Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Primarul Marian Alexe: A fost chemat să dea cu subsemnatul la DNA

Bărbuleţu: a fost dat ordinul de incepere a lucrărilor la proiectul integrat de dezvoltare

Un eveniment important a avut loc la Bărbuleţu, unde a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la proiectul integrat de dezvoltare, finanţat din fonduri europene, prin Măsura 322 a PNDI. „A fost un moment aşteptat, încununarea unor demersuri pe care le-am început cu patru ani în urmă, odată cu depunerea documentaţiei.”– spune tânărul primar din Bărbuleţu, Marian Alexe. A fost o luptă contra- cronometru dar toate eforturile sunt justificate. Vor fi asfaltate drumuri în lungime de opt kilometri, construite trei poduri importante, va fi extins iluminatul public, reabilitat Căminul Cultural Gura Bărbuleţu şi amenajat un centru after school.

 
Tot în cadrul proiectului a fost achiziţionat un buldo-excavator, utilajul urmând să fie livrat în scurt timp primăriei. Mai trebuie spus că şi la Bărbuleţu demararea lucrărilor a fost întârziată din pricina contestării licitaţiei, în ciuda faptului că toate procedurile au fost derulate prin SEAP, cu maximă transparenţă.

Şi tot datorită „binevoitorilor”, deși nu s-a cheltuit până acum un leu şi lucrările sunt abia la început, primarul Marian Alexe a fost chemat să dea cu subsemnatul la DNA…

…. sursa :

Bărbuleţu: a fost dat ordinul de incepere a lucrărilor la proiectul integrat de dezvoltare

Comentarii

Comentarii

One Response to Primarul Marian Alexe: A fost chemat să dea cu subsemnatul la DNA

  1. ps"-.-. -.-.-.-! spune:

    Cu subsemnatul la DNA ar trebui sa dea un alt primar din Valea Raului Alb nicidecum cel de la Barbuletu.Cred si sunt sigur ca in cel mai apropiat si potrivit timp va veni randul celor care se cred” invincibili “sa fie anchetati si sa raspunda in fata organelor in drept pentru neregulile si ilegalitatile comise.Majoritatea cetatenilor sunt satui in mod deosebit de coruptia care inca este in floare si de musamalizarile care au loc.

    Daca primarii si nu numai domniile lor ci si alti domni din parlament,ministere etc… ar fi ca dl.primar de Barbuletu DNA-ul s-ar desfinta,dar din pacate multi chiar foarte multi nu-si urmaresc decat interesele personale.

    ….dar pana cand, stimati domni care ne reprezentati pe noi si intreaga TARA ,continuati cu interesele voastre?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: