Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

SE REFAC DRUMURILE AFECTATE DE ALUNECARILE DE TEREN la Barbuletu, Râu Alb si Pietrari

Din cauza alunecarilor de teren din acest an, mai multe drumuri din nordul judetului au fost afectate, ingreunand accesul masinilor. La sfarsitul saptamanii trecute, se lucra la aparari de mal, la Pietrari, Rau Alb si Barbuletu, pe drumul judetean 710 A, care face legatura intre aceste localitati. “Pot sa va spun ca am solicitat fonduri Guvernului Romaniei pentru zonele calamitate la ultimele inundatii si, probabil ca, saptamana viitoare, le vom primi. Este vorba de localitatile Rau Alb, Barbuletu, Pietrari, Runcu, Valea Lunga si zona Moreni”, a declarat Florin Popescu, presedintele Consiliului Judetean. Acesta a mai adaugat ca fondurilor pe care le va acorda guvernul pentru refacerea zonelor afectate de alunecari, a caror valoare se ridica la 3,5 milioane de RON, li se vor adauga si bani de la Consiliul Judetean Dambovita.

Ruta ocolitoare la Malu cu Flori

 

  Si pe drumul judetean 724, ce leaga comunele Malu cu Flori si Pucheni, afectat de alunecarile de teren la inceputul acestui an, se lucreaza pentru stabilizarea terasamentului. “Un nou drum, care va face legatura intre satul Miclosanii Mici si ajunge tot in satul Miclosanii Mici. Acea ruta ocolitoare care, in cazul in care mai are loc o alunecare de teren, sa ne permita accesul, pentru a nu bloca atat satul Miclosanii Mari, care apartine de comuna Malu cu Flori, cat si comuna Pucheni”, a caracterizat Procopie Toma, primarul comunei Malu cu Flori, ruta alternativa, care va face ocolirea cu trei kilometri fata de actuala cale de acces. Primarul a mai declarat ca pe noua cale de acces, nu circula, inainte, decat tractorul dar, dupa ce vor fi finalizate lucrarile, toate autovehiculele vor putea tranzita drumul respectiv. “Vor urma lucrari ample de inginerie si de stabilizari de maluri in zona afectata, praguri de fund si alte lucrari, iar pana la sfarsitul anului va trebui sa finalizam intreaga lucrare si sa cheltuim toate fondurile alocate de Guvernul Romaniei (15.000 mii lei)”, a declarat  presedintele Consiliului Judetean Dambovita, prezent la Malu cu Flori. Acesta a mai adaugat ca  vor fi expropiate unele suprafete de teren afectate, urmand ca proprietarii sa fie despagubiti din fondurile Consiliului Judetean Dambovita, a adaugat Florin Popescu.

sursa si articol complet la :
http://www.universuldambovitean.ro/


E REFAC DRUMURILE AFECTATE DE ALUNECARILE DE TEREN

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: