Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Schimb de replici acide între fostul primar (PNL) al Pietrariului si actuala conducere (PSD)

Cornel Coman :  “Mi-am propus sa nu mai fac nici un fel de comentariu la adresa conducerii comunitatii locale Pietrari. Dar nu pot tolera prostia si incompetenta.Cele doua suricate care au ajuns nemeritat la butoane, o tin a la long in nemernicie. La termen de o luna ,vin din nou cu proiectul aberant de suspendare a activitatii sistemului” scoala dupa scoala”din satul Sipot. Ma dasteptilor, nu vreti sa va aplicati voua aceasta aberatie? Voi credeti ca dorinta citorva sustinaturi ai vostri, este si directia corecta a viitorului copiilor nostrii? Cita importanta da ti voi educatiei? Cita sansa dati voi, unor copii fara sansa?Voi credeti ca totul se rezuma la pietruirea si asfaltarea drumurilor in comuna?Sint sigur ca nu o sa mai fiti tolerati mult timp! “

Primaria Comunei Pietrari :   “Raspuns la postarea facuta de catre dl. consilier Coman Cornel.

Situatia in care se afla centrul de zi este datorata exclusiv “actiunilor dvs”:
– in perioada 2015-2016, copiii au mers la centrul de zi unde erau supravegheati de femeia de serviciu;
– ati tolerat activitatea unui manager de centru care nu isi indeplinea sarcinile de serviciu;
– masa copiilor era pregatita de catre femeia de serviciu (lucru total ilegal), drept urmare ne-ati lasat cu o datorie de 14520 ron la o firma din Targoviste de unde se achizitionau produsele alimentare, asupra carora nu ati avut nici un control;
-dl. Coman, referitor la drumuri, am spus in campanie ca pentru noi prioritare sunt drumurile din comuna Pietrari, cetatenii comunei asta isi doresc;
In incheiere va anuntam un lucru care sigur o sa va supere: vom termina proiectul cu drumul din satul Valea si strada Intre Dealuri ( inclusiv pe la poarta dumneavostra), la a carui finalizare v-ati opus in sedintele de consiliu local.”

Cornel Coman :  “Vreau sa mentionez, ca in urma scandalului iscat, sefa de centru si a dat demisia, pentru a nu mai exista suspiciuni ca noi cei din PNL dorim sa mentinem activitatea centrului pentru a o proteja.”

Primaria Comunei Pietrari : “In incheiere va anuntam un lucru care sigur o sa va supere: vom termina proiectul cu drumul din satul Valea si strada Intre Dealuri ( inclusiv pe la poarta dumneavostra), la a carui finalizare v-ati opus in sedintele de consiliu local.”

Cornel Coman : “Indrepta ti voi situatia ma dasteptilor! FACE TI L FUNCTIONAL! NU
L INCHIDE TI.!Nu aveti nici un merit la proiectul cu drumul! Dezvoltati, aprobati si impementati si voi un proiect pe fonduri europene si dupa acea stam de vorba!”

 scandal-pietrari

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: