Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Primarul de la Pietrari, Cornel Coman încântat de proiectul de acord al preşedintelui CJ Dambovita

Invocând deblocarea situaţiei tensionate din Consiliul Judeţean Dâmboviţa, preşedintele CJD, Florin Popescu, a organizat ieri o dezbatere publică pe această temă, afirmând că ideea a pornit de la un „înalt prelat”.

Au fost prezenţi parlamentarii PDL Valentin Calcan, Iulian Vladu, Dumitru Georgică, alături de prefectul Iancu Caracota. La eveniment a participat şi preşedintele Asociaţiei Comunelor din România, Emil Drăghici (primar independent la Vulcana Băi), care la rândul său a declarat că i-a invitat personal la dezbatere pe primarul (PSD) al comunei Niculeşti, Soare Dorinel, şi pe primarul (PNL) al comunei Pietrari, Cornel Coman.

În lipsa dialogului cu cele două mari partide (PSD şi PNL) care compun opoziţia din Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu a invitat şi partiduleţele neparlamentare din judeţ, pierdute în negura timpului şi ieşite de ceva timp de pe scena politică – gen PNŢCD, PRM, PNG, la acestea adăugându-se PC şi UNPR. Pentru a da greutate întâlnirii, „la o cafea şi un pahar de vorbă”, preşedintele CJD i-a invitat la discuţii şi pe foştii prefecţi şi subprefecţi, preşedinţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa care s-au perindat pe la conducerea judeţului în ultimii 20 de ani.

După ce a botezat întâlnirea de lucru pentru semnarea unui acord politic cu toate formaţiunile neparlamentare, „Pacea de la Bobotează”, Florin Popescu a cerut celor prezenţi să vină cu completări la punctele din acord. Bineînţeles că reprezentanţii partidelor ieşite de pe scena politică nu au scăpat prilejul de a contribui fiecare cu câte ceva la modificarea acordului iniţial. A surprins prezenţa primarului PSD de la Niculeşti, Dorinel Soare, care a declarat că nu reprezintă partidul, ci Liga Aleşilor Locali, al cărui preşedinte este. Acesta s-a arătat încântat de proiectul de acord al preşedintelui CJD la fel ca şi colegul său de la PNL, primarul de la Pietrari, Cornel Coman. Cu câteva excepţii, dezbaterea cu iz de acord politic s-a transformat într-un sfat al bătrânilor din partidele care au pierdut alegerile şi cu nişte lideri care au fost extrem de criticaţi pentru prestaţiile lor politice din ultimii ani.

sursa si articol complet la :

Acord politic eșuat marca Florin Popescu

Comentarii

Comentarii

One Response to Primarul de la Pietrari, Cornel Coman încântat de proiectul de acord al preşedintelui CJ Dambovita

  1. petre spune:

    Inteleg ca oamenii nu au nimic comun cu asa zisa neintelegere si lupta politica, ci totdeauna ne fac sa intelegem ca partidele nu se inteleg intre ele ca sunt pe pozitii diferite,adica unii la putere si altii in opozitie si invers.Este o lupta artificiala intre partide pentru ca de fapt nu partidul face omul ci invers.In concluzie, ma bucur ca unii politicieni( primari) printre care si dl.COMAN nu tine cont de partidul din care face parte ci de interesele si nevoile primariei adica al cetatenilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: