Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Razboiul merelor – prefectul Ioan Marinescu si Tutuianu trimit garda – CJ Dâmboviţa taxează aspru firma care a distribuit mere stricate elevilor

Mere alterate, atinse de putregai, cu pete şi lovituri au ajuns la elevii din mai multe şcoli dâmboviţene Nereguli au fost depistate şi la depozitarea şi pastrarea merelor. Chiar şi prefectul judeţului, Ioan Marinescu  a tras un semnal de alarmă cu privire la calitatea produselor pe care copiii le primesc în fiecare dimineaţă. Fructele distribuite sunt, de cele mai multe ori, stricate.Ioan Marinescu a menţionat  că  la o şcoală din Moreni s-au depistat nereguli cu privire la repartizarea merelor.  Însă problem au fost şi la o şcoală cu renume în municipiul Târgovişte . imediat Consiliul Judeţean Dâmboviţa cel care gestionează acest program de distribuire a laptelui, cornului şi mărului în şcoli  a cerut instituţiilor abilitate,  adică DSP şi OPC să efectueze controale atât în şcoli cât şi la depozitul  firmei  care distribuie merele în şcolile din Dâmboviţa.

mere

DSP Dâmboviţa a constatat o serie de neregului la depozitul firmei  care distribuie merele în şcolile din Dâmboviţa.Firma distribuitoare este din Prahova şi a închiriat un depozit de la o firmă din Dâmboviţa.

Depozitul nu corespunde cerinţelor.Normal,  păstrarea merelor se face în depozite frigorifice cu atmosferă normală sau controlată, precum şi în depozite cu ventilaţie natural iar la nivelul judeţului Dâmboviţa nu există decât trei astfel de depozite, pe Valea Dâmboviţei:

La sesizarea noastră, în data de 30.04.2015 a avut loc un control al DSP Dâmboviţa urmare a semnalărilor din presă pe calitatea mărului.S-a constatat că SC LIDO GIRBEA SRL utilizează  un depozit de alimente din Târgovişte pe Calea Ialomiţei, nr.3 ce aparţine societăţii Cicom Pietrari şi că la locul de depozitare nu sunt condiţiile  corespunzătoare pentru a menţine integritatea şi calitatea produselor depozitate.Ca urmare am procedat şi la sesizarea OPC.O să revenim cu o solicitare la DSP, să reia verificarea şi să aplice sancţiuni şi totodată i-am comunicat societăţii  LIDO GIRBEA SRL în data de  30.04.2015 că ceea ce s-a livrat necorespunzător nu va fi plătit  şi că vom trece la punerea în aplicare a dispoziţiilor din art.7 din contract , legat de sancţiunile  pe care societatea le poate primi dacă nu respect standardele şi performanţele de calitate care sunt însuşite prin caietul de sarcini.Vă precizez că pe lângă sesizările din presă , s-au mai verificat de către DSP  şcolile din Pucioasa, Mogoşani , Potlogi, Petreşti şi Ocniţa unde au mai fost identificate situaţii necorespunzătoare, în special fructe  deshidratate.Am scris tuturor şcolilor şi Inspectoratului Şcolar  să ne sesizeze ori de câte ori avem aspect de neconformitate în livrarea celor trei produse:lapte, corn şi mere”,

a declarat Adrian Ţuţuianu.De programele  guvernamentale “cornul şi laptele”, şi “mereî scoli”, beneficiază copiii preşcolari din grădiniţe de stat cu program normal şi elevii din învăţământul de stat primar şi gimnazial.

http://www.tvpartener.ro/2015/05/12/cj-dambovita-taxeaza-aspru-firma-care-a-distribuit-mere-stricate-elevilor/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: