Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Primarii Marian Alexe de la Barbuletu si Catalin Preda de la Râu Alb au fost la Malu cu Flori sa il sustina pe Florin Popescu si pe Procopie


Cei doi candidati, Toma Procopie si a presedintele Consilului Judetean Dâmbovita – Florin Popescu,
însotiti de staff-ul local si cel judetean, primarii comunelor Barbuletu, Moroieni, Râul Alb, Runcu,

 au fost întâmpinati de numerosi sustinatori, dovada ca activitatea pe care au întreprins-o în ultimii patru ani – unul în postura de presedinte al Consiliului Judetean, cel de al doilea în cea de primar, a fost rodnica, realizarile fiind vizibile. În urma cu patru ani, Toma Procopie venea în fata locuitorilor cu o serie de promisiuni. Astazi, poate sa stea cu fruntea sus, deoarece promisiunile au fost onorate. “Fapte – nu vorbe. Este usor sa vorbesti, este usor sa promiti, este foarte greu sa faci lucruri bune pentru comuna“, a precizat edilul de la Malu cu Flori. Si, asa cum spuneam, faptele confirma declaratiile. Dintre realizarile ultimilor patru ani, putem vorbi despre: scoala, gradinita, teren de sport, doua poduri, baza sportiva, drumul catre Miclosanii Mari. La ora actuala, s-au semnat deja contractele pentru realizarea obiectivelor: centru de informare turistica, retea de canalizare, asfaltarea a 11 kilometri de drum. Pe lista de prioritati se afla si reabilitarea caminului cultural. Florin Popescu a multumit locuitorilor comunei Malu cu Flori pentru sprijinul pe care i l-au acordat la alegerile electorale, atunci când au dat un vot de încredere atât presedintelui Consiliului Judetean, cât si primarului Toma Procopie. Desi au fost vremuri grele, din punct de vedere financiar, numeroase au fost realizarile din localitate. Si aceasta se datoreaza unei deosebite colaborari între Consiliul Judetean si Consilul Local al comunei Malu cu Flori. Pentru urmatorul mandat, Florin Popescu doreste sa continue asfaltarea tuturor drumurilor locale si judetene. De asemenea, pentru toti cei ce vor solicita, se va face cadastru gratuit.

http://www.ziardambovita.ro/index.php?categoryid=9&p2_articleid=33027

Comentarii

Comentarii

One Response to Primarii Marian Alexe de la Barbuletu si Catalin Preda de la Râu Alb au fost la Malu cu Flori sa il sustina pe Florin Popescu si pe Procopie

  1. ps spune:

    “Alaturi “de dl.Popescu, trebuia sa vina si dl.Primar Cornel Coman,deoarece se stie ca a fost sprijinit si ajutat de catre presedintele consiliului judetean,iar tot ceea ce si-a propus si bineinteles a realizat se datoreaza acestui” pilon”.Din acest motiv ,dl.primar ar trebui sa/i sprijine noua candidatura .Stim ca nu-i permit cei din alianta usl,insa(macar) din”umbra”o poate face.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: