Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Loculundescriu: Am avut privilegiul sa-mi fie diriginte si profesor ….

Ieri s-a stins din viață istoricul, scriitorul și publicistul târgoviștean Mihai Gabriel Popescu Membrii Societății Scriitorilor Târgovișteni și ai Filialei „Ion Heliade-Rădulescu” Dâmbovița a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România sunt profund marcați de dispariția, după o îndelungată și grea suferință, luni 6 iunie 2011, a celui care a fost o personalitate proeminentă, MIHAI GABRIEL POPESCU.

Om de înaltă ținută morală, ferm în atitudini, însetat de cunoaștere, MIHAI GABRIEL POPESCU lasă prin această despărțire de viață, de cei dragi, de prieteni, un loc trist în cultura dâmbovițeană și de neînlocuit. Devenind o amintire, MIHAI GABRIEL POPESCU va fi de acum înainte o eternă emblemă a culturii târgoviștene. Transmitem familiei îndoliate sincere noastre condoleanțe. Adio, MIHAI GABRIEL POPESCU și Dumnezeu să te înveșmânteze în Lumina Sa sfântă!

Este depus la capela bisericii Sf.Nicolae-Micro IX, iar inhumarea va avea loc maine 08 iunie 2011, ora 1200.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!…

sursa si articol complet la :

loculundescriu: Am avut privilegiul sa-mi fie diriginte si profesor

Comentarii

Comentarii

3 Responses to Loculundescriu: Am avut privilegiul sa-mi fie diriginte si profesor ….

 1. Florinela Popescu spune:

  Sunt nora profesorului Mihai Gabriel Popescu.
  Doresc ca, in numele familiei Popescu, sa va multumesc pentru frumoasele cuvinte scrise despre tata. Aprecierile d-voastra ne onoreaza si sunt o adevarata mangaiere pentru sufletele noastre indurerate.

 2. redactia www.RaulAlb.net spune:

  Redactia RaulAlb.net va transmite condoleante.

  Este o mare pierdere pentru noi toti, locuitorii din valea Râului Alb.
  Domnul profesor a descris in cartile sale exceptionale, istoria, cultura si intreaga mostenire istorica a satelor noastre.
  Avem astel sansa, prin grija dansului, sa citim noi si copiii nostri, lumea intreaga despre trecutul, destinul si viata stramosilor nostri.

  Dumnezeu sa-l odihneasca.

  redactia

 3. petre spune:

  In primul rand condoleante familiei greu incercate si DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace si liniste,iar in al doilea rand ,mare pacat ca noi ,cei incercati de tot felul ,pierdem un asemenea om de valoare ,un om care prin lucrarile d-sului ne reprezenta pe noi ,iar in al treilea rand pacat ca din “gramada” de oameni care-l cunosc prea putini isi astern regretele si condoleantele.

  Inca odata,
  CONDOLEANTE SI DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE SI LINISTE!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: