Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Multumim Luminatia Ta ! Faraonul Dragnea ne-a mai aruncat si un pumn de gologani pentru drumuri si poduri la Pietrari si la Barbuletu

646x404

9 milioane lei pe OUG 28

Totodată, vicepremierul Liviu Dragnea a semnat la sediul Consiliului Judeţean şi două contracte de reabilitare şcoli, la Voineşti şi Gura Şuţii, dar şi 31 de contracte pentru lucrări la drumuri şi poduri, apă şi canalizare, care se vor realiza prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (OUG 28). Valoarea contractelor semnate este de 9 milioane lei (90 miliarde lei vechi), iar localităţile beneficiare sunt Brăneşti, Corneşti, Măneşti, Răzvad, Slobozia Moară, Răcari, Bărbuleţu, Braniştea, Costeştii din Vale, Comişani, Malu cu Flori, Pietrari, Pucheni, Sălcioara, Hulubeşti, Mătăsaru, Perşinari, Văleni Dâmboviţa, Găeşti, la care se adaugă şi 11 contracte ale CJD pentru lucrări drumuri judeţene.

43 milioane lei, în total pe OUG 28 pentru Dâmboviţa

„Îi mulţumesc mult domnului vicepremier Liviu Dragnea, pentru faptul că şi-a făcut timp să vină la Târgoviş- te pentru lucruri care sunt deosebit de importante pentru judeţul Dâmboviţa. Anul acesta, cu ce semnăm astăzi (n.n. vineri), am primit circa 430 miliarde lei vechi pe OG 28/2013 – o sumă extraordinar de mare şi importantă pentru judeţul Dâmboviţa, care ne asigură rezolvarea problemelor dificile pe care le avem în foarte multe localităţi. Sunt sigur că vom avea sprijinul dlui vicepremier în continuare!”, a declarat preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu.

sursa :   http://www.jurnaldedambovita.ro

Comentarii

Comentarii

One Response to Multumim Luminatia Ta ! Faraonul Dragnea ne-a mai aruncat si un pumn de gologani pentru drumuri si poduri la Pietrari si la Barbuletu

  1. ps spune:

    Daca dom’premar de Barbuletu ,ca el multi traseisti,nu-si arunca toalele politice in codirla pesedeului nici dom’Draganelu nu -si taraia picioarele prin zona.Faptul ca se aloca bani cu “tarna” pentru anumite lucrari care se fac de mantuiala si de interes de grup,asa cum dealtfel se procedeaza de ani buni,nu inseamna un castig ci mai mult o pierdere pentru comunitatile in cauza,si asta datorita proastei gestionari facute de catre alesii nostri dragi.Ca un exemplu:s-au alocat kile de banet pentru comuna Pietrari.Banii,o pare din …”kile”, au fost utilizati corect si in interes comunitar insa o parte din aceste “kile” au fost folositi pentru un interes de grup.In interesul comunitatii s-au facut lucrari de amenajare si de protectie,a raului alb ce strabate comuna,scoala si gradinita,iar pentru interes de grup construirea unei cladiri (PRIMARIA) imense(stil casuta poporului) care este de fapt o aruncare de bani , aproximativ 30 de angajati sunt acum beneficiari ai luxului.Dupa parerea mea,se putea construi un sediu al primariei mult mai mic ,iar cu restul banilor se terminau lucrarile incepute la construirea scolii si gradinitei ,bineinteles fara a se intarzia darea lor in folosinta…cum de altfel s-a si se intampla.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: