Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Partener TV: INVESTIŢII DE UN MILION DE EURO LA PIETRARI !

Fondurile europene accesate prin AFIR  reprezintă  o gură de oxigen  nu numai pentru administraţia locală ci şi pentru mediul privat.Un exemplu foarte clar este comuna dâmboviţeană Pietrari unde  prin Grupul de Acţiune  Locală Valea Ialomiţei  s-au realizat o agropensiune, o fabrică de îmbinări masă lemnoasă, un centru de înfrumuseţare şi un depozit de fructe  cu o capacitate de 400 de tone. Aceste patru investiţii au fost inaugurate sâmbătă în prezenţa primarului Cornel Coman, a preşedintelui GAL Valea Ialomiţei , vicepreşedintelui CJ, Adrian Dumitru şi o serie de lideri PNL Dâmboviţa, precum deputatul Iulian Vladu, Gabriel Plăiaşu, Aurelian Popa, Jean popescu şi alţiii.

pietrari

Dezvoltarea turismului la Pietrari

Edilul Cornel Coman  se numără printre edilii care cel mai probabil şi-a propus să-şi dezvolte zona din puncte de vedere turistic.Astfel edilul este mândru că la acest moment un  tânăr din zonă s-a decis să
investescă în acest domeniu.Plin de încredere şi curaj tânărul a acesat fonduri europene prin GAL Valea Ialomiţei şi a reuşit să construiască o agropensiune la Pietrari.Valoarea acestei investiţii se ridică la 537.000 lei

  • Salon de infrumuseţare pe  bani europeni*

O doamnă din Pietrari tot prin GAL Valea Ialomiţei a reuşit să acceseze fonduri europene  cu ajutorul cărora a realizat un salon de înfrumuseţare cu dotării de ultimă generaţie.Valoarea acestei investiţii
se ridică la 244.056 lei.

  • Atelier de mobilă*

La Pietrari un alt localnic a accesat fonduri europene în valoare de 176.173 euro  şi a reuşit să realizeze o fabrică de îmbinări masă lemnoasă.Investiţia este destul de importantă pentru comunitate şi
astfel s-au creat şi noi locuri de muncă iar investitorul contribuie la bugetul local al  localităţii.

*Depozit de mere ultramodern la Pietrari *

O  altă investiţie important şi inaugurată în comuna Pietrari este un depozit de mere ultramodern.Investiţia s-a realizat pe Măsura 123. Este vorba despre o investiţie în valoare de  433.000 euro  şi are o capacitate de 400 de tone.Există şi o instalaţie de sortare a merelor. Depozitul este echipatcu instalatii frigorifice ce asigură o temperatură de păstrare de 1-3 garde Celsius şi cu un sistem automat de control şi mentinere a umidităţii constante.

 

sursa :  http://www.tvpartener.ro/2015/10/24/video-investitii-de-un-milion-de-euro-la-pietrari/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: