Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Preşedintele CJ Dâmboviţa promite sprijin pomicultorilor din Bărbuleţu


În urmă cu două săptămâni comunele Bărbuleţu, Râu Alb şi Malu cu Flori au fost afectate de precipitaţiile abundente şi de grindină .La Bărbuleţu bilanţul după furia naturii este dezastruos kilometrii de drumuri comunale afectate şi culturi de prune şi mere calamitate.O ploaie de numai 30 de minute a făcut prăpăd la Bărbuleţu .150 de hectare de livezi de măr şi prun au fost calamitate în totalitate, cinci kilometri de drumuri comunale au fost distruse.Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a făcut o vizită de lucru la Bărbuleţu şă cu această ocazie a declarat, presei , că va discuta cu ministrul Agriculturii privind acordarea unui sprijin pentru cei care şi-au pierdut culturile din cauza fenomenelor meteo din ultimele săptămâni.Totodată Adrian Ţuţuianu a afirmat că la nivelul Consiliului Judeţean, se lucrează la o documentaţie privind inventarierea distrugerilor provocate infrastructurii:”Acest subiect îl voi aborda în discuţia cu ministrul Agriculturii, este legat de sprijinul pentru agricultorii care au fost afectaţi de fenomenele meteo foarte dure, foarte grave, nemaintâlnite. Cel puţin eu nu ţin minte să mai fi fost asemenea evenimente de anvergură mare şi sper să găsim soluţii cu ministrul Agriculturii.Pe partea de infrastructură, lucrăm la CJ, la toate documentaţiile necesare solicitării unui sprijin din partea Guvernului pentru toate lucrările de infrastructură care au fost afectate şi la aceste evenimente, dar şi în perioada anterioară”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, prezent, luni după amiază, la Târgovişte, , la sediul Centrului Regional pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit 3 Sud Târgovişte, a afirmat că în cel mai scurt timp va face o vizită în bazinul pomicol Voineşti unde va discuta cu pomicultorii.Ministrul Agriculturii a mai spuscă ploile din ultimile săptămâni au fost foarte bune pentru agricultori însă în zonele unde grindina a făcut prăpăd nu este tocmai bine.
inundatie barbuletu si rau

Preşedintele CJ Dâmboviţa promite sprijin pomicultorilor din Bărbuleţu

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: