la pitrari.felicitari pentru cornel coman. bebe hirciu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: