Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Replica în favoarea primarului din Pietrari, Neacșu Gheorghe : CJ Dâmbovița “Primăria Pietrari are conturile blocate încă din luna mai 2016 și nu se poate angaja să întocmească proiecte europene”

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița încearcă să vină cât mai mult în sprijinul locuitorilor acestui județ, inclusiv printr-o colaborare strânsă cu aleșii locali. Tocmai de aceea, consider că este corect ca, atunci când despre aceștia și acțiunile lor se spun lucruri neadevărate, noi, cei care cunoaștem situația reală din județ, trebuie să prezentăm faptele așa cum sunt. Și asta cu atât mai mult cu cât critica este bună doar atunci când este constructivă și bazată pe fapte reale.

Am citit în presă acuzațiile care i se aduc primarului Comunei Pietrari, Neacșu Gheorghe, căruia i se reproșează faptul că, de la începutul mandatului său și până în prezent, nu a depus pentru finanțare niciun proiect la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), OG 28 / 2013.

De la bun început, vreau să menționez faptul că primarul acestei comune se confruntă cu o situație extrem de dificilă, care nu i se datorează, întrucât pe conturile primăriei Pietrari s-a emis un ordin de poprire, pentru suma de 4 302 821 lei, încă din luna mai 2016, când comuna era condusă de fostul edil. În prezent, Primăria Pietrari are conturile blocate, din ele putând fi folosite doar sumele necesare pentru plata salariilor, în timp ce din banii încasați din plata taxelor și impozitelor locale se achită cheltuielile curente ale instituției.

Într-o astfel de situație, este pusă sub semnul întrebării însăși buna funcționare a primăriei, fără a mai pune la socoteală faptul că nu există resursele necesare pentru a efectua studii de fezabilitate, ori pentru a plăti întocmirea de proiecte.


Cu toate acestea, Primăria Pietrari a depus la MDRAP, pe data de 8 martie 2017, solicitarea de finanțare prin PNDL a obiectivului de investiții „Modernizare drumuri de interes local pe teritoriul ADI VULCANA-BĂI – PIETRARI, pentru anul 20l7, în vederea realizării drumuluicomunal DC 139 A ȘIPOT”, proiect cu o valoare de 12 719 884 lei.

S-a depus, de asemenea, la Compania Națională de Investiții, o solicitare pentru subprogramul așezăminte culturale, pentru obiectivul de investiții „Reabilitare Cămin Cultural Pietrari, județul Dâmbovița”.

Nu putem vorbi așadar despre lipsa voinței și a interesului pentru binele comunității.

Astfel, am rugămintea ca, înainte de a ne pripi în a faceacuzații, să ne documentăm temeinic și să nu aruncăm cu pietre, înainte de a avea dovezi, de a ne asigura de adevărul spuselor noastre și de a
cere un punct de vedere oficial. În acest sens, pentru oricine este interesat de realizarea oricărei investigații jurnalistice corecte șitransparente, CJD  poate pune la dispoziție informații și documente
necesare întocmirii acesteia.

Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița,

Alin Manole

 

sursa :  www.tvpartener.ro/2017/03/30/cj-dambovita-primaria-pietrari-are-conturile-blocate-inca-din-luna-mai-2016-si-nu-se-poate-angaja-sa-intocmeasca-proiecte-europene/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: