Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

PSD trece la demiteri la Bărbuleţu. Cele mai proaste rezultate la referendum

Adrian Ţuţuianu ,preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa în cadrul unei conferinţe de presă a ţinut să facă câteva precizări legate de rezultatele USL Dâmboviţa obţinute la  Referendumul din data de 29 iulie.În primul rând ne-a vorbit despre comunele conduse de primari USL şi PSD care au obţinut rezultate foarte bune .Şi aici au fost nominalizate :comuna Slobozia Moară unde prezenţa la vot a fost de 82,79%,Tărtăşeşti -81,27%.I.L.Caragiale -80,86 % şi altele.După cum era de aşteptat ,Adrian Ţuţuianu nu a avut reţineri şi a prezentat şi localităţile unde aşteptările erau destul de mari însă rezultatele au fost destul de slabe.Municipiul Moreni şi comuna Buciumeni sunt considerate două localităţi dâmboviţene unde USL are un cuvânt de spus şi când afirmăm acest lucru ştim de ce ,pentru că de câteva mandate alegerile locale sunt câştigate de PSD iar în luna iunie de USL. La referendum însă lucrurile nu au mai fost atât de clare ca la alegerile locale.Conform datelor de la BEJ Dâmboviţa ,prezenţa la vot în cele două localităţi conduse de primari USL , a fost una destul de mică faţă de prezenţa la vot din celelalte 48 de localităţi dâmboviţene unde sunt tot primari USL şi PSD. În municipiul Moreni la referendumul de duminică s-au prezentat 8036 din cei 17.949 de cetăţeni cu drept de vot, ceea ce înseamnă o prezenţă la vot de 44,77 %. La Buciumeni , s-au prezentat 1758 din cei 3922 de cetăţeni cu drept de vot, ceea ce înseamnă o prezenţă la vot de 44,82 %. Preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa a spus că în perioada următoare cu siguranţă rezultatele se vor analiza în amănunţit şi după cum este normal cineva trebuie să şi răspundă .În unele localităţi dâmboviţene  este posibil să se schimbe conducerea organizaţiilor:”Voi face analiza şi pe zone ,pentru asta ne arată cum s-au implicat atât vicepreşedinţii şi secretarii executivi ,vom analiza şi prestaţia responsabililor de localităţi  pentru că şi ei sunt responsabili de rezultat.Vă spun de pe acum că în cel puţin 10 localităţi voi proceda la înlocuirea conducerilor organizaţiilor locale .Nu mai merge aşa .Voi începe cu Poiana şi Bărbuleţu care au cele mai proaste rezultate  ”a afirmat Adrian Ţuţuianu ,preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa

Referendumul se lasă cu demiteri în PSD Dâmboviţa:în cel puţin

Comentarii

Comentarii

One Response to PSD trece la demiteri la Bărbuleţu. Cele mai proaste rezultate la referendum

  1. ps spune:

    d-le Tutuianu , comuna Barbuletu nu are un primar psd sau pnl si de ce nu intelegeti ca situatia (in anumite zone)a fost cea reala,nu falsificata cum alti primari(destoinici) au reusit performanta cu alegatori care au votat pana la 150%,deci este lesne de inteles ca in acele” tinuturi” patronate de usl au votat unii decedati ” “vi” care au murit(din nou) imediat dupa ce s-a anuntat reactualizarea listelor cu cetatenii cu drept de vot. USL a jucat premeditat la doua capete,in cazul in care Referendumul era organizat conform Ordonantei date de noul guvern si,dupa cum stim ,era totul ca si aranjat din acest punct de vedere ,ocazie cu care institutia abilitata a anuntat ca numarul cetatenilor cu drept de vot este de peste 18 mil.,cum CCR a dat decizia de organizare a Referendumului cu 50+1 din alegatori ,formatiunea mai sus mentionata a facut sa iasa totul cum vor ei cu vii si decedatii pentru a se depasi pragul impus de Curte,cum planul nu a dat roade , acest cuplu de rau facatori a trecut la atacul sub centura ,adica s-a gandit ca este momentul sa sesizeze faptul ca nu sunt atatia cetateni cu drept de vot si a anuntat prin interemediul MI un alt numar de cetateni(16 mil.) cu drept de vot,un numar mult mai mic pentru a forta CCR sa dea o decizie de validare.Daca CCR va da un verdict in favoarea usl conform noilor liste “actualizate” referitoare la numarul de cetateni cu drept de vot,inseamna ca si alegerile locale sunt ilegale si ar trebui anulate.In concluzie,stimate domn Tutuianu lasati vanatoarea de vrajitoare,renuntati la planul B si la alt plan (C ,probabil) la care sunt sigur ca veti apela in cazul in care CCR nu va da o decizie in favoarea formatiunii din care faceti parte.Cu cat lupta de gherila in politica romaneasca se prelungeste,cu atat criza economica si financiara se adanceste,iar responsabili de tot acest circ ,aceasta mineriada politica sunt cei din triunghiul usl..Cred ca este momentul sa depuneti ” armele”,sa renuntati la aceasta mascarada ,acest circ din care ,poate,voi sau Basescu castiga ,iar pierderile sunt suportate de cetateni,de poporul roman care atat pe timpul comunismului,cat si pe neasteptatele timpuri de dupa “89 tot ei au fost cei care au ros “osul”,iar aia din “marea adunare nationala”,actualul parlament cu toata clica politica au “ros” si “rod ” nestingheriti la” carne macra”.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: