Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

PSD-ul E DISPERAT ! BARONUL ȚUȚUIANU A ORDONAT ARGAȚILOR SAI DIN JUDEȚ SA ADUCA OAMENII LA PROTEST

Presedintele comisiei S.R.I. Adrian Țuțuianu a dat ordine pentru strangerea randurilor in tot judetul Dambovita; orasul Targoviste e imnpanzit de lipitorii de afise care alearga din casa in casa si pe la scarile fiecarui bloc pentru nstiintarea populatiei despe mitingul PSD, mai mult chemand cu disperare … la paricipare !

E arhicunoscut faptul ca judetul Dambovita este unul din cele mai mari fiefuri ale comunismului – comunistilor si neocomunistilor(n.r. – nu degeaba voia Nicolae Ceauscu sa fuga in Dambovita la Targoviste intrucat a mai fost odata salvat pe vremea ilegalismului de o batranica undeva in comuna Ulmi – comuna suburbie a orasului Targovste), intr-un cuvant un judet rosu in proportie de peste 74 % ! Cu toate acestea nucleul dur al protestarilor din Piata Prefecturii Dambovita din Targoviste,format dintr-o mana de manifestanti care au protestat zi de zi seara de seara in fata institutiilor publice (n.r. – Consliul Judetean Dambovita si Prefectura D-ta dar si de cateva ori la Primaria Targoviste) au reusit sa le bage frica in oase liderilor PSD, care intre noi fie vorba, poarta dosare grele … de gat … precum pietrele de moara !

Vineri ,24 februarie 2017, la fiecare scara de bloc din Targoviste a fost lipit cate un afis care anunta si invita cetatenii la mitingul de protest pe care PSD doreste sa-l realizeze in wekeend in centrul citadin al municipiului resedinta de judet !


Daca in fiecare seara in Piata Prefecturii Dambovita din Targoviste vin cca 10 – 12 protestatari care scandeaza adevaruri dure cu privire la coruptii si caracterul neocomunist al conducatorilor obstii judetene … se vede treaba ca cele 10 – 12 persoane au bagat frica in liderii Tutuianu si Oprea care se simt rau de tot cu musca pe caciula , incat au ajuns sa ceara ajutorul cetatenilor concitadini pentru a realiza un “mare miting” !

Destul de probabil … intrucat … cea mai des utilizata strigare de slogan in fata Prefecturii si a Consliului Judetean Dambovita a fost aceea cu : D.N.A. SA VINA SA VA IA !”

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: