Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Sa ne amintim… Primaria din Rau Alb sprijina activitatile sportive (arhiva Februarie 19, 2007)


Revenit la statutul de comuna, satul Rau Alb incerca din rasputeri sa faca fata tranzitiei, sa revina in prim planul activitatilor sociale, culturale si sportive, pe care cu multi ani in urma le-a avut. Din comuna de la poalele Leaotei, de la Rau Alb, a plecat si Ion Cernea fost campion olimpic si mondial la lupte. Pe plan cultural din comuna Rau Alb, s-a inspirat cantareata de muzica populara, doamna Irina Loghin, nimeni alta decat sotia domnului Ion Cernea.Tot de aici au plecat oameni de stiinta, de cultura, astazi ingineri, profesori, doctori, maistri, dar care n-au uitat de unde au plecat, unde s-au nascut si copilarit. Vremurile au trecut, anii s-au scurs cu repeziciune “viata de zi cu zi a satenilor s-a schimbat in functie e statutul social”.
Ca pozitie geografica comuna Rau Alb este bine asezata, avand o intindere destul de mare. Aici se pot dezvolta sporturile de iarna, dar si altele printre care, sanie, schi, lupte, box, judo, sah, tenis si inegalabilul fotbal. Sportul rege a fost prezent de-a lungul anilor in campionatul judetan de fotbal, echipa purtand mai multe nume de la “Haiducii” la “Montana”. Dar cum greutatile zilnice i-au impovarat si pe raureni, nu au mai fost posibilitati financiare, sa sustina echipa de fotbal in competitie, aceasta desfiintandu-se. Aici au fost cativa doritori ai sportului care si-au adus contributia mai mult sau mai putin. Amintim pe profesorul Lica Alexandrescu, Gigi Muscalu, Gheorghita Tincu, Nelu Moiceanu, Ion Coman, Vasile Neagu si altii. Odata revenit la statutul de comuna, noua conducere administrativa, este decisa sa reactiveze, spiritul si dorinta tinerilor din zona, de a practica sportul, dupa puterile si posibilitatile lor. Domnul primar, prof. Petre Mihaloiu, ajutat de consilieri, de prof. de sport, Sararu Ruse, de doamna Eugenia Nae, Angela Robescu, prof. Lica Alexandrescu si alti oameni de bine din comuna sunt hotarati sa reia activitatea echipei de fotbal, inscriind-o in campionatul viitor. Aceasta echipa este mai mult decat necesara tinerilor, elevilor din localitate, deoarece nici in comunele limitrofe nu exista echipa de fotbal, respectiv, Pietrari, Gura Barbuletului sau Barbulet. La Rau Alb este teren de fotbal acceptabil, care poate fi amenajat. Conditii de participare sunt, se pot gasi si sponsori, deoarece si la Rau Alb sunt cativa oameni prosperi, ce pot ajuta sportul daca conducerea primariei si a scolii se implica. Este timpul ca si la Rau Alb sa se inceapa o noua viata sportiva, culturala si nu numai. Zona este deosebit de atractiva, de frumoasa pentru turismul rural. In acest fel se vor amenaja drumurile, elevii vor dori cu totii sa se inscrie si sa participe la diferite jocuri sportive. E momentul ca numele comunei sa revina in mass – media locala, locuitorii sai sa fie elogiati, evidentiati in orice activitate pe care doresc sa o  desfasoare. Sa speram ca semnalul nostru va fi receptionat de conducerea primariei, de cei cu posibilitati, dar si cu obligatia promisiunilor, pentru ca mai este putin pana la noua campanie electorala…
…..

Primaria din Rau Alb sprijina activitatile sportive

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: