Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

PROIECTUL PRIVIND SUBCARPATICA A FOST ÎMPĂRȚIT ÎN DOUĂ

Drumul Subcarpatica este un proiect mult așteptat de mulți ani și ar urma să facă legătura între județele Argeș, Dâmbovița și Prahova. Acesta a fost declarat eligibil de ADR Sud-Muntenia, dar nu a primit finanțare, motiv pentru care CJD speră ca proiectul să se materializeze în perioada 2014-2020.

subcarpatica

Subcarpatica va trece prin Boteşti – Argeş, Cândeşti, Voineşti, Pietrari, Gura Bărbuleţului, Râu Alb, Bezdead şi  – Prahova. În total, peste 50 de kilometri

Pentru ca șansele de finanțare să fie mai mari, Adrian Țuțuianu a considerat că acest proiect ar trebui să fie împărțit în două. Astfel, a fost aprobată asocierea cu județul Argeș în vederea modernizării infrastructurii care leagă cele două județe și un acord de principiu pentru modernizarea infrastructurii dintre Dâmbovița și Prahova.

”Pentru reabilitarea şi modernizarea unor sectoare de drumuri judeţene care asigură legătura judeţului Dâmboviţa cu judeţul Argeş,  s-a propus  realizarea în comun, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020 a obiectivului de investiţii ,,Reabilitarea şi modernizarea DJ 712A, DJ 702B şi DJ 702 pe traseul Fieni (DN71) Runcu – Râu Alb – Gura Bărbuleţului – Pietrari – Voineşti – DN 72 A – Gemenea – Cândeşti – limită judeţ Argeş – Boţeşti – Dobreşti – Topoloveni (DN 7)”, iar pentru județul Prahova ,,Reabilitarea şi modernizarea DJ 715 şi 710 pe traseul Buciumeni ( DN 71) – Bezdead  – Costişata – lim. Jud. Prahova spre Breaza”, în lungime pe raza judeţului Dâmboviţa de 14,4 km;

În acest sens, menţionăm că sectorul situat pe raza judeţului Dâmboviţa, în lungime de circa 37,72 km face parte din proiectul iniţial denumit generic ,,Subcarpatica” şi care datorită lungimii mari de circa 55 km a fost propus a se modifica în două proiecte distincte, care să fie implementate prin asocierea judeţului Dâmboviţa cu judeţele Argeş şi Prahova. Subcarpatica va trece prin Boteşti – Argeş, Cândeşti, Voineşti, Pietrari, Gura Bărbuleţului, Râu Alb, Runcu, Fieni, Buciumeni, Bezdead şi Costişata – Prahova. În total, peste 50 de kilometri pentru care este nevoie de 113 milioane de lei. Drumul prezintă pentru nordul judeţului o importanţă economică similară cu obiectivul Drumul Sudului.”, se arată în expunerea de motive a Consiliului Județean Dâmbovița.

…  PROIECTUL PRIVIND SUBCARPATICA A FOST ÎMPĂRȚIT ÎN DOUĂ

Comentarii

Comentarii

One Response to PROIECTUL PRIVIND SUBCARPATICA A FOST ÎMPĂRȚIT ÎN DOUĂ

  1. pomarius spune:

    Bine ar fi de s-ar intampla.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: